Jump to content
Ivailopeishev

Проблемен газов инжекцион Фобос

Recommended Posts

Здравейте,имам уредба с електроника Фобос 4 с инжектори Баракуда и изпарител БРЦ.Уредбата е над 10 години като досега работеше много добре само инжекторите и редукторът ги смених преди две години с нови.Проблемът е че при топло време както е сега сместа става много богата и колата спира да върви.Въртях корекцийте по Тгаз по всякакъв начин но според мен има някъде другаде проблем.Сутрин в хладно пускам лаптопа тръгвам и настройвам като става всичко перфектно адаптации около нула,обаче стане ли топло нещо някъде става и сместа ударя яко в богато.Примерно при Тгаз 50гр. сутрин е идеално,следобяд е много богато и колата не върви?Диф.налягане е стабилно,показанията МАП и температури също са стабилни.Остана според мен инжектори и газовия копютър да правят проблем когато се нагреят,но това не знам как да го проверя за да знам какво да купувам ново?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

измерих съпротивление 2.5 ома на инжекторите които са на една година!Стана още по объркващо...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

залагам, че някои ключов транзистор в тоя боклук , като се нагрее от полупроводник, става проводник. Като стане така дръпни буксите на бензиновите инжектори една след друга и ще разбереш дали съм прав.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...