Jump to content

kalintry

Фен
 • Мнения

  347
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

67 Neutral

Относно kalintry

 • Ранг
  Потребител

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Кара
  си-ар-ви на ел-пи-джи/В20Z1, MT, LHD
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София, ж.к. Дружба

Последни посетители

3724 профилни разглеждания
 1. Купих си Харви :D

  Карай така За боядисването - трябваше да си я боядисал преди да я сложиш. За фолио, аз не бих сложил. p. s. Как реши въпроса с ''английския" фар?
 2. Купих си Харви :D

  Имам същия проблем. Спорадично търся ляв фар от нормална (LHD) koла и не намирам. Моето стъкло и рефлектор са здрави, а отзад и острани пластмасите са счупени. Вече две!! години карам така, но май ще разлепям. Казват, че става с пистолет за топъл въздух...!?
 3. И моето АUTO е само надолу. За мен по-функционално би било да е нагоре, ама...
 4. "Ремонтирано" със свинска опашка (нямах тел) ;-) Счупена крепежна скобичка. Нищо съществено, на пръв поглед, но достатъчно поради променена геометрия и място за прилагане на усилието, да не може да се отваря. Макар и счупена скобата я оставих с надеждата да не се премести фатално предвид релефа. Ползвах руското Упътване. Не счупих никаква щипка пластмаса и т. н. Не смазах нищо по стъклоповдигащия механизъм - имаше доволно (според мен) заводска грес и само доразмазах! Не видях износване на зъбите и втулката.
 5. Днес отваряйки шофьорската врата нещо изчатка и сякаш парче изтрополи в кухината на вратата. Не може да се отваря отвътре, отвън - няма проблем. Не си спомням да съм чел за подобен проблем и чрез търсачката не намирам. Какво да очаквам по казуса и какво да предвидя като профилактика на, да речем механизма за повдигане на стъклото? Така и така ще се чупят пластмаси! Мерси предварително!
 6. Катализатор - състояние

  Кратко и ясно: от снимките Ви не може да се прецени.
 7. Задни калници за црв

  https://www.facebook.com/pg/Arisa-Parts-Ltd-1108600592487627/about/
 8. Acura MDX 08

  Честита РАДОСТ! Много безаварийни километри и само хубави моменти с новата кола за ски p. s. За жалост не мога да отговоря, но ще се радвам на всяка информация за модела, за който тайно си мечтая!
 9. Аз бих карал на бензин при такъв пробег, независимо от марка, модел и т. н.
 10. Силен шум на Хонда ЦРВ -98 Г.

  Mаслото в дифа е за смяна, вероятно. Ако не се оправи със една смяна, опитайте с две;-) и/или с т. нар. "полиране на дискове" (описано в offroad-форума). Успех! p. s. Смяна задължително с хондовско, знаете!
 11. Моето масло е при мен. Всичко е точно, както винаги! Благодаря Чавдаре!
 12. Не се хващам за думата, опитвам се да помогна и чета внимателно. Пише "Булвария" и нещата отиваха наистина към специалисти по Опел и различно масло. Очевидно е грешка на езика, обаче! Здраве да е! Питам колко масло е сипано/платено, понеже доколкото знам, напълно се сменя само при разглобяване на кутията. Може да опитате с още едно-две опреснявания - така относително голям процент от маслото ще е сменено. Успех!
 13. Hr-V D16W1 няма оправия

  Опитайте с този Човек: @fenabg p.s. Как се слага име на потребителски профил!?
×