Jump to content

Drone

Фен
 • Content Count

  2124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Drone last won the day on May 22 2018

Drone had the most liked content!

Community Reputation

414 Excellent

About Drone

 • Rank
  Polecat
 • Birthday 11/26/1991

Contact Methods

 • Skype
  smacker188

Profile Information

 • Кара
  Honda HR-V
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Какви Бункери ? В България, Бункери за населението няма. Това не ти е Метро 2033 в Москва да се спаси народа
 2. Имаше хора, които са се заразявали повторно. Но те са 0.001%
 3. Ето. Сега дали е вярно, нямам идея
 4. Не се влияе, но човешкото тяло се влияе. По-лесно се разпрострянява през устата вируса при ниски темеператури. За това и затвориха курортите, защото са развъдник за вируса. Иначе в Дупница има над 2000 човека, които са се върнали от Италия. Даже един директно от Милано и познайте дали спазват карантина. 3 пъти са ги връщали у тях полицаите.
 5. Антиваксърите и flat-earth обшността не са дошли Шегата настрана. https://novini.bg/bylgariya/syd-i-prokuratura/587909 Е тва е да си малоумен. Да ясно,че в този момент се правят много добри пари, ако закараш нещо, но заслужава ли си ?!? Братовчед ми в неделя рещи, че ще тръгва на курс с камиона, логика и мозък липсват...
 6. Химна се пееше Чети внимателно. Италианците са си пяли химна, той е слушал
 7. Спокойно ще си сменя бутилката преди следващия преглед
 8. Е то и така е станало това заразяване в Лом, от жена дошла си от Италия преди 2 седмици. Била е и в Пловдив, та и там може да има вече заразени, ама да си мислят, че е грипа
 9. Копие на ГТП е задължително, копие на Паспорт ! Аз съм с бутилка преди 2014 ! Не се минава на никакъв канал. Ако ти е след 2014 ще трябва да отидеш на преглед в оторизиран сервиз и да ти издадат розов лист с който да отидеш в КАТ. @CARPERA баш това се случва, прибират си 20те лева и това е
 10. За всички, които се чудят. Минава се само с паспорт на Газовата. Прави се копие на паспорта, копие на гтп и се отива. Никой не ме е питал за година на Газпвата бутилка! Работата е за 30тина мин.
 11. Починалата жена е заразила 7 други души. Сега само си представете тези 7 души да са заразили по 7 други. За 2 седмици ще стане голям купон.
 12. Ето я статията на български https://nauka.offnews.bg/news/Novini_1/Kak-da-se-spasim-ot-koronavirusa_146231.html?fbclid=IwAR22MQSz0VWY5JgzHVjhWIixpah1Il_0Ur6KvAKpxkit4Pn7ugCjn6turzU
 13. Ако човек болен от обикновен грип, може да зарази 0.5-1.5 човека(средни стойности), то човек болен от корона вирус може да зарази 5-6 човека. За това и в Италия рязко ги трясна. Хем знаеха за епидемията, но не направиха нищо по въпроса. докато не беше прекалено късно. https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-act-today-or-people-will-die-f4d3d9cd99ca Тази статия много добре описва как стоят нещата. Аз обмислям да си пусна home office И да не припарвам в Офиса.
 14. Има паспорт, над 10 годишна е. Не е вписана в талона, миналата година я махнаха, защото няма как да се мине преглед, ако е над 10 годишна. Газаджията ми каза, че мога само с паспорт да мина и преди следващият преглед(ноември) да сменя бутилката.
 15. Аз съм в някаква задънена улица. Бутилки няма, не мога да сменя моята. В Талона ми пише само бензин и Газовата не фигурира. При това положение какво мога да направя ? Какви документи са необходими за вписване на Газовата в талона ?
×
×
 • Create New...