Jump to content

emulsia

Фен
 • Мнения

  98
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

emulsia last won the day on Май 7

emulsia had the most liked content!

Обществена Репутация

30 Neutral

Относно emulsia

 • Ранг
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  shurelov

Profile Information

 • Кара
  HR-V 2wd 1.6 105 k.c
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Лом

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Взимаш старата в магазина и крушки да искаш,тудно ли се сваля бутона за аварийните,че и на мен не ми свети
 2. emulsia

  вериги за сняг за HR-V

  Със една дума на човек който минава проходи Петрохан и Витиня,чат пат и на Цигов чарк, трябва и вериги...прав е колегата не се бях замислял ... Благодаря колеги!
 3. emulsia

  вериги за сняг за HR-V

  Ако някой е чел закона,задължителни ли са веригите като аптечка и жилетка и др. ... не искам някой полицай да издевателства над личноста :)))))
 4. При мен е само прибиране на огледала,нямам подгрев на огледалата,доста хубава екстра ... ако имаше и подгрев щеше да е супер!
 5. Моята е по същия начин описано от теб ... но само за предните врати и аз се изумих,по същия начин дръжките на предните врати по леки а на задните по тежки,давам го на това,че на задните не са се возили и за това са по не разработени :))))),ако ще те успокой и при мен е така,от вътре като отварям ми се движат външните дръжки ......за централното при мен,чрез секрета на ключалката сработва централното и отключва и заключва със ключа,аз му сложих един модул за по голям газар и сега отключвам дистанционно,майстора каза,че да не се забъркват ми изключи опцията със ключ да се заключва и отключва,моето харви също е 2001 четери врати!
 6. Благодаря Фена,при първа вазможност ще бъде проверено,и ще пиша ..... снимковия материял много ми помогна да се образовам за шпонката,че за шпонката му казват и клинче!
 7. демферна е ..такава е сложена по каталог,ама да са толкова збъркани да е сложат без шпонка!
 8. Фена,кланям се на всеки смислен отговор,не съм бил в канала при майстора.когато попитах нещо сложно при монтаж .... отговора беше има си засечка и няма как по друг начин да влезне таз демферна шайба и го приех за истина,когато ходих при майстора със стробоскоп той ми казва,че не може да го хване точна настройка със стробоскоб понеже белезите са се разминавали,това са само преположения (превартял демфер) за да направи настройка на делкото свали свеща на първи цилиндър и докара буталото в горна точка и завъртя делкото в позиция в която той прецини и каза това е ............ на всеки друг може да му е смешно,но аз като потребител съм доволен .... харвито показва сила в ниски и в вискоки обороти на бензин,на газ е малко по скопена но не е болка за умиралка .... Фена,ако не е сложена таз шпонка какво мога да очаквам за в бъдеще като проблем!
 9. Ако не знаеш какво караш,като вдигнеш капака си има фабрична табела.моето е D16W1и горивния филтър е на лесно място както е написал колегата.За по сложни въпроси е хубаво да напишеш каква точна модификация караш и година на производство!
 10. Някой колеги им доста забавно,нека те да обяснат когато има проблем със превъртяла демферна шайба и ползват стробоскоп как ще направят настройките на запалване ... аз нямам никакви претенций ,защото не съм майстор ..... нека технически да обяснят как ще го направят и ще направя поклон за уважение. .. не приемам купи си нова демферна шайба и всичко като е на белези ще е ОК!
 11. emulsia

  Задни биалети

  всичко е сменено и е наред,продават нови копки отзад за пластмасата всичко е ОК
 12. аз имах такъв проблем и понеже ми бяха превартяли белизите на демферната шаиба и уреда лъжеше(превъртяла е шайбата от много жега или е фалшива,че старата беше скъсана и смених със нова китайска),най точно е което ми хареса от майстора свали свеща и нагласи горна точка на буталото,и ъгала на запалване на делкото ....трябва да ти кажа,че не можах да си позная колата на бензин .... е на газ не точно така,но и там си има лек газаджията да пусне още газ и ще се изравнят нещата газ/бензин.
 13. сменяй всички масла,че не знаеш кое кога е сменяно,двигател 5 w 30 за скорости по каталог не си спомням какво беше ...антифриз със червения,спирачна течност спирачки и помпа съединител ДОТ 4,за хидравлика ти препоръчвам само оригинално масло за хонда и успех !
 14. аз да питам сама ли ще си сменяш маслото,всеки сервизен майстор ще открие пробка за източване..... за инфо ти казваме да не ти препълнят скоростнота кутия,че не знам на какви ще попаднеш за това ти написах за ниво и колко трябва да бъде странично си има пробка за ниво масло,другото нека го свърши майстор!
 15. няма такива филми подналягане и не е сложно,направи го в сервиз има от къде да се източи и странично си има пробка за ниво на маслото скоростна кутия от там съм наливал има и пробка отгоре на скоростна кутия,логиката е за нивото странично потече ли всичко е ОК,все пак като се източва маслото се гледа и колко вадиш .... страничната пробка няма да те подведе за ниво масло в скорости!
×