Jump to content

vremeto

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно vremeto

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда црв 2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Кюстендил

Последни посетители

371 профилни разглеждания
  1. Явно аз попаднах на точния майстор. И колегите от форума също ми помогнаха много.😉
  2. Благодаря на колегата chakarov за номера на клапана,имах нужда от него. А всичко друго което ми е предложено е проверено и отремонтирано,за което пак ви благодаря. Отново благодаря и на Plamen-CRV който ми съдейства да кача и снимките,че имах проблем с качването. Поздрави с уважение към всички.👏👏👏
  3. По въпроса с моите високи обороти на колата, мисля че проблема е решен. Благодаря на всички които ми дадоха някакъв съвет. Благодаря и на Plamen-CRV за връзката с Фена, който ме насочи какво да правя. Сега колата ми държи около 1000 оборота в случая който съм описал в началото. Проблема е в един клапан за въздух които го затапих и оборотите не се покачват когато колата не е на скорост. Съответно сега трябва да се смени ☹️😂😂😂. Отново благодаря на всички за оказаното съдействие. Поздрави на всички.
  4. Благодаря на всички които ми дадоха някакъв съвет. Като приключа с проблема ще пиша за резултата. Говорих и фена и той ми даде някои съвети ,така че до скоро.
  5. Дросела ми е на жило.има ли някакво значение 

  6. Колата е на газ с газов инжекцион, скоро смених газовите инжектори а утре ще регулирам и клапаните пък ще видим.
  7. Здравейте фенове на Хонда црв 2. От скоро съм собственик на Хонда и се сблъсках с проблем за който не намерих нищо по темата. Пак е свързано с високи обороти,но при мен се получава следното.Колата си работи нормално, загрява нормално,когато загрее оборотите си падат до 650 оборота ,но по време на движение ако изключа от скорост оборотите се покачват между 1500 и 2000 оборота. С намаляването на скоростта и оборотите падат. Някой може ли да ми каже откъде може да се получава това явление. Хондата е бензин 2.0 150 коня.
×
×
  • Създай нов...