Jump to content

Rakeem

Фен
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Rakeem last won the day on March 23

Rakeem had the most liked content!

Community Reputation

56 Neutral

About Rakeem

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 8th 1.4i-dsi
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Точно CVT e кутията, карай я на сервиз за обслужване и проверка.
 2. I-shift е скоростна кутия, при която го има този проблем, който описваш, не знам каква е тази трансмисия с L и S. ПС. CVT ти е трансмисията.
 3. I-shift ли е трансмисията https://www.google.com/search?q=honda+jazz+i-shift&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=OJWR8l5DL3XZUM%3A%2Cl7xfDc0m3zHbpM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kTezE6B-4ybUehvPxHUnF3CY-bLpQ&sa=X&ved=2ahUKEwjolM6t2OvhAhVQYlAKHYv_AcEQ9QEwAXoECAgQBg#imgrc=2RRKFCJlpR0VeM:&vet=1
 4. Хубаво е да дадеш повече информация, с какъв двигател е, с каква трансмисия и да уточниш как рита магарето.
 5. И никога, ама никога не се ръководете от предписанията на производителя! Преди време стана ясно, че един от дизелите на Нисан 'яде' лагерите на коляновия вал и причината се оказала прекалено дългия интервал за смяна на маслото, което препоръчвали от Нисан!
 6. Забелязал ли си дали в движение напрежението пада под 13в., иначе и на мен много ми се щеше да го избегна този модул, но не искам да ги връзвам към модули и системи отговорни за работата на двигателя, а под капака друго не намерих.
 7. Да, така ще е, вече съм поръчал, иначе трябваше да прекарвам от купето. Странното е, че има един син кабел с букса, който просто си стърчи от един сноп с кабели и е вързан към контакта, но като ги вързах към него светеха много слабо.
 8. От тези бушони под капака не става номера, дайте идея откъде под капака може да се вземе ток само при контакт и запален двигател.
 9. Здравейте, искам да си вържа лед светлини, които да се пускат при даване на контакт или при запалване на двигателя, въпросът е към кой бушон да ги вържа:
 10. Леко въртиш волана, наляво и надясно, буквално с няколко милиметра в двете посоки, без да оказваш сила да не счупиш нещо.
 11. Турбината включва ли? И това, че я караш извънградско нищо не означава, ако я караш на ниски обороти, тия печки искат да ги пържиш до лютеницата от време на време, защото първо егера сдава багажа. Закарай я на диагностика.
 12. Koлега, пробвал ли си да раздвижиш волана на изгасен двигател, не трябва да им никакви луфтове и почуквания?
 13. Страница 363 от ръководството. HondaCIVIC5D.pdf
 14. Ако ти дремеше малко повече за стандарта описан на вратата на акорда, днес щеше да си с 3 гуми напред! И поста ти не е за критика, а за сатира
 15. Скоростта заводски е ограничена на 207км/ч, достигнеш ли я екуто спира достъпа на бензин, може да се отключи, но не е препоръчително за cvt кутии, а може и да ти падне гаранцията.
×