Jump to content

rszm

Фен
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

rszm last won the day on May 12 2023

rszm had the most liked content!

Community Reputation

11 Neutral

About rszm

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Legend KB1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Монтана/София

Contact Methods

 • Skype
  nazi.power

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. За пиропатроните е ясно, не става ясно какво се прави ако има повреден сензор отпред. Там май няма лечение и трябва подмяна.
 2. Дразни грешката на таблото.
 3. Ето сравнително културно решение за туширане на грешките от пиропатроните(или просто деактивиране на системата). Определям го като "културно" защото може да излезе на човек и 5лв, но ще има рязане, запояване и т.н. А тук е реализирано като прост удължител. Аналогично е на описаното в руските форуми с подаването на нужното съпротивление към контролния модул. https://mikstoreph.com/products/honda-pedestrian-hood-pop-up-disabler-kit Остава обаче проблема с грешката при повредена греда и/или сензори. Колега @Yak възстанови ли системата? От колите на части трудно може да се намери някоя здрава греда и сензори.
 4. Копирам 1:1 информация от ЮбиКо: ДИСК СПИРАЧЕН 417.34 лв. за 1 брой , НАКЛАДКИ ПРЕДНИ 430.32 за к-т.
 5. И аз търся компресор. Коелгата tsonev autofix обяви цена 1914лв. Обмислям покупка на DENSO 4711493 от RockAuto- цена $422. С доставки и митници стъпва на $632.
 6. Да ви подпитам защо се спряхте на скоростна кутия zf9 а не на другият вариант с 6 степенната. Сякаш за zf9 няма много разбирачи, а ако и наистина са по-проблемни... Въобще можете ли да споделите повече инфо за двата вида кутии,. Минават ми разни помисли, дали да не си вкарам едно пилотче.. ама с два кораба да не ми дойдат в повече
 7. Най-грубо казано, кабела който свърза баласта с фара.
 8. Аз сменях всички тампони преди има няма 2 год с оригинални. Онзи ден на магистралата при 130-140км жабката подскачаше и всякаш нещо се биеше в нея.. Та не ми се мисли, отвсякъде прилича на тампон.
 9. Проблема в крайна сметка се оказа само в заплаката. Благодаря на момчетата от Car Valeting, които диагностицираха и намериха запалка на добра цена. запалка - 200лв крушки - 200лв пълно рециклиране на двата фара - 450лв + монтаж/демонтаж всичко общо 1000лв. Довечера ще тествам на тъмно какво е положението.
 10. Здравейте колеги, след няколко месеца прекъсвания десният фар изгасна. В сервиза казаха че трафа е заминал, и обявиха цена от около 1 100- 1 200лв. Не запомних точно колко... че като чух хиляда и спрях да слушам. Някой сменял ли е, ако да с какъв?? Дали има някакви по-бюджетни решения. Тези дни ще проверя и по моргите как вървят цените при тях. Тук ровнах някакви варианти, но не съм сигурен дали ще станат: https://xenon.bg/product/1217/balast-x6t02971-za-mazda-honda-acura-i-dr-d13m5.html https://www.amazon.com/Xenon-Headlight-Ballast-33119-SAA-013-33119-SEP-H01/dp/B07B9HG19Z
 11. Извинявам се, видях че има подобна тема и този коментар би следвало да е предназначен за нея!
 12. Здравейте колеги, По време на движение по магистралата, и изключено радио започна страшно бучене от колоните. Като казвам страшно имам предвид че не можеше да се стои в колата. Опитах с пускане и изключване на радиото, но нямаше никакъв ефект, след което веднага отбих встрани и изгасих автомобила. След като отново дадох на контакт бученето започна отново. Отново изгасих и слязх да псувам на отбивката, как ще карам така още 30-40мин :). Пет минути по късно дадох отново контакт, бученето се замени със леко шумолене и продължих карането. Няколко км по-нататък видях как излиза пушек от мрежичката над малкия дисплей придружен от миризма на бакелит. Въпроса ми е има ли някой представа какво може да е изгоряло, или да сядам да разкоствам модула на малкия дисплей. Предполагам е нещо свързано със noise cancelation??? Но имаше ли диагностика в скритото меню за тая система??
 13. 245/45 R17 Също има сравнително по-голям избор. Някой има ли мнение за тях?
 14. Дайте някаква предложения за зимни гуми! За R17 освен 235/50 и 245/50 някой тествал ли е нещо друго, по възможност по-масово на пазара?
×
×
 • Create New...