Jump to content

Rakeem

Фен
 • Content Count

  1476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Rakeem last won the day on February 25

Rakeem had the most liked content!

Community Reputation

613 Excellent

About Rakeem

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 8th 1.4i-dsi
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

2496 profile views
 1. Шофьорската врата се отключва механично с ключ, независимо от наличието на акумулатор. Вероятно или колегата не успява, или ключалката не е в ред. Ако не може да се отключи, то или трябва да се вика ключар да я отваря, или да се подаде ток отдолу през плюса на алтернатора и маса по шасито.
 2. По същият начин се държаха и моите оригинални, докато при афтърите на Закс се връща сам. Имат конструктивни различия. Моят майстор твърдеше, че са маслени оригиналните и ако сложа тези Закс ще стане още по-твърда. Е прав се оказа. Иначе, че не са мръднали, имам предвид че си вози по същият начин като в началото и нищо общо с оригиналните, стана си със 'спортно' окачване.
 3. Има го това с омекването, но разликата е прекалено голяма, съмнява ме за 95к. да са изгубили над 50% от твърдостта си. Пък и Заксовете ги мачкам вече 40к. и не са мръднали, колко да ги чакам още. Твоите виждам, че са заводски, като вкараш шиша, после връща ли се сам?
 4. Остава само и качеството да е 1:1, че с тези афтърмаркет части по окачването е мътна и кървава. В случая с амовете на Закс, които също уж са като оригиналните, разликата е доста осезаема в комфорта. Афтърмаркетът е доста по-твърд в сравнение със заводските и въобще не опира до амортизация на заводските. Иска се голямо усилие, за да се комресира шиша на ръка.
 5. Същите са като при теб, само дето си мисля, че пишеше Хонда, но мога и да бъркам. Мислех да ги сменям като сменях амовете, но съм чувал, че автърмаркета са проблемни и само има смених греста. Но скоро пак ще сменям амовете, че от Закса, афтърмаркет, въобще не съм доволен и ще сменя и тампоните със SKF.
 6. Тоест предишните си ги купил като ОЕ или си мислиш, че са оригинални? Аз доколкото помня ми се въртят едни надписи Хонда на моите. Да кажеш как са като натрупат километри, това е важното. И да те питам за ориентацията на монтаж, че ти е по-прясно, вдлъбнатината при стрелките накъде сочи?
 7. https://lepila.bg/product/tapicersko-lepilo-sprej-wiko-400-ml/ Това е единственият вид, за който се сещам, лепил съм провиснал таван(платът отлепен от дунапрена). Но няма да стане без да съблечеш седалката и дори да разпореш дунапрена. Не си мисли да инжектираш/третираш нищо през лицевата част, рискът да наклепаш е голям.
 8. Трудна работа. Ще трябва да свалиш калъфа и да си осигуриш достъп до отлепеното, за да нацикаш с контактно лепило за дунапрен. Ако все пак се решиш, можеш да използваш случая да минеш пяната на седалката със стиймър, за да й възстановиш обема.
 9. Подлежи на ремонт, но не си струва, търси друг, изправен. От всяка 8-а става и не само.
 10. Не се вадят бобини и свещи, а буксите от бобините, мисля че ясно съм го написал. В случая, колегата можеше да си спести доста разходи с нещо по-елементарно от това да си смениш крушката на фара, нали за това е форумът.
 11. Едно е чернилка на барут, друго е мазнотия, правете разлика, за да няма недоразумения. Като се бръкне с пръст и е мазничко, значи й идва времето за интервенция
 12. Извини ме, но ще си позволя да не се съглася. За последно съм пушил трева преди повече от 8г., но към онзи период тревата, която съм пушил по нищо не се различаваше от тревата в т.н. кофишопове. Към момента не виждам причина нещо да се е променило. Няма такова понятие като лечебна трева и наркотична трева, особено що се касае до тревата продавана в регламентираните обекти, там където е разрешена, просто едната е с ниско съдържание на THC, а другата е с високо, но....... В над 70% от продажбите на т.н. медицинска марихуана(с рецепта) в регламентираните центрове, са сортове като White Widow, Sour Diesel, OG kush, Lemon haze, Gorilla glue и прочие стрейнове с изключително висока съдържание на THC(между 15 и 30%), които сме пушили за забавление на времето. Относно ТНС-О: на това нещо му казват на жаргон хероинова трева и няма абсолютно никаква връзка с ТНС-то в натуралната трева. Синтезира се изцяло по химичен път и онези, които са го пробвали твърдят, че е по-силно от марихуаната. То също минава между капките и се продава легално тук! Нямам нищо против легалната продажба на наркотици, всеки си има глава на раменете, но това трябва да се случва под строг контрол. В момента всяко едно лапе може да отиде и да си купи HHC или THC-O и да се друса свободно, като все още няма никакви изследвания за дълготрайния ефект върху здравето на тези субстанции, за разлика от естествената марихуана.
 13. Какво им е на ТРВ? От 20к. съм с техни накладки и дискове, и нямам забележки.
 14. Тук става дума не кой какво предпочита и колко е вредно, всичко е вредно в големи количества, а че вече на българския пазар свободно се продават опиати, без никакъв контрол!
 15. Беше ли много мръсен въздушният? Това дали пропуска мръсотия се хваща с една мокра кърпичка по въздуховодите след него. Причина за повече сажди може да е богата горивна смес заради затлачен филтър. Друга причина е по-продължителна работа в рециркулация на газовете, казваш, че ти е бил лек режима.
×
×
 • Create New...