Jump to content

drakula

Фен
 • Мнения

  250
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

11 Neutral

Относно drakula

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 28.10.1959

Profile Information

 • Кара
  Honda D14a2/3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Каварна, Варна
 • Интереси
  Източна култура,планините в България
 1. Провери ли ламбда сондата? От майстор знам, че от там може да е.
 2. Koлата ми е с газов инжекцион, мома Англичанка. Карам с 5W-30 oт доста време. Не ми гори масло, мога ли лятото да карам с 10W-40, разбира се от хубавите масла? Ще направя 7-8 хил. км до ноември, при нас зимата идва по-късно. Който знае да казва . Ако няма смисъл пак да каже .
 3. Гарнитура за глава D14A2

  Така е, аз сега съм с глава на японка и същата гарнитура. Фена е велик!
 4. Гарнитура за глава D14A2

  Отиваш в магазин на голяма верига за авточасти, даваш номера на рамата и ще ти предложат. Примерно ТЕХ-КО, Автопионер и др. подобни.
 5. Благодаря, жив и здрав!
 6. A нещо след това обърка ли се, нали колегата по-горе говори за някакво размагнетизиране?
 7. Благодаря, ще помисля и върху двата варианта.
 8. Колата е Сивик англичанка от 1995г. МА8 каросерия. При работа на чистачките се чува дразнещо стържене от към моторчето им(предните). Май съм чел, че се сменяло лагер някакъв и се е решавал проблема. Моля, ако някой е ремонтирал този механизъм да пише. Номер на лагер евентуално и каквото и да е. Благодаря.
 9. Реглаж на клапани

  Не се шашкай. По-добре малко да тракат, отколкото да са пренатегнати. Да де, може и да не тракат, но не е болка за умиране.
 10. За мембрани

  Благодаря и на двамата . Все пак научих нещо. Станаха 4 години откакто съм го сложил и ще мисля.
 11. За мембрани

  Поне Markony не знае ли?!
 12. За мембрани

  Здравейте, знаещи газаджии. Преди 4 години си сложих газов инжекцион с изпарител Томасето. Трябва ли и кога да се сменят мембраните. Не разбирам нищо, затова питам знаещите. Благодаря!
 13. 0889221440 ''Никигаз'' по баира за Каменар. Той ми слага инжекциона и съм много доволен от всичко. Ники се казва майстора.
 14. Като взех моята Хонда Сивик пишеше 179 хил. км. От Италия бе и ми е ясно, че не на толкова - 1995 е регистрирана като нова. На 197 хил. ѝ направих основен ремонт - смяна сегменти и биелни лагери, основните са добри - каза майстора. Вече съм минал 65 хил. след ремонта - никакви оплаквания, т.е. никаква старост... Карам само хубави масла - от общите поръчки, само едно Енеос взе сина ми от София, то май се представи най-добре.
 15. Скъсване на ремък

  Благодаря, ама нищо не срещнах за моята мома англичанка .
×