Jump to content

fenabg

Почетен член
 • Content Count

  6500
 • Joined

 • Days Won

  96

fenabg last won the day on October 4 2021

fenabg had the most liked content!

Community Reputation

2977 Master

About fenabg

 • Rank
  ШАМАН
 • Birthday 01/17/1979

Profile Information

 • Кара
  самУлет с кош и фара мУ свети
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Дупница
 • Интереси
  Обявен за трол .....

Recent Profile Visitors

57680 profile views
 1. Здравей, интересуваме какво двигателно масло Yacco е подходящо за Honda CR-V 1998 128 к.с.

  Имат ли Yacco аналози за скорости и диференциал и препоръчваш ли ги пред тези на Honda?

   

  Благодаря предварително и успешна седмица!

 2. Темата от моя страна приключи .
 3. Трий цялата , знаеш ли какво е новообразувание като медицински термин , гадна дума , рака не е проблем така ли? Или там е друго въпреки че си заминават много повече хора . Гледат се някакви статистики за настинки , изчезнаха сезонните грипове. ХОРАТА с различно мнение са мразени , отричани , мнението им е без значние в случая ти го доказа . На 11 март 2020 това което написах беше конспирация за разлика от сега . И не не гледам тук сеир . Трийте наред и махайте различните ! това е бъдещето!
 4. Тоя мотор за да попадне вода в маслото или обратното , нещо трябва да се разцепи преди това , през гарнитурата е на практика не възможно .
 5. Само да питам между 2010 и 2017 на другата планета ли сте пребивавал . И какво означава новообразование?
 6. Само като Ви чета поста , си личи че това което става ви харесва . Пишете за България не пишете за Европа ,Канада , Австралия.. Или какво се случва в последните 8 дни в евро парламента. Всъщност имаш право и на трето пришествие.
 7. Аз изпратих 3ма миналата година лека им пръст и ни един със сополи .
 8. Любопитно ми стана все още какво ви е мнението ?
 9. И на Санта Клаус да вярват се тая . Еврогейския съюз е решил да откаже евролумпените от горивата с цени. Каруцата се обърна вече.
 10. @Legend91 не бре я ги питай тез , де преди една година твърдяха че това което сега се случва са конспирации .
 11. Същия случай имах преди година. От газовата неграмотни гЪзаджий да не свети грешки сложили комуникатор или там каквото е името на това л@йно. Така след като го отрязах почна да се връзва колата с диагностиката като црв не акорд. Част от грешките останаха и след смяна и на екуто всичко се нареди. Имам един пак подобен случай там вече е само екуто .
 12. Ако пикае дюза не само ще пали трудно а и силно вероятно да работи на три цилиндъра известно време .
 13. Тока като спре и пелетите са по дяволите като климатика , всичко ми е с хубава изолация и в момента правя още . Нито има кой да го поддържа нито нищо.
 14. Ще си пиша кога си искам и където искам . И от заяждане до реалността която явно приемаш с нюха си има разлика. Не ви ме видял като се заяждам споко. Но нехайство от твоя страна и немърливост от страна на така наречен майстор не ме прави заядлив при положение че съм го отбелязал. Трето при по студено време работа на смукaч" и къси разстояния съдържанието на бензин в маслото може да се повиши. Но това с нос и следена на скоростта на капката не се получава. Четвърто както са казали по горе този мотор не страда от такива болки , и пето има масла които по дефаут си смърдят на разни фракций наподобяващи бензин. Ама нали се заяждам , другия път и сипете не 5 а 6 литра .
×
×
 • Create New...