Jump to content

zico

Фен
 • Мнения

  20
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно zico

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  D16V1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Търговище

Последни посетители

296 профилни разглеждания
 1. Здравейте, Преди няколко години от както се сдобих с моята първа хонда чакането за монтаж на газова уредба приключи със запознанството с Мarkony .Още преди да проведем първия разговор бях решил кой ще ми я монтира.Въпреки,че при предишния собственик, някой беше си оставил ръцете по всевъзможни места монтажът беше направен по- възможно най добрия начин. В допълнение ще кажа ,че както има списък с некоректни сервизи така и трябва да има такъв с коректни и да се сложи в началото на форума така,че всеки новодошъл и не само да знае кой/и e/са така наречените подчертавам истински майстори. Благодаря Мarkony от все сърце за всичко, което направи. Бъди жив и здрав! Поздрави,
 2. Здравей, И аз се включвам със следното: 2х5 литра ATO24 Engine Oil SYNTH WIV COMBI 5W-30 https://www.ato24.de/en/ato24-synth-wiv-combi-5w-30.html -2х18,50=37 Euro 1 литър ATO24 Engine Oil SYNTH WIV COMBI 5W-30 https://www.ato24.de/en/ato24-synth-wiv-combi-5w-30.html -1х3.99=3,99 Euro 5 литра ATO24 Engine Oil SEMI SYNTH 10W-40 https://www.ato24.de/en/ato24-motorenoel-semi-synth-10w-40.html -1х12,95=12,95 Euro 0,3 литра WD-40 Smart Straw Multipurpose Oil Spray Oil https://www.ato24.de/en/wd-40-smart-straw-multifunktionsoel-spruehoel.html -1х3,70=3,70 Euro 4х1литър Petro-Canada Supreme Synthetic 0W-30 1 L https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html -4х6,79=27,16 Euro общо 84,8-10%=76,32х1,9675=150,16+6=157лв. Днес ли да превеждам парите?
 3. Благодаря колега,Каyabata, която си купил има ли щампа Made in Japan?
 4. Здравейте колеги, имате ли информация отностно амортисьори тokico или kayaba от къде може да се закупи? Като алтернатива какво може да ги замести?Също така освен втора ръка от къде мога да купя така наречените "Trim Mouldings" за прозорците,че се напукаха. Предварително благодаря. Поздрави,
 5. Предишният собственик е сложил с 5 канала. По вин номер излиза да е със 6 канала. Що се отнася за прескачането, не знам от не добре затегнат, дали е възможно да се случи. По-скоро си мисля, дали ролката на алтернатора може да е причина. Погледнато от горе, сякаш ролката на алтернатора не е в съосие с другите, т.е бяга надясно. Струва ми се ,че от клиповете, които гледах разстоянието от корпуса на алтернатора до ролката е по-малко. Ще се радвам и на други мнения и съвети от всеки. Поздрави.
 6. Здравейте, Търсих такава тема и понеже не намерих отварям нова такава.Става въпрос за D16V1.Вчера смених пистовият ремък, като сваленият беше с 5 канала, а новия е с 6. Проблемът е, че тази вечер, като погледнах, ремъка беше прескочил надясно под ролката на алтернатора. Всяка идея и препоръки, от какво би могло да се получи така са от полза. Прилагам няколко снимки. Благодаря предварително. Поздрави.
 7. И аз получих моето масло. Благодаря на Чавдар и на всички останали участвали в поръчката.
 8. Здравейте. Преведени 54лв за 5L Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30
 9. Здравейте колеги и аз искам от следното масло: Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 4 L - 22,90 € http://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 1 L - 5,95 € http://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Общата сума с отстъпката 53.43 лв. Утре ще преведа парите. Благодаря. Поздрави..
 10. zico

  Предна емблема

  Благодаря на хората, които са създали форума и го подържат в този вид.Също така благодаря на хората, които с информацията,която споделят помагат страшно много на нуждаещите се от това.По един или друг начин събраната информация и след това споделена(сдъвкана на готово) за да помогне на някого е много ценно.Същевременно вече са малко хората, които го прават . Затова искам Сърдечно да благодаря на User2 и на backstage.Живи и здрави на всички! п.п.Темата е за ключ.Ако админите преценят да я изтрият.
 11. zico

  Предна емблема

  Здравейте Колега.Да колата е хечбек 7 генерация.Благодаря Ви много за ценната информация, която сте дали.Ще си поръчам въпросните бои.Остана ми само да реша,но все още се колебая какво да правя с олюспеният лак на предната броня.Дали да се обработят въпросните олюспени места с някакъв прозрачен лак или да се оправи цялата броня.С най добро съотношение качество/цена какво бихте предложили като идея.Благодаря предварително.
 12. zico

  Предна емблема

  Благодаря Колега.Така ще направя.Доколкото видях има доста коли с такиви емблеми, тоест без сребристото.
 13. Здравейте колеги, Обръщам се към вас за напъствия и съвети отностно олюспената боя на предната емблема.Как и с какъв спрей да я боядисам,че да стане хубаво.Също така имам въпроси отностно малките точки по боята на предния капак как да ги отстраня(залича) и на предната броня как се люспи лака на места.Ако някой се е сблъсквал с подобни проблеми нека сподели.Всеки съвет или идеи за отстаняването не тези дразнещи окото и не само "дефекти" ще ми бъдат от полза.Това ми е първата кола Хонда и искам както от към ходова част е безупречна така и визуално да изглежда като "нова".Прилагам няколко снимки.
 14. Здравейте, След доста продължително търсене се сдобих със мечтаната хонда.Двигателя е 1.6 vtec и след смяна на маслото(сложих mobli1 0w40) и филтри при движение няколко пъти премигна лампичката на маслото.Ако някой се сблъсквал с подобен вид ситуация нека сподели.Благодаря предварително.
×