Jump to content

ldos

Фен
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About ldos

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Аз също се интересувам от майстор ,който да направи реглаж на клапани на Харви в Пловдив.
 2. Мисля ,че от маздите стават джанти за харви , и са на по-прилични цени. Търсиш 5х114,3 ет-то да е 45 или по-малко такова , но не по малко от 30. Централния отвор да е мин. 64,1. Аз карам лятото с гуми 205 70 15 или сходен рамер близък до оригиналния(195/70/15) е 205/65/15. Ще се радвам ако успея да ти помогна
 3. Привет. Джанти от фрилендър с ет 46 не стват за харви , опират отпред на спирачния апарат. Аз съм купувал такива метални джанти и са адски подсилени и тежки. Ориентирай се към други джанти. За да не стане объркване ще кача снимка на стоманени джанти от фрилендър
 4. ldos

  XENON HID H1 kit за HR-V

  Благодаря за отговора , Markony :). Ти слагал ли си лупи на твойте харвита ако си слагал , моля те за снимки и инфо кое как , ще е от полза на много хора .Най-искрено ти благодаря !
 5. ldos

  XENON HID H1 kit за HR-V

  Привет. Малко да повдигна темата. В момента има голямо изобилие от LED крушки и HID системи. На какво да се спра , защото не съм безкрайно очарован да сменям халогенни крушки през 4-5 месеца на стойност около 25 лв :) (имам предвид Osram Night breaker ) .Колата я карам минимум по 5 дни в седмицата по 50 км на ден , предполагам и затова бързо им свършва живота на крушките. Предварително ви благодаря за съветите.
 6. Преди ремонта харчеше толкова ,че от София тръгвам с на максимум масло и като стигнах до Каварна беше на минимума. Винаги съм се старал да меря нивото на маслото на максимално подравнено място , примерно паркинги , както и на студен двигател. Честно не очаквах след ремонта да харчи отново , макар и драстично много по-малко. Съветвах се със Вас за да разбера дали е нормално дали и след този ремонт е нормално това , защото Слави ми обясни , че е напълно нормално. Не съм от хората ,които се доверяват лесно , но не мога и да претендирам ,че разбирам от ДВГ. Винаги съм се стремял да се грижа добре за автомобила си. Благодаря на всички ,които писаха и помогнаха.
 7. Привет ,съфорумници! След изминати точно 5000 хл километра след ремонта , днес долях около 500 мл масло , което считам за добре свършена работа. Благодаря на Вас , както и на Слави за свършената работа. Хубав уикенд на всички.
 8. ldos

  Събор

  Аз съм за
 9. Шпилките днес ще пристигнат. Сумата заедно с куриера е 15 лв :) Работя близо до Бултрако.
 10. Исках още вчера да ги закупя , но явно ще ги поръчам от линка по-горе. Ходих и до Бултрако , цената беше 10 лв за брой :) Благодаря на всички.
 11. Сега остана и големина на шлиците. Съжалявам , но вече 4 пъти звъня във Евроболт и всеки път измислят по нещо ново което да ме питат. Знаете ли някъде в София да се продават шпилки за Хонда Хрв , да ида и да си ги взема без да губя вашето време и моето. Благодаря.
 12. Много благодаря , но ми трябва и стъпката на самата резба. :)
 13. Здравейте съфорумници. Предварително се извинявам , но не успях да намеря точния размер на шпилките на главината за Хонда Хрв 2000г. за предно колело.Моля ако някой знае от къде в София мога да си купя 2 бр. такива. В Евроболт имат голямо разнообразие от шпилки , но трябва да им кажа точен размер. Благодаря предварително.
 14. Въобще не предполагах ,че може бушона се намира там. Проблема се установи след като бях оставил колата да я газифицират и помислих ,че може там нещо да са направили.Дано съм помогнал на някой.
 15. Изгорял бушон. Намира се отпред в коша , а не в купето на колата.
×