Jump to content

rszm

Фен
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

rszm last won the day on Май 12 2023

rszm had the most liked content!

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно rszm

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Legend KB1
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Монтана/София

Contact Methods

  • Skype
    nazi.power

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. И аз търся компресор. Коелгата tsonev autofix обяви цена 1914лв. Обмислям покупка на DENSO 4711493 от RockAuto- цена $422. С доставки и митници стъпва на $632.
  2. Да ви подпитам защо се спряхте на скоростна кутия zf9 а не на другият вариант с 6 степенната. Сякаш за zf9 няма много разбирачи, а ако и наистина са по-проблемни... Въобще можете ли да споделите повече инфо за двата вида кутии,. Минават ми разни помисли, дали да не си вкарам едно пилотче.. ама с два кораба да не ми дойдат в повече
  3. Най-грубо казано, кабела който свърза баласта с фара.
  4. Аз сменях всички тампони преди има няма 2 год с оригинални. Онзи ден на магистралата при 130-140км жабката подскачаше и всякаш нещо се биеше в нея.. Та не ми се мисли, отвсякъде прилича на тампон.
  5. Проблема в крайна сметка се оказа само в заплаката. Благодаря на момчетата от Car Valeting, които диагностицираха и намериха запалка на добра цена. запалка - 200лв крушки - 200лв пълно рециклиране на двата фара - 450лв + монтаж/демонтаж всичко общо 1000лв. Довечера ще тествам на тъмно какво е положението.
  6. Здравейте колеги, след няколко месеца прекъсвания десният фар изгасна. В сервиза казаха че трафа е заминал, и обявиха цена от около 1 100- 1 200лв. Не запомних точно колко... че като чух хиляда и спрях да слушам. Някой сменял ли е, ако да с какъв?? Дали има някакви по-бюджетни решения. Тези дни ще проверя и по моргите как вървят цените при тях. Тук ровнах някакви варианти, но не съм сигурен дали ще станат: https://xenon.bg/product/1217/balast-x6t02971-za-mazda-honda-acura-i-dr-d13m5.html https://www.amazon.com/Xenon-Headlight-Ballast-33119-SAA-013-33119-SEP-H01/dp/B07B9HG19Z
  7. Извинявам се, видях че има подобна тема и този коментар би следвало да е предназначен за нея!
  8. Здравейте колеги, По време на движение по магистралата, и изключено радио започна страшно бучене от колоните. Като казвам страшно имам предвид че не можеше да се стои в колата. Опитах с пускане и изключване на радиото, но нямаше никакъв ефект, след което веднага отбих встрани и изгасих автомобила. След като отново дадох на контакт бученето започна отново. Отново изгасих и слязх да псувам на отбивката, как ще карам така още 30-40мин :). Пет минути по късно дадох отново контакт, бученето се замени със леко шумолене и продължих карането. Няколко км по-нататък видях как излиза пушек от мрежичката над малкия дисплей придружен от миризма на бакелит. Въпроса ми е има ли някой представа какво може да е изгоряло, или да сядам да разкоствам модула на малкия дисплей. Предполагам е нещо свързано със noise cancelation??? Но имаше ли диагностика в скритото меню за тая система??
  9. 245/45 R17 Също има сравнително по-голям избор. Някой има ли мнение за тях?
  10. Дайте някаква предложения за зимни гуми! За R17 освен 235/50 и 245/50 някой тествал ли е нещо друго, по възможност по-масово на пазара?
  11. Само бих добавил, че след като свалиш/качиш стъклото до крайно положение трябва да се задържи копчето още 1-2 секунди. При мен засега само задно ляво стъкло ми се случва да "забива" по този начин. Първоначално си го обяснявах че е свързано нещо със детския контрол(който на тази врата ми е включен.. и няма изключване )., обаче в крайна сметка нямат нищо общо едното с другото.
×
×
  • Създай нов...