Jump to content

fenabg

Почетен член
 • Content Count

  5385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

fenabg last won the day on February 28

fenabg had the most liked content!

Community Reputation

2033 Master

About fenabg

Profile Information

 • Кара
  самУлет с кош и фара мУ свети
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Дупница
 • Интереси
  ХОНДИ,Двигатели ,скоростни кутии ,пържоли,високи скорости.
  Ремонт и поддръжка на хонда ,телефон 089852нула997
  /

Recent Profile Visitors

24763 profile views
 1. Пъро се извинявам за цитата. Второ Дани познаваме се и с цялото ми уважение цялото това писание е пълна глупост.! Ще ти кажа защо. Говориш в проценти ето ти още един 98% от колите в тая държава а и вдруги смяната на маслото им се извършва по обичайния начин. А той е без спринцовка и маркуче без врели некипели. Сега ме анатемосайте но пак ви казвам на всички маслени специалисти, обърквате хората, в много неща. Как може един 25 кодишен кенеф да кара 450000 с нормална смяна на маслото после хоп спринцовки. Моля ти се недей. За автора ако искаш да ти е чист мотора имам тема имам и масла които мият много. Промивката е нож с две остриета.
 2. Баба ви едно време се с вакум си сменяше маслото. И да смучете и да не почти половин литър остава в мотора. Очаквам скоро да ги раглабяте за смяна на масло. Хора земете се на сериозно моля ви се.
 3. На другата малката нямам номера
 4. Още един който е чел тъпотийте с маслата. Ти сериозен ли си?
 5. Имаш го в горния пост. С кои мотор си.
 6. Имам клиент които навъртя близо 200к на црвето си на газ. R20 мотора е ок. На 160000 от как го има едвам го убедих да проверим клапаните ( бяха за корекция), бяха го излъгали че са хидравлични. Кожения салон нестава, сланб изработка. Спирачната система е малко скъпа но се прави един път. Колата която визирам вече е на над 350к има проблем с 4 бяха я остаеили без масло кутията. На около 250к,макс е за съединител 700 лева оригинален. Понякога чупят едни шарнитни лостчета за се зорите на фаровете, вече ги има нови та и те се лекуват. Газовата е без омасляване/лайнарка вече изхвърлих я резко. С 5 литра кара до 12000 интррвал на маслото 5/30
 7. fenabg

  Основен ремонт D16Y3

  Слагаш 4-2-1, резонатор на 15 см след колектора с вътрешно Ф 52/4 и така до крайното гърне. Снимай ремонтите бутала челата като ги вземеш.
 8. 2012 година , за такива безобразия имаше евтаназия
 9. Съдейки по гореизложеното трябва да знаеш и моля да го напишеш . След като си го обяснил значи знаеш.
 10. Ти имаш ли идея че при +10 градуса тоя мотор ще се завари ,заври , и че на изхода на главата при нормално работещ мотор при пускане на перка температурата варира от 98 до 101/102 градуса ай са прибави и твоите 10 Да направя клип и да го кача в ютуб?
 11. Разковничето е ,както споменах в архитектурата на горивната камера и профила на буталото .Японеца си го е направил . 2рия клапана се отваря спрямо натоварването на мотора между 3000 и 3500 оборота . Съответно се впръсква и повече гориво . обеднява сместа в еконо режим чрез намаляване на горивото .
 12. Д15з1 и д15з3 (моя) фабрично на дълъг път обедняват смесите си до и над такива параметри и да моя е на газ със стоков комп .
 13. 9.3/1 a na 114 коня е 9.6/1 за да имаш база за сравнение твоята е 9/1 а моя икономик е на 10.6/1 шах П.П вече има серийни бензинови мотори ,които работят на над 14/1 степен.
 14. Айде малко ви метна по джанките . Икономик 90 коня работи на бензин на смеси по бедни от 16/1 Друго при бензинови настройки 12.5/1 на бензин на газ се прави 13/1 като цифра да по бедна смес е но не пречи . Друго клапани горят като не се регулират . Стопеното бутало и словоизлиянията по тоя въпрос не ми се коментират . Бутало се топи от детонация предизвикана от много бедни смеси под и около 16/1 , да ама защо икономика работи мамкаму . ? Обърнете се към ютуб за отговор А и друго електрода на свещите тря да може да се самоочиства от налепите по него как - Ютуб ааааааа има и 8мици топлинно число , Ма тая работа не е като да си купиш катастрон и ц200 от книжарницата и да си кърпиш сивика пред блока .
 15. Като си я карал година какво пречи сега да е за гарнитура? Какво е термошлнаг.? Духнала е гарнитурата. Отоплението на изпарителя къде е вързано? Залагам на 2и 3 цилиндър ако е духнала. Губи ли течно как се държи колата. В изречение на пост няма как да стане.
×