Jump to content

MNED

Фен
  • Мнения

    118
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от MNED

  1. Колеги на втора генерация БЕНЗИН пак ли така се сменя дадаха ми 2 литра.И намирам пак само 2 пробки има ли допулнителна за наливане.
  2. То се ремонтира лесно.Отваряш средната част и слагаш една шайба или стотинка и си готов.
  3. Я малко повече инфо че не съм поръчвал така до сега пък ако чакам да се появят такива раздвижени в българия колата ще стане класика вече :Д
  4. Колега като гледам си с дизел може и да няма проблем,но при мен като я натоваря багажника,натоваря хората,напълня газовата,напълня бензина,и закача теглича смятам че ще се разкрачи
  5. Не се махат пластмасите.Добре е да се минат резбите с метчик за прочистване преди монтаж.Имаш хващане на няколко места според зависи какви си взел ако са за красота само се хващат на най-външните дупки, но ако ще се стъпваш на тях има допълнително усилване което би трябвало да ти дадат с гредите.
  6. Ако боята е ок не го бараи ден два и няма да ти прави впечатление вече .
  7. Смениг с NGK-то,регулирах клапаните и настройка на газовата и пак го прави.Ако съм сам в колата на втора направо лети :D.Аеродинамиката много се усеща махна ли крака от газта и се едно удрям стена .
  8. При мен същия проблем при потегляне но само на газ забива, падат оборотите,при потегляне на баир да не говорим трябва да я дигна над 3000 оборота преди да почна да пускам съединителя :D, ако някои знае къде може да е проблема да пише.Иначе като цяло колата ми се вижда мудна и на газ и на бензин(CR-V 2 Gen 2005 K20).
  9. Здравейте колеги изкокна един проблем.На студена кола всичко 6 но позагрее ли малко педала на газта започва да се държи странно все едно го натискам но не подава газ и изведнъж рязко се подава цялата и излитам :).Проблема е само на първа като тръгвам по светофари.Колата е 2 генерация феиса газ/бензин(и на двете е еднакво).Еднакво подавам газ и пускам съединителя и на топла и студена кола.Чувал съм че има някакъв датчик за позицията на педала но колата не фърля никакви грешки.
  10. На мен ми казаха че за повдигане над 1 см(подложка) без регулируем камбър кит(като на снимката) не може иначе става така / \.Ако някой знае от къде мога да взема и да я дигам вече
  11. Супер колега постарал си се.Въпреки че в началото на годината като се интересувах за повдигане на моята цените за метални предни и задни(от типа чашки където не сваляш тампони и не сменяш болтове) беше същата като твоята така че по вероятно да се ориентирам натам (ако се реша да я дигам наи сетне).На каква машина се изработва приемате ли странични поръчки.
  12. Как и къде ги направи и на каква цена?
  13. Даи снимки и от мигачите на LED chip ми излизат само SMD-та.Какво точно си направил
  14. Един колега кара такива колата изглежда мн добре, но втулките нямат намиране мн нестандартни бяха и ги няма масово(ако са същите джанти де, по визия изглеждат същите)ще трябва стругар да ти изработи така че занимавка си е дори да изключим другите неща споменати по горе.За тези пари ще вземеш оригиналните за модела.Но ако се интересуваш повече пиши на колегата от форума Clabble (отговаря само на англиски) тои кара такива.
  15. На този линк ти пращам магазина да видиш къде е https://www.google.com/maps/@42.6599037,23.3487263,3a,15y,138.18h,91.25t/data=!3m6!1e1!3m4!1s_iynWevGAFzdOZzYoDee8w!2e0!7i13312!8i6656 магазина е този където пише климатици , но продават и други работи едното от които е машинки за централно
  16. Колега катализаторите са различни на преди и след феиса незнам дали вътре са различни или само начина на връзка, но като търсих да копувам бяха с отделни парт номера и от преди феиса наестава на феис и обратно.Може там да има нещо.
  17. До колкото знам преди феиса са евро 3 след феиса евро 4 (втора генерация).Моята е феис и в талона е вписано евро 4, но данъка ми е 120 на колега със абсолютно същата кола му е 97.Аз със кои да се разправям?
  18. Това капаче не е ли на оптегача на веригата?
  19. Ок малко ъпдеит, колата се поотпуши малко, но малко предполгама че се дължи просто на това че няма съпротивлението на катализатор.Може да сменя и задното гърне(то може ли да бъде сменено с резонаторно за по директно изкарване на газовете) средно нямам до колкото виждам.Грешката пак излезе но вече мисля че е от сондата(тъи като доста хора се оплакват от нея).Другото което мисля да проверя е и цедката на втек клапъна дали е задръстена.Незнам колата ли е тежка или аз очаквам много от този модел с какви скорости карате извънградско и на ниски баири минавате ли на по ниска предавка ?
  20. Благодаря ти.За в бъдеще някъде има ли парт каталог където мога да гледам.
  21. какъв и е партномера на таза гарнитура/цедка
  22. Виждал съм обратното от префеис на феис пасват без проблем за фасунги незнам.
  23. И на двете е еднакво. Как да го проверя?
  24. Сега е с резонаторно гърне,но катализатора наистина изглежда ок.Проблема е че колата не върви извънградско едвам дигам 140 и на баири се мъчи и скорота пада единствена грешка която е изкачала е P0420 за катализатора и сондата е сменяна.Остана това само или поне аз друго не се сещам.
×
×
  • Създай нов...