Jump to content

wwalker

Фен
  • Мнения

    73
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от wwalker

  1. Ясно, значи всичко е наред и не съм пропуснал нещо. Патрона няма да се ползва, евентуално ще бъде заменен с тапа.
  2. След смяна на предна-дясна врата оградената букса на този кабел от снимката не намирам за какво е и къде се свързва. Електрониката по вратата работи - огледало, централно, тонколона, стъкло. За какво може да е?
  3. След тази процедура спря да мига, благодаря. Мисля че не тръгва, може да е от температурата навън.
  4. След смяната на калниците започна да мига копчето за климатика. Мига постоянно и без да го натискам, ако съм пуснал да духа вентилатора. Съответно климатика не тръгва, а като му пусна диагностика през HDS си тръгва. Няма отчетени грешки. Идеи? Изпратено от моят M2007J22G с помощта на Tapatalk
  5. Смениха калниците и вратата в сервиз. При смяната старите подкалници се разпаднали и си поръчах нови с крепежи за тях. Помощ как да си сменя сам подкалниците?
  6. Нагънаха се ламарините отпред на калниците от двете страни и вратата на пъника до шофьора. Причината беше класическа, млад шофьор от съседния вход с баварче, който събра три коли на паркинга и моята посредата. Можете ли да препоръчате тенекеджии в района на Люлин или евентуално ако си ги купя от морга дали е голяма хамалогия смяната им, както и дали трябва да търся изрично да са от фейслифтова?
  7. Какви бяха симптомите на висящия лагер и това каре?
  8. Какви са отзивите след време? Видях че си го сменял в сервиз и се чудя не е ли проста смяната за пред блока. На пръв поглед от едната страна са 2 болта и от другата се навива.
  9. Аз пак да питам, как разбирате, че този тампон е за смяна?
  10. Какви са симптомите на този тампон?
  11. Имам лек теч от помпата на ABS-a и реших да я сменя. Изглежда прикапва като сработи. Не дава грешка, доливам по 20мл през няколко месеца. Взех си от морга помпата с компютъра. След смяната налага ли се някаква допълнителна процедура?
  12. Преди малко свалих педала на съединителя, но не успях да изкарам пластмасовата втулка. Оригинално залепена ли е? Изглежда абсолютно здрава. Има отпечатано само от бронзовото покритие на щифта, което почистих. Прецених, че трябва да повредя втулката за да я изкарам и след това при набиване на новата има същия риск. Гресирах доколкото е възможно, както и горната втулка, за която се държат 2 пружини и върнах педала.
  13. Изкарах шплента с по-силно дърпане с тънки, но яки клещи. Щифта при натиснат педал излезе почти сам. Сега проблемът е да изкарам въпросната пластмасова втулка, по възможност без да свалям целия педал, че не съм си взел гедорето по празниците. Мисля че самата вилка на помпата не освобождава докрай дупката, за да се извади, пък и е доста плътно набита втулката. Доколкото се вижда без да съм я свалил изглежда здрава, но по щифта ясно се вижда, че е търкал метал в метал на места. Монтирах обратно щифта, като го завъртях на 180 градуса, за да не контактува на същите износени места и засега е абсолютно тих. Освен като пак заскърца да се подготвя с гедоре и да демонтирам педала за смяна на пластмасата.
  14. Имам предвид, че шплента не знам как да изкарам.
  15. Как се маха щифта? Купих си втулката и не успях да го изкарам, като пробвах да го дръпна с клещи и не поддава.
  16. Как се маха щифта? Купих си втулката и не успях да го изкарам, като пробвах да го дръпна с клещи и не поддава.
  17. Не съм сигурен дали това че вадиш маркучите от изпарителя помага да изолираш евентуален проблем да смесва газ и бензин на сутринта. Преди с обикновените газови вечерта преди да оставиш колата се стягаше кранчето от бутилката и се остава колата да работи на газ докато свърши остатъчната газ и сама изгасне. За да елиминираш такъв проблем трябва да стегнеш кранчето от бутилката и да караш 2-3 дни само на бензин.
  18. Ще купувам акумулатор и бих искал да знам, дали тези сравнително нови като технология Calcium акумулатори са подходящи за нашите CR-V и по-специално дизела?
  19. Оградения на снимката. Преди малко го свалих от любопитство и беше чист. Аз съм за датчика на педала на газта, който доказано дефектира доста често.
  20. Изглежда е изтрил ключовете от паметта. Трябва ти човек с кутийка за добавяне на ключове за Хонда или отиваш при ключар.
  21. Ходих да сменям накрайника и той се оказа здрав. Разбит беше левия шарнир и единия тампон на носача скъсан. Смениха шарнира и двата тампона. Като покарам ще разбера дали от там е хлопало.
  22. При мен не е при смяна. Левият външен накрайник на волана ми е за смяна и си мисля дали не е от него.
  23. Здравейте колеги, Откакто имам автомобила от подписа вече няколко години има похлопване на около 2000 оборота от трета нагоре, при изкачване и леко подаване на газ. По-ясно се усеща лятото, затова и клоня към тампон на скоростите, който като е горещо омеква повече. Някой имал ли е подобен проблем и съответно идея кой тампон може да е или нещо друго като възможност?
  24. В али-то и ето конкретната рамка, избираш втората опция https://www.aliexpress.com/item/32884307283.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.74a24c4dfIloAQ
×
×
  • Създай нов...