Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Само диното ще покаже. Дръж ни в течние с проекта и успех.
 3. Здрасти, да и аз съм забелязвал че е леко влажно при резервната гума.
 4. Здравейте, карам изключително икономично и да 7.3 градско за 350 км изминати. Извън градско 5.7
 5. Today
 6. Като се обдя, какво да им кажа? Диктувам Вина и искам да ми кажат с какви бутала е? Ако имаш точния номер, дай го, да не търся с Гугъл и да ме прехвърлят от тел. на тел.... За сега няма да се отказвам, то ще си покаже...
 7. Даа...,трябва на гледачка да я карам,ма няма време!
 8. Ма тя темата ти е стара! Още ли свирука тоз щурец?
 9. Обади се на сервиза в Бултрако Изток София. Километри няма как да ти кажат. А това с късмета и ръждата, а и като знаеш, че ще гори масло, по-добре пии една студена вода и забрави капарото, да не стане зле положението. Как ще купуваш кола без да я гледаш за ръжда отдолу - ти си мечтата на всеки джамбазин.... Имаш пари в излишък ли?!?
 10. Кажи как става питането в Хонда (Сф или Пд)...? Когато купувах Акорда, се обаждах да ми кажат по VIN-а, само дали километрите са реални. Отговориха, че по тлф. не става, да я закарам при тях на пълен преглед, 220+ кинта...
 11. Не разбрах коя автокъща, не е зад Музея, ако имаш предвид бившото ШЗО... Никога не съм гледал колите отдолу като купувам..., имал съм късмет, сега не знам... Има голяма вероятност да е пребоядисвана, защото изглежда много лъсната, няма никъде одраскано, а ръждата по болтовете на двг. не ме притеснява. Обикновено е притеснително, ако е разкривена и износва неправилно гумите, или гори масло (което се оказа доста вероятно), всичко друго се оправя... Всички коли над 10г са с пробег около тоя, а ако е като твоя (90К), цената става силно неразумна (не, че сега е разумна...)
 12. Летят си животните в самолета. А папагала скръстил крила и важно тропа. Минал заека и го питал: - Защо тропаш бе? - Щото съм отворен - казал папагалът. - И аз съм отворен - казал заека и той започнал да тропа. Минала лисицата: - Защо тропате бе? - Щото сме отворени. И тя отворена и тя взела да тропа. Минали вълкът, лъвът, жирафа и те отворени и те тропат. Минал слона и попитал: - Абе вие тука всичките защо тропате бе? - Щото сме отворени - му отвърнали животните. Слона и той отворен и той взел да тропа. Като се включил и слона подът на самолета не издържал и се продънил. Животните взели да падат от самолета. Настанала паника и се чули викове: - Ааааааа... Папагалът важно попитал: - Що викате бе? - Щото не можем да летим. - Е тогава що се правите на отворени.
 13. Здрасти! Много се чудех да поръчам това нещо от нета, но засега се въздържам. Страшно много ме дразни тази система. Би ли ми обяснил как става монтажа, че не искам да счупя нещо по колата. Още ми е мила
 14. Купени от Бултрако есента,като днес ги свалих от личния си автомобил и сложих сещи за газ NGK LPG6. Свещите са 6650к. и са напълно изрядни и без дефекти. Някой ако ги иска да пише,цена за колеги 20лв. 089867 пет нула 02 Старите иридиеви и новите 30лв.4бр.
 15. Нямам нито един от тези симптоми.Преди дни,като сменях зимните с летни гуми забелязах,че прорезите на феродото на накладките са пълни с феродов прах. Също,че и задните дискове, наближават предела на износване от 2мм и краищата на феродото на задните накладки, са се заоблили спрямо ръба на диска.
 16. По номера на рамата могат в Хонда България да ти кажат какви са буталата. На моя двигател пише R3A пак да уточня, че съм с фейслифта от 2015, не е като твоята, но днес ми отговориха, че буталата са R1A
 17. ceco_accord

  Photos

  Те тава а туУунинг! Накой е имАл мерак, време и пари. Красотата всеки види по своему.
 18. Колкото и да е глупаво провери дали са пристегнати всички болтове или гайки на колелата.
 19. А не може ли малко да се повдигне с подложки? В рамките на разумното - до границата в която да не изглежда че влизат колелата навътре в калниците, заради кинематиката на окачването. Иначе твоята изглежда боеспособна за градската джунгла, с тези "балонни" гуми, та малко ЪП - като сувче, особено с тези пластмаси по веждите. Ако не те кефи - сори че ти пипах по колата, ама ми дойде музата да пробвам.
 20. Е то цял панел се работи по-лесно.
 21. Колеги помощ!!! Изгоря ми късата светлина на Сивик 7 Фейс,и о ужас буксата на десния фар просто се издърпва и всичко е точно.Ляватата обаче едно че няма хубав достъп ,но и явно се сваля по различно,по-голяма е и има бутонче.Не съм очаквал подобна тъпня от японски автомобил правен в Англия.Та някой ако е сменял да обясни,че с дърпане не става.
 22. Имам 2 такива сивика, 1,5Т, ръчка 182 кс и няма вибрации и на двата от 0 до 200км/ч. Не бих купил така колата, ти по какво разбра, че не е удряна?
 23. Up: Хромираната лайсна + пребоядисване на предна броня и 1-2 други много дребни неща по екстериора ще бъдат оправени около средата на Март. Винетката е подновена с нова годишна, преди няколко дни минах профилактика на газовата (смяна на филтри и прочее) всичко е точно и с тази система. За интересуващите се, понеже аз не карам софийско градско, но последния месец ми се наложи разходи само софийско, в тежки задръствания понякога, ми излезе около 14,6/100 газ разбира се. Главно карам извънградско където е 10-10.5.
 24. Здравейте колеги. Знае ли някой кой е бушона за подгряване на страничните огледала на Honda CRV 4 генерация 2.2 150 hp. ? Благодаря
 25. Натоварването: При движение на автомобила, лагерите подлежат на по-голямо натоварване, което може да причини шум, който не се чува при въртене на колелото на подемник. Температурата: При движение на автомобила, лагерите се нагряват, което може да промени звука им. Следните фактори могат да помогнат за диагностициране на лагер главина: Вид на шума: Шумът от лагер главина обикновено е силен, метален и се усилва при завиване. Местоположение: Шумът от лагер главина обикновено се чува от предната част на автомобила. Скорост: Шумът от лагер главина обикновено се усилва с увеличаване на скоростта.
 26. Здравейте, не се притеснявайте, смяната на оригиналното радио на Honda не е толкова сложна, колкото може да ви се струва.
 1. Load more activity


 • Upcoming Events

  No upcoming events found
×
×
 • Create New...