Jump to content

Drone

Фен
 • Content Count

  2731
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Drone last won the day on September 4

Drone had the most liked content!

Community Reputation

689 Excellent

1 Follower

About Drone

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 11/26/1991

Profile Information

 • Кара
  Audi Q5/CR-V 1.5T
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Skype
  smacker188

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. един или 2 литра гори ? За 1 литър не виждам смисъл да я правиш. да кажем, че маслото ти е 15лв за литър, сметни колко пъти ще трябва да долееш, че да се изравниш с един основен ремонт.
 2. Е ти пък изкара, че тука уреди втора употреба няма Аз за 200лв си взех печка с котлоните отгоре. Марката е NEFF, Която е дъщерна на Bosch Просто трябва да познаваш правилните хора. Винаги 2та уреда са по-добре от 1.
 3. Мм да и това го има, но тогава пък ще трябва да пренасяш дрехите до друго място и да пускаш сушилнята
 4. Една година измина Като изключим простотиите с кутията, колата си е супер. Изминал съм около 12000 км, края на другия месец мисля да сменя маслото. Цената на Каското ми се вдига с 1000лв, което е супер безумно. Застрахователна стойност 45000лв, миналта година я застраховах на 33000лв.
 5. AEG или BOSCH, всичко друго е ала бала Щом ще се монтира под кухненски плот пералня и сушилня в едно. Преди година и нещо сестра ми си взеха AEG с капацитет 8кг. Много е тиха и мисля, че има гаранция 5 години. Към 1600лв беше, сега сигурно ще е повече. едит: само трябва да видиш дали ще се събере, мисля, че имат модели и за вграждане. Нещо такова примерно.
 6. Точно преди 20 минути имах една ситуация много забавна. Светофар за ляв завой с 2 секции, завиват си колите, ние чакаме. Светва червено те продължават да влизат в кръстовището, ама нямаше къде да отидат Забава по софийските улици
 7. Нее практиката е влачат се до последно, светва жълто и минават на червено
 8. Най-лесния начин да разбереш кога ще светне жълто е като гледаш пешеходните светофари,ако сеетне червено на тях, святка и жълтото след 1-2 секунди.
 9. Drone

  F1

  Ще правят някакво клипче за Redbull пак. В Пловдив преди няколко месеца имаше подобно нещо. До 2025 ще е интересно
 10. Не знам защо искаш да имаш навигация ? Супер морално остаряла е. Тъпото е, че за тия коли няма нормални решения за retrofit..
 11. Защо би си поръчал нещо от американския ебей, което да чакаш 1 месец и да платиш мито ? Има достатъчно магазини от които можеш да купиш части. Даже в Пловдив има хубав магазин за части на Бул. Свобода
 12. Може да, трябва ти розовото листче(това което показва, че на ГУ е направен първоналачален преглед) от сервиза, след това с него и 2та талона си отиваш в Кат
 13. Drone

  F1

  Ферари малко вече се оплакват за всичко Нали покрай проблема с подскачането Мерцедес искаха промяна. Та след тая промяна Ферари ги няма никакви. Колата им преди беше по-бърза от редбул-а ама сега не е баш така. Никаква интрига почти няма.
 14. Чудно е даже. Поръчвай и не се занимавай с Бултрако.
×
×
 • Create New...