Jump to content

drakula

Фен
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About drakula

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 10/28/1959

Profile Information

 • Интереси
  Източна култура,планините в България
 • Кара
  Honda D14a2/3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Каварна, Варна

Recent Profile Visitors

4402 profile views
 1. Здравейте, преди 10г. на моята англичанка Д14а2 сложих глава от японка Д14а3. Сега ми се налага да сменя гумичките на клапаните, но нямам номер на рама, който знае да каже еднакви ли са диаметрите на клапаните на англичанка и японка. За да си ги поръчам по рамата на моята кола. Благодаря на отзовалите се, да вметна че в един търговски сайт казват, че са еднакви гумичките, но аз искам да чуя хора, които разбират повече от едни търговци, примерно майстор, който се занимава с Хонди.
 2. В последните 240 км. няма никакъв нагар върху свещта. Може ли да е имало инцидентен теч от антифриз и след това да си е направил някакво отлагане от котлен камък(примерно) и да се е запушил пробива?! Да уточня, че карах и на бензин и на газ, но вече не и от Петрол, че не вървеше добре с тяхната.
 3. Гледал съм това за свещите, никъде няма пример за зелен нагар.
 4. Не са на толкова много км, става въпрос само за един цилиндър, не за всички.
 5. Здравейте газаджии! Появи ми се интересен проблем. При проверка на свещите забелязох зеленикаво отлагане върху електрода на свщта от трети цилиндър. Изшкурих го, но после пак се появи. Едим майстор се усъмни, че може да е от газта, ако съответния инжектор е повреден и газта ''изтича'', а не влиза както трябва. Ако на някой му се случвало, ще се радвам да сподели. Иначе ходих и при този, който ми сложи газовия инжекцион, посъветва ме да карам 100км. на бензин и пак да я проверя.
 6. Отлепено предно стъкло. Поне при мен така беше, първо през 2008 и миналата година за втори път. Провери тази версия.
 7. Здравейте, преди няколко години правих основен ремонт на Сивика ми, англичанка 1995 16 клапана. Смених биелните лагер и и сегментите, но основните били добре. Та затова реших да ги продам, от тогава не съм ги отаврял и както се вижда съм ги ''запечатал'' с хартиено тиксо. Някой ако има интерес да пише или тел. 0887 938496, във Варна се намират. Искам им 45лв. Владо съм
 8. Здравей Чавдаре, за мен това: Линк: https://www.ato24.de/en/shell-helix-ultra-0w-30-1-l.html Вид и koличество Shell Helix Ultra 0W-30 ECT 1 л - 7 туби Стойност на поръчката: (7*6,39)*1,97=88лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: Лично в ТЦ Боила
 9. Аз си го сменям сам, оставам го да се оттича 20-на часа. След това повдигам предно ляво колело и още изтича малко. После наливам новото и така си мисля, че максимално съм изчистил старото.
 10. А на другия в Цветния до 2 корпус на Икономическия, Дидо - 0889668266
 11. Точно така за минаването по тъмно. Има места със стеснение и в тъмното ако се разминавате може да стане проблем. Ришкия е по-добре при всички случаи.
 12. Провери ли ламбда сондата? От майстор знам, че от там може да е.
×
×
 • Create New...