Jump to content

sakrayaami

Фен
  • Мнения

    98
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

sakrayaami last won the day on Февруари 21 2019

sakrayaami had the most liked content!

Обществена Репутация

44 Neutral

Относно sakrayaami

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Honda HR-V 2004 4x4 1.6 125hp 5 врати
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  • Интереси
    Скално катерене, къмпинг, природа

Contact Methods

  • Skype
    dtdtas

Последни посетители

1827 профилни разглеждания
  1. Здравейте, След последната автомивка ABS се включва при много ниска скорост по нанадолнище без да свети лампата. Т.Е. като се спускам по голям наклон с ниска скорост усещам как АБС–а ми бута леко педала. Лошото е че съм в чужбина и нямам достъп до мултицети, контактни спрейове и подобна финна техника. Можете ли да дадете съвет как да го изключа от бушон например или от някъде другаде ? Намерих темата за това как под задната седалка има букса за абс-а, изключих я но непомогна, предполагам че ако има проблем е с предните колела (след като изключих буксата под задните седалки лампата на абс-а светна) Благодаря ви.
  2. Здравейте колеги, проблема се оказа в алтернатора, благодаря за всички
  3. Здравейте, Изникна ми проблем със стрелките на километража, както карам и падат до долу без да има промяна в мощността. Направил съм клипче, енджин чек лампата свети заради газовата и няма други грешки в диагностиката Моля за съвет.
  4. От OLX се обадих на 10на обяви за продажба на части на Хонда ХР-в и за късмет намерих човек, който ми ги докара до омре сервиза (аз живея наблизо). Поставянето им е много лесно и не изисква инструменти.
  5. Оправих се колеги благодаря за съвета, ако прецени модераторството може да затвори темата че не е много полезна сякаш. Добре е при смяна на такива части да се оглежда добре, а не като мен
  6. Здравейте колеги, Оригиналния ми воден радиатор се проби и реших да го сменя собственоръчно. За голямо мое съжаление изхвърлих стария преди да сложа новия и се оказа че 2та долни тампона на които ляга са останали на стария радиатор, който пък от своя страна веднага го дръпнаха ромите от кофата и съответно изчезна Можете ли да дадете съвет за това от къде да намеря тези тампони, казаха ми 30 работни дни доставка, но много ми се иска нещо по-бързо да успея да намеря? Прилагам снимка на тампоните :
  7. Стоян се казва човека и се намира над княжево. Бе ми е удобно та постна тук телефона му така че на лични.
  8. Здравейте колеги, Дали случайно някой от вас да е прал салона на хондата и ако да можете ли да споделите ако сте от София дали сте останли доволни и колко ви е струвало? Благодаря ви.
  9. Намерих оригинални в балкан партс София на Цар Симеон.
  10. Една добавка към полезните навици: Като ходя на див къмпинг в природата и реша да се поразходя или стане вечер и трябва да лягам вече НЕ ПУСКАМ алармата на колата Преди седмица от студа вечер и от старите батерий на дистанционното за алармата сутринта неможах да спра алармата... Изчаках малко и постоплих дистанционното и успях да я спра, но вече това ми влиза в полезни навици - Без аларма само ключ.
  11. А от къде колега имате ли съвет от къде да ги поръчам оригинални ?
  12. Здравейте, Да тампони на Панхарда се оказа чукането, пружините са си добре преден десен амортесьор е тръгнал и омаслил . Благодаря ви за съветите, започвам да си давам сметка че и всички тампони трябва малко по малко да подменя. Да попитам от къде да си купя тампони за Панхарда за хондата от подписа?
  13. Здравейте, При завой и неравности се чува как едната пружина припуква, ходова част отзад е изправна и мисля, че е от пружината. Възнамерявам да сменя задните 2 пружини и се чудя дали да сменя и предните, без да има видим проблем там? Можете ли да ме посъветвате от къде да си купя пружини ако сте взимали наскоро? И амортесьори на добра цена ако сте пазарували ? Колата е от подписа Благодаря ви.
  14. Колеги и бъдещи такива, няма да ви лъжа разходите си ги има осезаемо и за мен основната причина е не достатъчно добре познаване на материята наречена автомобил. Автомобил 7300лв купен преди вече 3 г ще станат Ето някои разходи: 1300лв ремонт двигател сегменти и т.н. Около 600 ръжди като това с най ниското качество на бои и работа. 200 диференциал 200 заден мост стария е бил спукан и заваряван Ии разходи по масълнце и газова. Колата вози много твърдо и комфорта е под всякаква критика. Като финал искам да отбележа, че не съжалявам за избора си, изключително много си паснах с автомобила и с хората които го потдържат. Жената се научи да шофира на него въпреки че има книжка от преди това и тя също споделя, че й харесва.
  15. Колеги ако ти се занимава пусни едно положително мнение за въпросния сервиз тук: https://forums.hondabg.com/forum/15-сервизи-магазини-цени/
×
×
  • Създай нов...