Jump to content

fenabg

Почетен член
 • Content Count

  6252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  76

fenabg last won the day on September 10

fenabg had the most liked content!

Community Reputation

2617 Master

About fenabg

 • Rank
  ШАМАН
 • Birthday 01/17/1979

Profile Information

 • Кара
  самУлет с кош и фара мУ свети
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Дупница
 • Интереси
  ХОНДИ,Двигатели ,скоростни кутии ,пържоли,високи скорости.
  Ремонт и поддръжка на хонда ,телефон 089852нула997
  /

Recent Profile Visitors

28963 profile views
 1. Не са те а тече под кобилиците , мотора е д14а2 3+1 са О-пръстените.
 2. Приемаш детонацията в най крайната и фаза" . Като настройвахме бегачката ползвахме електроника да гледаме в реално време детонацийте в целия диапазон на обороти . Докато оправим смесите и авансите ги гледахме между 5 и 7к . има ли силна детонация мотора заминава бързо . Миналата година един инжектор работещ с 18% по малко ми гръмна мотора за една обиколка . Съдя че е от газовите не за друго а съм отворил 7 или 8 црвета с този проблем и винаги са с газ и светещ чек свързан с проблеми по мотора - сонди , нок , бедни смеси и тн .
 3. На 20 годишни бангий армировката на маркучите е само спомен от минато , едно прегряване и надуването им стават като смок глътнал плъх ! Друго от каране с вода и прегряване алуминия също може да почне да ерозира . Така че не си си решил проблема с оемския антифриз но не е само той и поне 80% от хондите в Бг не са с оем ! Пак ти казвам спри се и пиши само там където ти е силата ! Искрено се извинявам на автора че му оср@х темата .
 4. Аре запри се бе човек , вярно прекаляваш честно ти казвам . Какви ли не изблици твой има в тая тема и най вече в другата за ремонта . Ремонта е ясно ЧЕ НЕ Е 3400 лева , са се хвана за един антифриз голям праз . Колко работника си имал и си им подсигурявал работа и всички разноски , като заплати и тн , колко пера като наем , ток , консумативи , режийни , ит тн , си плащал еднолично ! ЗА ТРУД Е ПЛАТИЛ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 500лв има едни неясни комплект гарнитури ,които нито автора нито никой посочи какво са и за къде са. Говориш ми за отстъпки да и като ми търси амортесйори на вайбър ме пита това с отстъпката ли? Не цената на която ще ги дам е! Отстъпката е за сервиза не е за клиента , само сервиза си решава дали да даде 10-15 или повече на клиента . Тя е за да може при рекламация сервиза да си покрие разходите щото Ти няма да ми ги покриеш ! а са за моя сметка! Нито е казал отварян ли е мотора нито нищо . Спри се прави на всяка манджа мерудия ! и бъди благодарен че модовете са лабави преди 5 години щеше да пишеш само в офтопик вицове. Изказваш се неподготвен на всякъде , взе се на сериозно а това е грешен подход , не си виждал отворен мотор но акъл даваш . И друго почни да пишеш докато можеш, в единствено число не - покажи ни , да видим и тн . Кажи ми сега ако съм сложил не Оем а Хепу син или зелен какво ще ми стане на колата не че нещо ма не е оем кажи ми на мен и то тук какво ще и стане на колата ако не е оем ? Чакам отговор!
 5. Не е задължително, като са малки тоя процес тече бавно. Инак направо ги събирам в картера. Клиента реши да рискува.. @Bizzito црв рд1
 6. Абсолютно по всички в различни фази , даже този от снимката е на 3 ти цилиндър на 2ри беше по зле. Мотора го усетихме на време че не тропа от тампони а от лагери и е отворен само от долу , по желание на клиента . Странно но вала беше в норми и се размина . Много ама много си прав за живота.
 7. Явно не ме познаваш и не знаеш че в мен нерви много много няма и трудно се изнервям . Я разгледай тук и ми кажи всичко ли е на ред или само и само да се пише във форума ще се толерират тези неща . Само ще ти кажа че около 5 години бях модератор и такива съществуваха писаници докато не ги прочета ! Ти да не се засегна на тема маслар?
 8. И според теб е нормално да се регнеш и на втория ден да почнеш да пишеш във всяка втора тема та макар и да няма нужда? И е нормално сутрин за да избегнеш смукача да набиеш колата на 3к при първо палене (10 секунди е записано в конкретната тема ) ЗА 3 МИНУТИ ( моя интерпретация ), та макар и да си нейде в планината зимата и случайно на вън е -22 и най голямото неизвестно е какво има в мотора ?
 9. + един съвсем пресен ма е маслар и той 15 мнения само препоръки . Ви е се вайкате за глупости. Модераторите седнете си на задниците и почнете да ползвате опцията делете" ма не на две а на 0 .
 10. Не вадя нищо , извинявам се в случая ,но начина по който е написано ти как щеше да го разбереш.Реално няма значение де . П.п ако имаш проблеми със смесите сондите ще го хванат.
 11. Ауу моля не на месвай пари ,за преглед не съм взел никога и на никой пари . Казах и помолих! Най учтиво да се заключат всички мои теми ,което е ваше задължение нали така? Аз пари нищо не искам Това е.
 12. Ето нагледно : 1500 оборота на студен мотор не са проблем : - да така е , но автора четох че може да е свързано с неправилно изгаряне . Ето за какво се дразня , къде бре джанъм го прочете кой и защо го написа . Ето го хауса на лице . По въпроса със заключването на темите аз не мога така най учтиво моля модераторите да го направят .
×
×
 • Create New...