Jump to content

rszm

Фен
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About rszm

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Legend KB1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Монтана/София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. То не е много за тук, но някой може ли да сподели читав сервиз в Плевен. За огелед преди покупка на едно CR-V. Благодаря.
 2. Колега tenata и при мен преди 3 години имаше премигване, няколко месеца го забелязвах когато карах по нощите. Както внезапно се появи, така и внезапно изчезна мигането и към момента си работи както трябва. Нямам никакво обяснение какво го провокира, още по-малко какво стана че се оправи. Та ако не те дразни много го зачакай известно време... то ще си каже дали тотално ще заспи или може да се оправи.
 3. Здравейте, някой има ли представа как се ресетва родителския контрол(Child Safety) или там както се казва. Рових в нета но не успях да открия. Задна лява врата не мога да я отворя от вътре. Копченцето го въртях в какви ли не посоки но така си и остана. Намерих клип с който видях пиниза за стъклото (на същата врата) което от вратата се сваля и вдига но от шофьорската конзола неможеше. Ето го и него за някой с такъв проблем... Тоя младеж има и едно видео за ресетване на шибидаха.
 4. Да ти кажа с тва което си ми пратил си има разлика в стъклото: https://autoparts.beforward.jp/detail/Mirrors---Windshields/Side-Door-Mirrors/PA06153808/ ..има си разделител в края за различен ъгъл.
 5. Здравейте.., трябва ми стъклото на дясното огледало за задно виждане. Вчера някой хубавец най-нагло го е демонтирал от паркинга пред работата ми. Звънях на 3-4 обяви за Легенди на части, но там или нямат дясно или продават цялото огледало в комплект. За ново цената която за момента съм намерил е 287лв. Да ме насочите към нещо...??
 6. Докато още стои обявата. Колата си е карана само тук в БГ.. Подлудява ме... ама да мине малко време да стихне еуфорията, та да е малко по-реална преценката. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11474461200448309&slink=723v0i
 7. Здравейте и от мен, от днес и аз имам едно бижу. Ще се видим по улиците на София и страната. Непременно ще има и много питания.., но по-нататък!!! Лека и до чуване/виждане
 8. Здравейте, мисля да се присъединявам към клуба на легендите. От обявените за продажба, досега направих оглед само на тази на Симеоновско Шосе. Има ли обяви с които да НЕ си губя времето... Съответно да споделите и ако има някоя читава от обявените. Благодаря предварително!!!
 9. Благодаря колеги за бързите отзиви... Сичко вече е ОК.., слязах припалих машинката, поработи известно време и си прехвърли на газ...интересно защо не го направи доооста по-рано.... стрелката за температурата също се уживи... Явно е имало нещо като въздух и т.н... и не е успявала да затвори големия кръг... Както и да е, мерси много сичко е благополучно.
 10. Здравейте колеги. Имам следният проблем, надявам се някой да има идея какво точно става. Да започна с малко пред история.... Като типичен българин, реших да си сменя филтрите на газовата сам. Така де...Само, ЧЕ при слагането на малкия филтър (на изпарителя), зех че пренатегнах единия болт, който превъртя... Проблем, защото като запалих и свистеше газ от планката под въпросния болт. Няма ядове, пала колата и газ към майстора карайки на бензин и псувайки защо директно не отидох там. По пътя ми направи впечатление че оборотите много паднаха и бях почти пред гаснене... (форсирах малко по светофарите). Отивам при майстора, върте - сука... но успя да пригоди някъв друг болт и да затвори капачката. Сичко 6, тръгвам си доволен от там... По пътя обаче решавам да видя как са оборотите и как върви на бенз. Обръщам, карам малко.. сичко изглежда както си трябва. Права опит да обърна отново на газ, чувам отзад как прещраква клапата, но оставам на бензин и не обръща на газ. На първия светофар гася я, паля на ново.., да не би нещо компютъра да е откачил, но уви.. едно и също: клапата си издава звук, през няколко секунди се опитва да захапе но не успява и продължа на бенз. Малко по-късно видях на таблото че стрелката за температурата ми е паднала долу ниско и грам не ебава.И от тук на сетне... мога само да гадая.. Моля помагайте, ако има някой някаква представа какво/що стана ?????
 11. Да оставим недостатъка на пластмасови накрайник. Моят въпрос е как се сменя цялото жило? Има ли някакви особености, нещо което да те "изненада" като се захванеш? Къде минава точно жилото и трябва ли да се разкачат некви елементи (калник, част от таблото).
 12. А някой ще благоволи ли да разкаже на кратко как става смяната ?
×
×
 • Create New...