Jump to content

Петър Киров

Фен
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

9 Neutral

Относно Петър Киров

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 3 2.0
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Силистра

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колеги, някой рециклирал ли е успешно фарове? Моите са с автоматично регулиране. При мен единствения проблем е, че лупите са доста потъмнели, сложих лед крушки и се вижда по добре от ксенона, но има още какво да се желае...
  2. Ще те помоля ако имаш време изпрати ми някоя снимка от нета какво точно представлява тази втулка, че на едно място пластмасова, на друго метална....Иначе не ми чука, понеже ходя на вилата и карам малко по черно...там би трябвало да се усеща чукане нали? Възможно ли е нещо от електрониката, примерно модула?
  3. Извинявай, Това към автора на темата ли е или към мен?
  4. Никой ли не знае къде се намира модула на парктроника?
  5. Такааа. След още един опит снощи, установих, че без сваляне на огледалото няма как да стане моята работа. Свалиг го, махнах капачето отдолу, развих винтчетата и освободи цялата вътрешност. Оказа се обаче, че за да извадиш цялата карантия от пластмасовия капак, трябва да разпилееш буксата, иначе не минава през дупките....
  6. До тук стигам. Кутията хлопа, но нещо я държи.....
  7. Днес се пробвах. Стъклото го изкарах лесно, но нямах за момента такъв накрайник за винтовете и го върнах обратно. Утре пак ще пробвам Благодаря ви!
  8. Вие и с ориинални и със заместители. Бях сложил пълен комплект на FAI. За момента беше добре, след малко каране пак излезе едно като стържене и след 5000 км смених с оригинална, но стърженето си остана и то си се появяваше като позагрее двигателя. като е студен шум нямаше. След 15000 км пак си шумеше, даже и имаше нещо като виене, което се чуваше и на свален ремък. Така и я продадох, че ми писна от нея... п.п. Моята беше CR-V 2, но двигателя си е същия...
  9. Аз и на двете хонди купувах оригинални с инсталациите, но от инсталациите ползвах само кабелите Оригиналните тежат по 32-33 кг. Вземиш ли си оригинален аз бих те посъветвал да не се мъчиш с оригиналната инсталация - модули и тем подобни. Ако ще го слагаш сам си купи предварително нови болтове и метчик, че резбата няма да е в добро състояние..
  10. katri71, благодаря ти много. До сега гледах клипове и по скоро трябва да извадя пластмасовия капак отзад, без да смъквам огледалото....
  11. Ей този пластмасов капак искам да сваля, но не знам как...
  12. Здравейте, колеги. Някой може ли да ми даде насоки или линк към урок как се сваля огледалото? Спукан му е гърба - пластмасата и искам да го дам да се залепи и да се пребоядиса, а между другото да му сменя и мигачите с лед динамични, че единият е спукан и без това...Благодаря!
  13. Купих си от Алито 2 датчика по 6 лв, но май ще се окаже като при Emicha прекъснати кабели. Задната букса беше поизгнила, но я изолирахме и пробвахме с новия датчик, същата работа. Свети преден и заден десен на таблото. Я кажете къде се намира самия модул на парктроника, да знам от къде да започна проследяването или смяната на кабелите евентуално. Тук в Силистра не знам къде да отида да ми ги оправят, че не им се занимава.... Емич, тези щипки не се ли заменят?
  14. Колеги, да не отварям нова тема - автомобила е същия с ел. рейка. Проблема е, че като карам извън града волана се втвърдява и някак си работи на накъсване, не е така плавно като предната хонда с хидравлична рейка. Какво може да е?
×
×
  • Създай нов...