Jump to content

JHM

Фен
 • Мнения

  1260
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  10

Всичко публикувано от JHM

 1. За кой Petronas става дума,би ли уточнил?
 2. Взимаш този списък "плюеш си на петите" и бягаш далече от там!
 3. Хубаво е да не сме крайни в заключенията,които правим. За някои хора, пък и за мен точно тя е идеалния баланс между комфорт и икономия (особено ако си на газ и ръчка),изпробвано вече на 7-ма лично! Не очаквайте чудеса и от 2.4 за "спринт". За дизела всичко е много добре,докато не замирише в купето!
 4. Колега,какво караш...,какви са тези цени?Имаш крещяща нужда,от генерална смяна на доставчиците ти на консумативи и авто услуги!
 5. Знам само,че на "yatour-a"за акорд с навигация,трябва да е този вариант. Но на колегата не е yatour..? Аз преди да се обаждам на търговеца,бих разглобил и прегледал буксата,дали е вкарана както трябва.Няма нищо сложно в това .
 6. Колега,свържи се с тях и ги помоли да ти изпратят заявлението по email в pdf вариант.Попълваш го скенираш го попълнено и им го пращаш пак в pdf вариант.Те ще ти се обадят кога да идеш да го вземеш готово,с попълнена евро категория и мокър печат,като ще им оставиш едни 30лв. Успех!
 7. Да,ама не...,първото изречение на гишето от служителката в кат беше-"къде е документа от бултрако"!
 8. Абе добре прави,че се грижи хубаво за хондичката си колегата,но повечето от автоуслугите,за които описва горе,е могло да са с поне 25-30% надолу.Да не кажа,че повечето които е правил,с малко желание и сръчност,ще си ги направи сам. Инъче признавам,че и аз съм "скубан" за какво ли не,особено като си на зор или в еуфория.
 9. И един комплект такива смених.Почнаха да премигват на втория месец,после единия отказа.Явно не съм оцелил на бройка,но реших да не експериментирам с други подобни.
 10. Ето ти добър вариант, с който съм в момента и "кара",след няколко китайски боклуци. https://autopro.bg/led-krushki-osram-v5v-4000k-k-t-2br Такива са ти и на вратите и габаритите.
 11. На 50% от далече "биеш на очи", пред "органите"че ползваш дългите.
 12. JHM

  Разход

  А..,да си дойдем на думата..! Споко,там си някъде колега.
 13. Това долу е купения от мен оригинален гор. филтър,но все още си стои в кутията,защото карам на газ и не виждам някакви проблеми с този който съм в момента. Фактически в тази бялата пластмасова коруба ли се намира филтриращия елемент,защото виждам отвор от горе и отвор от долу,вероятно за вход и изход на горивото?Също има и някакви отвори с клеми (букси). За 7-ма ген.става дума,но мисля,че и за осма ще е такова чудо.
 14. 75лв. е (беше когато ги сменях преди близо 4 год.) само ролката от дилъра.Не пречи да пробваш да смажеш,както писа "h5rov".В друга тема писах, за подобно скрибуцане на ремъка и след като го напръсках wd40 , спря.И за номера на лагера имаше някъде писано,ако решиш само него да сменяш.
 15. Кое си набелязал за смяна..?
 16. Колеги и аз при опит близо 2 часа борба да ги настроя да пръскат където трябва,развалих "мъглата".Видяха ми се много около 50лв.за две оригинални и си карам с тези.Съвет към колегите да внимават с човъркането,при настройката макар че ги пооправих леко и сега не е точно "мъгла" водната струя,но е на смного ситни пръски.Проблема беше,че струята докосваше пластмасовите елементи на изхода на пръскалката. Абе кво да ви кажа,кат си няма работа човек,само бели си докарва! Незнам колегата за китайските,кои визира,но аз гледах тези BGN 2.83 13%OFF | 2Pcs Car Windshield Wiper Water Spray Washer Nozzle For Honda /Accord 2003 2004 2005 2006 2007 https://s.click.aliexpress.com/e/y4ESnSo ,но незнам дали ще вършат работа,защото оригиналната шофьорска е по висока.Инъче гледам са с метални цедки отпред.
 17. JHM

  И аз вече карам Акорд

  Нали си пазиш оригиналната,че видиш ли утре,може нещо под друг ъгъл да я погледнеш..?
 18. Да по книга е така,но вече 3-та година си работи отвън в кутията под силовите релета.Връзките са правени професионално,директно към кабелите на инсталацията,със спойки и хубаво изолиране с термо шлаух.Идеята ми беше,че всичко го имаш в тази кутия и може да не се рови на друго място (в купето)! Инъче варианта на колегата постнал снимките е най бърз и лесен,но без схема в ръка по добре човек да не пипа..!
 19. JHM

  Разход

  Обикновено след зареждане и зануляване на одометъра,по равно и надолу се получава "супер мега"икономия!
 20. Колега,виж това червеното как е решило проблема, с потенциални щети от отварящи врати и слаби шофьори. Разбира се заема място за инвалид,с достатъчно място покрай него.Силно беше критикуван от минаващи,НО... явно му е по изгодна глобата,отколкото свръх скъп ремонт. И това в европата,а отзад какво се кипри...,нашата хондичкаа !(е друго си е "Italia 458")
×