Jump to content

tany66

Фен
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About tany66

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CR-V 2,K20A 2002,150кс
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

534 profile views
 1. Аз смених горната помпа и в момента всичко е наред
 2. Здравей Чавдаре Бих желал да поръчам линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 1x4L + 1x1L Стойност на поръчката (18.95+4.95)*0.95*1.9675=44.70 Парите(45лв) ще бъдат преведени по сметка в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: с куриер(и друг път съм поръчвал) Благодаря и успех!
 3. Колеги,извинявам се предварително,виждам че има подобна тема,писах там преди 10-на дни но явно хората не поглеждат! Ако модераторът сметне за необходимо,да я премахне.На въпроса,какъв е пътя за установяване причината за зъдържане на педала на съединителя по средата?Самото задържане е за части от секундата и не е постоянно!Течноста е бистра,няма течове,педала не го усещам да е по твърд(за две години и половина няма разлика)Когато сменяхме детонационния датчик с колега от форума и я бяхме разгащили отпред той спомена че "долната помпа" е нова(няма начин джамбазина да я е сменял)Горната на външен вид ....все едно от магазина!!!Или лагер,вилка,диск и тн.Как да се установи причината,защото проба-грешка не е вариант?Благодаря предварително
 4. мойте не съм ги лепил,с малка бургиика пробих на 3-4 места и сложих болт с гайка..стана като фабрично😉
 5. Съжалявам че пиша в темата на колегата....Има ли някакви външни признаци за причината,когато започне да ти задържа педала ...чат-пат!!!!При мен течноста е чиста,няма омасляване никъде,когато разкачахме отпред да сменим детонационния датчик колегата от форума спомена че долната "помпа" е нова. То и горната на външен вид е като от магазина!!От известно време ми задържа педала по средата и се връща сам след секунда!
 6. Мога да дам съвет само за скърцането на педала.При мен направо ми бъркаше в "мозъка"!!!Не съм вярвял че може такова нещо да ме изкара извън релси......С един приятел свалихме педала(не е сложно) и смазахме със силиконова грес навсякъде....особенно около едни плстмасови втулки.В момента е като нов,никакво скърцане вече месец....дано изкара повече....да се надяваме!😉
 7. Здравейте.Воланът на Црв-то започна леко да се поизхабява и протрива(основно отгоре и отляво),няма начин да не е поправян от "пичовете" от горубляне 😉.Все пак над 2 години изкара!!!!Та въпроса е,гледам се въртят в нета някакви комплекти за възстановяване на волани(цени между 30-40 лв) някой да е ползвал такива?Благодаря предварително и весело посрещане на празника!
 8. Здравей, Искам да се включа със следното Линк : https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Стойност на поръчката:(1x25.96 + 1x6.95) x 0.95 x 1.9675= 61.51 лв ~ 62 лв Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени днес- 02.11.18 Начин на получаване: С куриер-Еконт поръчвал съм и друг път при проблем тел: нула 89896671 едно Благодаря.
 9. Здравейте,има ли някой който да е поръчвал и изпробвал въпросните "джаджи"?Някакво развитие?
 10. Здравейте,имате ли представа с кой протокол работи OBD2 на CRV 2 бензин преди фейса (производство 10.2002) Благодаря.
 11. Едно малко странно питане,тези дни ми се наложи да се движа по "Тракия" и забелязах че при висока скорост предният капак вибрира(все едно ще се отвори)Особено видимо в половината пред шофьора.Направо съм в шах,първо ми мина през главата че е удряна но не виждам вътре в коша нещо правено,заварявано,нещо което да не пасва и да не си е на мястото.Някой забелязал ли е подобно нещо?
 12. Не мога да дам съвет но мисля че колегата пита за прозореца на 5-тата врата.Тази индикация му свети.
 13. Още една положителна оценка за сервиза.Днес бях там за регулиране на клапани,Слави направи цялостна диагностика на колата,проверка на всички течности и даде препоръки на какво да обърна внимание.Спечели ме със своето отношение и внимание към клиента.Нямах проблеми при записването на часа,в уречения ден оставих колата и на следващия я взех.Препоръчвам с две ръце,още повече че няма да затварят сервиза през летните месеци за почивка.
×
×
 • Create New...