Jump to content

valpol

Фен
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About valpol

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда ЦРВ 3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Мадан

Recent Profile Visitors

739 profile views
 1. Да възродим темата за подгрева. Моята няма такава екстра. Възможно ли е монтиране на подгрев, в същите седалки, ако е възможно откъде може да се закупи и евентуално монтиране. В случай, че няма такава възможност, нека някой сподели ако е поставял подложки с подгрев, които се включват в запалката, надеждни ли са или не си струва. Гледам, че се продават такива, които се активират с включване в запалка, но когато са 2, какво е положението.
 2. На друг стенд същата работа. Махнах подложките за да се получи стенда. Това беше решението.
 3. Дали ще има смисъл да ходя другаде. Нали наклона се регулира от едно и също място.
 4. Здравейте. Както писах в началото на лятото, че стенда се е получил, не е било точно така. Сменяйки летни със зимни гуми се видя, че предните бяха изядени във външния край, дясната повече. Направена беше проверка за нещо разбито, но окачването е здраво. Отидох отново за стенд днес, но ...... казаха, че докато не махна подложките /8 мм/ няма да се оправят нещата. Ако някой е повдигал предницата с такива подложки - фланци поставени над амортисьора, нека сподели нещо допълнително правено ли е за да не износва вътрешно гумите. Съществува ли начин за корекция?
 5. Бих искал да поръчам следното: Линк: https://www.ato24.de/en/mobil-1-esp-5w-30.html Вид и количество: Mobil 1 ESP 5W-30 1×1L + 1×5L = 6L Стойност на поръчката: (12,49 + 55,95 = 68,44 × 1,9775 = 135,34 лв. Начин на плащане: - парите са преведени по сметката в ОББ Начин на получаване: - чрез куриер Клубни поставки: не
 6. Аз отново да се включа с едно питане. С този castrol ли е по добре или с mobil 1 esp, на който се спрях в минали обсъждания за Idtec 2011г.
 7. mobil 1 esp 5w-30 или ravenol smp 5w-30 спрямо състав, км. и други параметри? Имам предвид за idtec /euro 5/.
 8. https://m.motonet.fi/fi/tuote/595064?ajoneuvo=210 случайно попаднах на тази статия. Излиза, че това масло е подходящо за двигател cdti, за idtec /euro 5/ не е посочено. Дилемата стана голяма, а тъкмо се бях насочил към него.
 9. https://www.ato24.de/en/mobil-1-esp-5w-30.html това ли имаш предвид
 10. И за още малко конкретика 0w-30, каквото препоръчва производителя или 5w-30 предвид климата при който се кара в България.
 11. https://www.ato24.de/en/castrol-edge-professional-longlife-iii-5w-30-titanium-fst-1-l.html това ли е кастрола за Хонда, тъй като четох, че е разработен с VAG или няма значение това. Насочих се към него за idtec.
 12. Благодарности за инфото. Освен shell и castrol масла 5w-30, ако може посочете и други марки, които може да се поръчат от АТО специално за i-dtec.
 13. Е, затова се допитвам тук, а не в магазина. Разбирам, че правилното масло е 0w-30, а компромисния вариант 5w-30. Не съм пазарувал в "ATO", но се насочвам натам и всяка информация за подходящо масло ще е полезна.
 14. Относно 0w-30 или 5w-30 разисквания и мнения много и се получава дилема. Възрастта /износването/ на двигателя оказва ли влияние, с какъв вискозитет да е маслото. Това, с което съм сега 5w-30 дали може да доведе до негативни последствия. Има твърдения, колкото остарява колата така и маслото трябвало да се променя или е притча това. Дали е така или поради ДПФ при i-dtec задължително трябва да бъде 0w-30.
×
×
 • Create New...