Jump to content

fenabg

Почетен член
 • Content Count

  5644
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

fenabg last won the day on October 15

fenabg had the most liked content!

Community Reputation

2187 Master

About fenabg

 • Rank
  ШАМАН
 • Birthday 01/17/1979

Profile Information

 • Интереси
  ХОНДИ,Двигатели ,скоростни кутии ,пържоли,високи скорости.
  Ремонт и поддръжка на хонда ,телефон 089852нула997
  /
 • Кара
  самУлет с кош и фара мУ свети
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Дупница

Recent Profile Visitors

25933 profile views
 1. Дани за горния вал съм отварял мотор с такова износване . И е вал които трие директно гърбицата във вала . В ерата на икономиците се появиха и ролките и драмата не е в толко в циментацията а липсата на масло . отвори снимката и проследи оцветяването на вала и ще видиш че вала е посинял от прегряване . Липса на смазване . Между другото днес отворих к20ката за клапани . За мой късмет главата е топ , ще следя за разход на масло . Подлъгало ме е черно/кафявото най вероятно много старо масло . Прилагам снимка.
 2. Ако продаваш съединители дали така ще мислиш.?
 3. Ивайлопп я чети по внимателно след реглаж колата се е насрала.
 4. Ми те и оригиналните са на близка цена скоро слагах оемски на црв2
 5. Дани, мисля, че скоро ще имам директни наблюдения. Вече имам возило с к20 и то от първите. За мой късмет взех перфектното купе без точка ръжда, но от Италия .Тук вече се сещаш, че моторът е бая черничък вътре и реших твърдо да го карам и занапред с YACCO GDi 5/30. Един приятел, градски, си взе Стрийм като моя и на него вече е с YACCO Vx1500 0/30 A/B, така че ще имам доста добри наблюдения поне върху този тип мотори. За к24 вече съм писал много и ги зареждам само с 0/40 Yacco vx1000LL . Драмата идва с к24з3 Акорд 8ма - същия проблем като к20. По-долу ще кача снимки. Моля модовете да я качат към този пост.
 6. Няма и няма празен ход , въртях болта на дросела мих 56 пъти иацевето . Част от проблема е на снимките . дросела се мие и почиства свален . Не пипайте болта за празния ход ако имате съмнения че дросела е мръсен .
 7. Тука липсват малко коментари но случая е подобен . Тези фуний от къде дойдоха не знам ма ...... 10 часа за обезвъздушаване . Системата е херметизирана" няма определено ниво то ще се покачи когато налягането в системата се освободи от капачката .Но ако освободи антифриз , може и да е въздух ,които при истиване на колата трябва да се замести с антифриз .
 8. Извинявай ма това са пълни глупости и с фунията и с това че няма да пълни разширителния съд. Ей скоро издадох едно с такива симптоми, колегата е от форума нека пише.
 9. Тая косачка с биели като солети с 1500 лева ще извади едно нищо .
 10. Добър усет бих казал. Но и малко нагоре. Към автора питал си за най големият еми това е.
 11. Сменя се всичко. Скорости, полуоски всичко.. Компа и се преработва инсталацията, лапите на мотора и кутията.
 12. Ето ти Б20 от црв с глава от б18 и тн : 200 коня без напън.
 13. С тая пакетна жипка, макс два пръста. Демек има ли опасност си намокриш връзките на маратонките бегай далече.
 14. 610/3 го карам втора смяна на англичанката разлика има само в уплътнението, по горе сте писали. Държал съм ги в ръка и двата и друга разлкка няма освен в цената. Визуална разлика имам в предвид. Хващат го някои програми за по старите сивици, вчера го намерих без да искам като ми излезе за сивик трета 1.5 EW
×
×
 • Create New...