Jump to content

giktak

Фен
  • Мнения

    72
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

7 Neutral

Относно giktak

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 9.05.1969

Profile Information

  • Кара
    Honda fr-v 1.7 D17A2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Skype
    plamen,69

Последни посетители

2205 профилни разглеждания
  1. Темата е за затваряне.
  2. Да така е колеги ще го обмисля преди да правя каквото и да е . Мерси за съветите.
  3. Ами то тогава неси заслужава да се прави тази промяна . По добре да си потърся двулитров двигател от Ферер. Благодаря за информацията .
  4. Здавей колега . Моят харчи доста масло и вместо да се ремонтира да сложа този . Този нали е малко по мощен и за моето куче няма ли да е по добре . Какъв ще е проблема при регистрацията на този от акорда.
  5. Здравейте колеги. Искам да сменя двигателя на Honda FR-V 1.7 бензин и си мисля да го сменя с F20Z1 двулитров двигател.
  6. Здравейте колеги . Ходих при майстор в кв. Дружба срещу 28 ма поликлиника Борислав се казва майстора . Постави втулка обикновена без да има катализатор в нея и втора ръка ламбда сонда на 12 ома . Сега вече не свети чека и съм доволен .
  7. Здравейте колеги. Проблема беше отстранен с подмяна на релетата за мигачите които са в модула . Сервиза е в кв. Толстой , а майстора се казва Николай . Ако може да прехвърлите темата в Хонда ФР-В . Мерси предварително .
  8. Здравей колега . Мисля да те послушам . Благодаря за съвета само ,че ще е по късно и като го направя ще пиша.
  9. Извинявай написал съм го доста неразбираемо. На резонаторното гърне в края е поставена гайка и на нея е завита ламбда сондата , а тя е нова поставена . Тази събота която мина отново загасна лампата на таблото , но в неделя , понеделник и вторник все още продължава да сети . Затова си мисля дали , не трябва да поставя удължител и да взема друга ламбда сонда.
  10. Здравей колега. Резонаторното гърне са поставили в края към крайното гърне някаква гайка или нещо подобно с резба и на нея е навита ламбда сондата. Самата сонда е нова сложена и тогава ми казаха ,че ще изгасва от време на време .
  11. Здравей колега. Катализатора го откраднаха с втората сонда .
  12. Здравейте колеги. На моята ламбда сонда изписва грешка P 0141. А в събота ми изгасна лампата на таблото с двигатечето . Ламбда сондата е на Делфи нямам удължител поставен на резонаторното гърне. За това искам да знам дали да подменя ламбда сондата с друга или да сложа удължител.
  13. Здравейте колеги. Някой знаели каква е оригиналната ламбда сонда , която е на катализатора за Хонда ФР-В 1.7 бензин.
  14. Здравейте колеги. Трябва ми добър майстор по електрониката за honda fr-v 1.7 бензин в София. Проблема е с мигачите на Хондата . Смених модула който е за мигачите с друг втора ръка и нямаше проблем около шест месеца и след това започва проблем с мигачите. Подавам с което примерно за ляв мигач пресветне няколко пъти примерно три или един път и изгасне . Изключа и го включа на ново и работи до следващия път когато реши да направи същото прекъсване. Смених и ключа за мигачите,но положението е същото. Това го прави и към десния мигач докато явно,не изгори релето за дадената позиция. За това ако някой знае добър майстор по електрониката в София да пише. Благодаря предварително.
  15. Здравейте колеги. Днес майстора ми каза , че на втората ламбда сонда подгряването , не работи . Неказа какъв код изписва .
×
×
  • Създай нов...