ceco_accord 6014 #121 Отговорено 28 Април, 2023 Иди при Markony в Русе. Първом се чуй с него и ще ти разясни всичко. 1 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #122 Отговорено 28 Април, 2023 Може нещо от тая тема да помогне : ТУК 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #123 Отговорено 28 Април, 2023 Цецо е прав, за профи и надежност и аз гласувам за Маркони в Русе. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 132 #124 Отговорено 30 Април, 2023 Доколкото знам Vialle са фалирали.Изпратено от моят Redmi Note 7 с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #125 Отговорено 1 Май, 2023 От миналата година са несъществуващи. Всичкото интелектуална собственост е закупена от Принс, сиреч БРЦ(УестПорт). От което следва, че едва ли ще продават ребрандирана Тамона вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 132 #126 Отговорено 1 Май, 2023 Това е течна фаза на В18С6.Изпратено от моят Redmi Note 7 с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spiridoncho 0 #127 Отговорено 1 Май, 2023 И сега Нитоаутогаз ги предлага все още за вграждане. Резервни части предполагам ще имат поне някакви ако се наложи. Или директно принс ще гимпроизвеждат. Не е ясно. Ако говоря с тях ще ми кажат идвай, няма проблем. Ама утре ако опре до инжектор или нещо подобно, кел файда, че имам гаранция като не могат да го оправят. След изцепката в Прогаз не мога да се доверя ей така..... ще проверя тук там и ще пиша. Нотоаутогаз са опция, защото лесно се стига по магистрала. Други далечни градове не са опция заради времето за пътуване до там. Дано в София свърша работа и да не се занимавам с глупости. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове