Jump to content

antone

Фен
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About antone

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Велико Търново

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте,от известно време започна едно доста осезаемо глухо тропане в дясно на предницата. Най- ясно се чува при десен завой и неравен асфалт.Също се усеща при грапав "бабунест" път.При преминаване през дупки легнали полицаи тропането не се усеща. Потропването го имаше още при закупуване на автомобила,но беше доста слабо и едва доловимо. Преди 10-ина дни са сменени биалетките и тампони на стаб. щанга ,но ефект няма. Насочил съм се към тампон на Макферсона ,но искам да разбера някой дали е имал подобен проблем ,че ми писна от майстори да сменят неща пък то проблемите да не са от тях. Благодаря предварително!
 2. Имам едно лайшко питане от човек,който много не е в час с автомонтьорството. Откакто съм закупил колата преди около 3 години в предницата се чува едно потропване,което се появява основно при движение по неравен,нагърбен най-често асфалт.Днес реших да поогледам отдолу какво е положението и открих силно напуканите и деформирани тампони ,които съм показал по-долу на снимките. Питането ми възможно ли е това тропане да е от тези тампони,защото всичко останало изглежда наред?
 3. Здравейте,бихте ли ме насочили към някой майстор или сервиз в района на В.Търново за смяна на шайбата на колянов вал. Благодаря предварително!
 4. Днес смених ролката на алтернатора,но се оказа ,че и демпферната шайба към колянов вал също е за смяна и при нея се чува "металния шум". Някой сменял ли е тази част. Майстора ми каза ,че развиването й е много трудно и става със специален инструмент. Ако някой е правил тази смяна да ме насочи към майстор или сервиз в района на Велико Търново. Благодаря предварително!
 5. Благодаря много за отговора. Да и при мен е така ти се появява,ту спира.Предполагам,че проблема е същия. А може ли да ме ориентираш за цената на ремонта. Благодаря.
 6. Здравейте, от 2-3 дни започна да се чува един мален "цвърчащ" звук. Прегледах в някой теми и дискусии във форума и се насочих към евентуален проблем с ролката на алтернатора. Ще се радвам ,ако някой е имал подобен звук, да сподели какъв е бил проблема. Колата е Honda FR-V 2.2 i-ctdi. Благодаря предварително! Линк с клип от звука https://www.youtube.com/watch?v=jeR2FHZdscs
 7. Здравейте,бихте ли споделили дали при вас бутоните за смъкване и вдигане на стъклата имат подсветка. Питам за бутоните,които са на самите врати ,а не модула ,който е на шофьорското място. Забелязах че при мен се губят тези подсветки,подсветката на бутона за регуриране на височината на фаровете и аварийките. Проверих всички бушони ,ОК са. Благодаря предварително!
 8. Здравейте,от известно време се появи странен "дзинзиргащ" звук някъде от двигателния отсек.След дълго лутане,слухтене и чудене установих,че звука идва от "вилицата" на скоростната кутия.Гледах разни клипчета и май проблема е в някакъв лагер на вторичния вал.Като хвана оста на долната помпа на съединителя/това с гуменият маншон/там където се хваща за вилката на съединителя и шума спира. Някой имал ли е подобен проблем.Има ли някакъв начин за спиране на този звук и има ли някакъв проблем да се кара така и да изчакам да се скапе съединителя и тогава да се смени. Колата е Honda FR-V 2.2 i-ctdi. Благодаря предварително!
 9. Здравейте,при мен се появи същият проблем ,но при Honda FR-V.Бихте ли споделили дали отстранихте проблема и как. Благодаря!
 10. Здравейте,от няколко дни съм Горд собственик на Honda FR-V дизел.Търсих доста информация за колата,ръководства и други,но единствено намерих такива за он-лайн ползване. Ще съм Ви много благодарен,ако може да ми изпратите някакв информация за моя автомобил. Благодаря Ви предварително!
×
×
 • Create New...