Jump to content

sakrayaami

Фен
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sakrayaami last won the day on February 21 2019

sakrayaami had the most liked content!

Community Reputation

44 Neutral

About sakrayaami

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda HR-V 2004 4x4 1.6 125hp 5 врати
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 • Интереси
  Скално катерене, къмпинг, природа

Contact Methods

 • Skype
  dtdtas

Recent Profile Visitors

1910 profile views
 1. Здравейте колеги, Освен смяна на филтъра на купето има ли нещо друго което мога да сменя/почистя по климатичната система? Въпросът ми идва от това че климатика ми леко слабее въпреки че е напълнен. Поздрави
 2. Здравейте, След последната автомивка ABS се включва при много ниска скорост по нанадолнище без да свети лампата. Т.Е. като се спускам по голям наклон с ниска скорост усещам как АБС–а ми бута леко педала. Лошото е че съм в чужбина и нямам достъп до мултицети, контактни спрейове и подобна финна техника. Можете ли да дадете съвет как да го изключа от бушон например или от някъде другаде ? Намерих темата за това как под задната седалка има букса за абс-а, изключих я но непомогна, предполагам че ако има проблем е с предните колела (след като изключих буксата под задните седалки лампата на абс-а светна) Благодаря ви.
 3. Здравейте колеги, проблема се оказа в алтернатора, благодаря за всички
 4. Здравейте, Изникна ми проблем със стрелките на километража, както карам и падат до долу без да има промяна в мощността. Направил съм клипче, енджин чек лампата свети заради газовата и няма други грешки в диагностиката Моля за съвет.
 5. От OLX се обадих на 10на обяви за продажба на части на Хонда ХР-в и за късмет намерих човек, който ми ги докара до омре сервиза (аз живея наблизо). Поставянето им е много лесно и не изисква инструменти.
 6. Оправих се колеги благодаря за съвета, ако прецени модераторството може да затвори темата че не е много полезна сякаш. Добре е при смяна на такива части да се оглежда добре, а не като мен
 7. Здравейте колеги, Оригиналния ми воден радиатор се проби и реших да го сменя собственоръчно. За голямо мое съжаление изхвърлих стария преди да сложа новия и се оказа че 2та долни тампона на които ляга са останали на стария радиатор, който пък от своя страна веднага го дръпнаха ромите от кофата и съответно изчезна Можете ли да дадете съвет за това от къде да намеря тези тампони, казаха ми 30 работни дни доставка, но много ми се иска нещо по-бързо да успея да намеря? Прилагам снимка на тампоните :
 8. Стоян се казва човека и се намира над княжево. Бе ми е удобно та постна тук телефона му така че на лични.
 9. Здравейте колеги, Дали случайно някой от вас да е прал салона на хондата и ако да можете ли да споделите ако сте от София дали сте останли доволни и колко ви е струвало? Благодаря ви.
 10. Намерих оригинални в балкан партс София на Цар Симеон.
 11. Една добавка към полезните навици: Като ходя на див къмпинг в природата и реша да се поразходя или стане вечер и трябва да лягам вече НЕ ПУСКАМ алармата на колата Преди седмица от студа вечер и от старите батерий на дистанционното за алармата сутринта неможах да спра алармата... Изчаках малко и постоплих дистанционното и успях да я спра, но вече това ми влиза в полезни навици - Без аларма само ключ.
 12. А от къде колега имате ли съвет от къде да ги поръчам оригинални ?
 13. Здравейте, Да тампони на Панхарда се оказа чукането, пружините са си добре преден десен амортесьор е тръгнал и омаслил . Благодаря ви за съветите, започвам да си давам сметка че и всички тампони трябва малко по малко да подменя. Да попитам от къде да си купя тампони за Панхарда за хондата от подписа?
 14. Здравейте, При завой и неравности се чува как едната пружина припуква, ходова част отзад е изправна и мисля, че е от пружината. Възнамерявам да сменя задните 2 пружини и се чудя дали да сменя и предните, без да има видим проблем там? Можете ли да ме посъветвате от къде да си купя пружини ако сте взимали наскоро? И амортесьори на добра цена ако сте пазарували ? Колата е от подписа Благодаря ви.
 15. Колеги и бъдещи такива, няма да ви лъжа разходите си ги има осезаемо и за мен основната причина е не достатъчно добре познаване на материята наречена автомобил. Автомобил 7300лв купен преди вече 3 г ще станат Ето някои разходи: 1300лв ремонт двигател сегменти и т.н. Около 600 ръжди като това с най ниското качество на бои и работа. 200 диференциал 200 заден мост стария е бил спукан и заваряван Ии разходи по масълнце и газова. Колата вози много твърдо и комфорта е под всякаква критика. Като финал искам да отбележа, че не съжалявам за избора си, изключително много си паснах с автомобила и с хората които го потдържат. Жената се научи да шофира на него въпреки че има книжка от преди това и тя също споделя, че й харесва.
×
×
 • Create New...