Jump to content

rszm

Фен
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About rszm

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Legend KB1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Монтана/София

Contact Methods

 • Skype
  nazi.power

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Victor Дай една хубава снимка от екранчето.
 2. Само бих добавил, че след като свалиш/качиш стъклото до крайно положение трябва да се задържи копчето още 1-2 секунди. При мен засега само задно ляво стъкло ми се случва да "забива" по този начин. Първоначално си го обяснявах че е свързано нещо със детския контрол(който на тази врата ми е включен.. и няма изключване )., обаче в крайна сметка нямат нищо общо едното с другото.
 3. @ceco_accord Довечера като си тръгна от работа ще го пробвам.. И аз съм сигурен че става, ама както казах при мен веднъж нещо го блокирах и от тогава не съм я ползвал опцията за затваряне на джамперете.
 4. https://diana-ltd.com/tire?43202 Който превари.., гледам че налични дава 4 броя.
 5. По спомен при мен за затварянето сработваше само ако съм отворил всички стъкла при отключването. Ако при заключване имам свален само един прозорец, функцията не сработваше. Даже нещо се омотах и трябваше да я отключвам/заключвам с механичния ключ... та от тогава не съм я и пробвал. Само лятото отварям всички джамове при отключване, че е черна и на слънце си ебава мамата :). Но като проветря си ги вдигам стъклата ръчно.
 6. https://www.xdalys.lt/et/honda-legend-kb1-module-hood-efficient_airbag-modules_3 А този модул дали е само за Pop up Hood (PUH) системата, или са навързани въздишни възглавници, колани и всички други системи които подготвят колата за сблъсък. Реално и това малко ми бяга, че няма логика от подпирането на човек да ти стегне колана, камо ли пък да ти стреля въздушните възглавници. Т.е. въпроса ми стават 2: 1. Модула по-горе дали отговаря само за PUH системата? 2. G-Sensor-ите(от картинката в първият пост) само за PUH системата ли са, или те предупреждават за всякакви сблъсаци(т.е задействане на въздушни възглавници и т.н.)
 7. Здравейте колеги, реших да пусна и една такава тема със системата за защита на пешеходеца. Хубаво са я измислили хората, но недай си Боже да подпреш нещо Цените и на сенозирите и на актуаторите са топ! За жалост информацията по европейските и щатските форуми са свързани само с диагностицирането и отстраняването на проблемите със замяна на компонентите . Но само в руските форуми има "заобикалки" с които може да се лъже системата, обаче там езиковата бариера доста ме съпва! Няколко месеца след като си купих колата, започна да ми дава грешка която е заради ниско/високо(вече не помня) налягане в единия актуатор. Тогава(преди 4 год) в Юби Ко-то ми обявиха някаква цена по спомен над 1 000лв, та им казах че този дерт ще почака!!! Както и да е, тогава много ме дразнеше лампата, и почнах да ровя по някакви форуми, та открих някакви русници че с някаква платка за $5-10 запояват и лъжат за налягането в патрона, съответно не ти изкача дразнещата грешка. Но тогава така и не разрових да прочета повече и поръчам съответните компоненти. Сега от известно време пак съм се присетил, ровя насам натам и така и не откривам нищо подобно. Молбата ми е някой ако е попадал на някакви "пинизи" относно системата да ги сподели, тъй като според мен след възникване на някакви проблеми не е изобщо рентабилно да се поддържа системата в изправност.
 8. То не е много за тук, но някой може ли да сподели читав сервиз в Плевен. За огелед преди покупка на едно CR-V. Благодаря.
 9. Колега tenata и при мен преди 3 години имаше премигване, няколко месеца го забелязвах когато карах по нощите. Както внезапно се появи, така и внезапно изчезна мигането и към момента си работи както трябва. Нямам никакво обяснение какво го провокира, още по-малко какво стана че се оправи. Та ако не те дразни много го зачакай известно време... то ще си каже дали тотално ще заспи или може да се оправи.
 10. Здравейте, някой има ли представа как се ресетва родителския контрол(Child Safety) или там както се казва. Рових в нета но не успях да открия. Задна лява врата не мога да я отворя от вътре. Копченцето го въртях в какви ли не посоки но така си и остана. Намерих клип с който видях пиниза за стъклото (на същата врата) което от вратата се сваля и вдига но от шофьорската конзола неможеше. Ето го и него за някой с такъв проблем... Тоя младеж има и едно видео за ресетване на шибидаха.
 11. Да ти кажа с тва което си ми пратил си има разлика в стъклото: https://autoparts.beforward.jp/detail/Mirrors---Windshields/Side-Door-Mirrors/PA06153808/ ..има си разделител в края за различен ъгъл.
 12. Здравейте.., трябва ми стъклото на дясното огледало за задно виждане. Вчера някой хубавец най-нагло го е демонтирал от паркинга пред работата ми. Звънях на 3-4 обяви за Легенди на части, но там или нямат дясно или продават цялото огледало в комплект. За ново цената която за момента съм намерил е 287лв. Да ме насочите към нещо...??
×
×
 • Create New...