Jump to content

drakula

Фен
 • Content Count

  269
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Neutral

About drakula

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 10/28/1959

Profile Information

 • Кара
  Honda D14a2/3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Каварна, Варна
 • Интереси
  Източна култура,планините в България

Recent Profile Visitors

4913 profile views
 1. През 2012г. си сложих газов инжекцион тук във Варна при Никгаз. Намира се по пътя за Каменар срещу Орекс. Изпарител Томасето, полски компютър. За 8г. никакви проблеми, може ли да пиша телефона? Да кажат модераторите.
 2. Имаше ли следи от теч на гарнитурата?
 3. На моята Д 14а2, пише в книжката за скоростната кутия двигателно 10W40 , 10W30. Произведена е 1995г. в Англия.
 4. Точно дюзата на третия цилиндър е плюела газта, затова е зеленикавия нагар върху свещта на трети цилиндър. Майстора сложи нова котва(каквото и да означава това) и повече не се появи нагар върху свещта. Нека тези, които се упражняваха върху моите познания за двигателита да се успокоят, нищо лично!
 5. Здравейте, преди 10г. на моята англичанка Д14а2 сложих глава от японка Д14а3. Сега ми се налага да сменя гумичките на клапаните, но нямам номер на рама, който знае да каже еднакви ли са диаметрите на клапаните на англичанка и японка. За да си ги поръчам по рамата на моята кола. Благодаря на отзовалите се, да вметна че в един търговски сайт казват, че са еднакви гумичките, но аз искам да чуя хора, които разбират повече от едни търговци, примерно майстор, който се занимава с Хонди.
 6. В последните 240 км. няма никакъв нагар върху свещта. Може ли да е имало инцидентен теч от антифриз и след това да си е направил някакво отлагане от котлен камък(примерно) и да се е запушил пробива?! Да уточня, че карах и на бензин и на газ, но вече не и от Петрол, че не вървеше добре с тяхната.
 7. Гледал съм това за свещите, никъде няма пример за зелен нагар.
 8. Не са на толкова много км, става въпрос само за един цилиндър, не за всички.
 9. Здравейте газаджии! Появи ми се интересен проблем. При проверка на свещите забелязох зеленикаво отлагане върху електрода на свщта от трети цилиндър. Изшкурих го, но после пак се появи. Едим майстор се усъмни, че може да е от газта, ако съответния инжектор е повреден и газта ''изтича'', а не влиза както трябва. Ако на някой му се случвало, ще се радвам да сподели. Иначе ходих и при този, който ми сложи газовия инжекцион, посъветва ме да карам 100км. на бензин и пак да я проверя.
 10. Отлепено предно стъкло. Поне при мен така беше, първо през 2008 и миналата година за втори път. Провери тази версия.
 11. Здравейте, преди няколко години правих основен ремонт на Сивика ми, англичанка 1995 16 клапана. Смених биелните лагер и и сегментите, но основните били добре. Та затова реших да ги продам, от тогава не съм ги отаврял и както се вижда съм ги ''запечатал'' с хартиено тиксо. Някой ако има интерес да пише или тел. 0887 938496, във Варна се намират. Искам им 45лв. Владо съм
×
×
 • Create New...