Jump to content

Drone

Фен
 • Мнения

  1830
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

356 Excellent

Относно Drone

 • Ранг
  Polecat
 • Рожден ден 26.11.1991

Contact Methods

 • Skype
  smacker188

Profile Information

 • Кара
  Honda HR-V
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. Волана се върти трудно

  Е такова е, въпрос на свикване. Аз след като карам на сестра ми джаз-а, който също е с електроусилвател, и се кача след това на моята имам чувството, че волана е като перце.
 2. Acura MDX 08

  Ако не е тайна колко струва една такава Акура
 3. По-скоро спортният режим е за ползване на Перцата от Волана, не съм на 100% сигурен, но в този режим май колата не превключва сама на горна предавка, трябва да цъкнеш перцата иначе удря прекъсвач. за този режим става въпрос нали ? това е спортният режим от 1ва на втора удря прекъсвач.
 4. Ами това може да ти помогне. Acura RL На практика е същата вътре като Honda Legend. https://acurazine.com/forums/2g-rl-audio-bluetooth-electronics-navigation-90/location-handsfree-bluetooth-module-775067/ Другият Вариант е това. Това май май също не помага В Manual-a не пише ли нищо ? Плафона май се сваля относително лесно
 5. Подгрев седалки FR-V

  Добре, някъде в Manual-a трябва да има пшроверка на тези неща. Виж си съпротивлението на реотаните, явно проблема щом не е в бушона е някъде другаде. 1. Буксата под седалката 2. Кабелите може да са нагорели, но ме съмнява 3. Реотана е дал фира. Това се сещам аз на първо време да провериш. Все някъде в тоя умрял manual ще пише какво трябва да е съпротивлението на реотаните.
 6. Значи или нещо си си пренадул гумите, или имаш проблем с окачването
 7. Ремонт на спирачки на HR-V

  Ами аз бях с trw, много са меки и цапат доста джантите, но пък спират много добре
 8. Ремонт на спирачки на HR-V

  Ход 5 сантиметра ? Е тва не е нормално, моя е към 2-3 максимум. Регулирани са ми и задните накладки едит: сега е повече, тъй като накладките са ми на свършване.
 9. Има афтърмарк добавки. Към 400лв са по спомен. Не знам дали си заслужава.
 10. В събота 27.01.2018г., ще ти изпратя всичко за въпросните лед крушки, но ги махнах, защото много заслепяват водачите и разсейват светлината. Или не ги слагам правилно или все още не са ги усъвършенствали.

 11. Не се форсира/ ФРВ

  Щеше да ти светне чека, ако не работеше в-тека Виж дали в движение се развърта до 6300.
 12. CR-V 5та ген.

  Прототипа на новата Акура RDX е с 2.0Т това е двигателя на сивик Type R, но не толкова буустнат
 13. Драгич не е тази деснячката, на която беше поствал снимки след газифицирането ? Или е тя ?
 14. За мен една 5л туба от https://www.ato24.de/en/ato24-motorenoel-semi-synth-5w-30.html и 1 https://www.ato24.de/en/amsoil-engine-and-transmission-flush-0-473-l.html Грубо 55лв
 15. CR-V 5та ген.

  При положение, че 2.0 двигателя го ползват Honda от 10 години, не знам. 1.5 Гори малко, а върви повече от 2.0 Ще видим колко ще е. Скоро ще се разбере.
×