Jump to content

fenabg

Почетен член
  • Мнения

    6500
  • Присъединил/а се

  • Days Won

    96

Всичко публикувано от fenabg

  1. Темата от моя страна приключи .
  2. Трий цялата , знаеш ли какво е новообразувание като медицински термин , гадна дума , рака не е проблем така ли? Или там е друго въпреки че си заминават много повече хора . Гледат се някакви статистики за настинки , изчезнаха сезонните грипове. ХОРАТА с различно мнение са мразени , отричани , мнението им е без значние в случая ти го доказа . На 11 март 2020 това което написах беше конспирация за разлика от сега . И не не гледам тук сеир . Трийте наред и махайте различните ! това е бъдещето!
  3. Тоя мотор за да попадне вода в маслото или обратното , нещо трябва да се разцепи преди това , през гарнитурата е на практика не възможно .
  4. Само да питам между 2010 и 2017 на другата планета ли сте пребивавал . И какво означава новообразование?
  5. Само като Ви чета поста , си личи че това което става ви харесва . Пишете за България не пишете за Европа ,Канада , Австралия.. Или какво се случва в последните 8 дни в евро парламента. Всъщност имаш право и на трето пришествие.
  6. Аз изпратих 3ма миналата година лека им пръст и ни един със сополи .
  7. Любопитно ми стана все още какво ви е мнението ?
  8. И на Санта Клаус да вярват се тая . Еврогейския съюз е решил да откаже евролумпените от горивата с цени. Каруцата се обърна вече.
  9. @Legend91 не бре я ги питай тез , де преди една година твърдяха че това което сега се случва са конспирации .
  10. Същия случай имах преди година. От газовата неграмотни гЪзаджий да не свети грешки сложили комуникатор или там каквото е името на това л@йно. Така след като го отрязах почна да се връзва колата с диагностиката като црв не акорд. Част от грешките останаха и след смяна и на екуто всичко се нареди. Имам един пак подобен случай там вече е само екуто .
  11. Ако пикае дюза не само ще пали трудно а и силно вероятно да работи на три цилиндъра известно време .
  12. Тока като спре и пелетите са по дяволите като климатика , всичко ми е с хубава изолация и в момента правя още . Нито има кой да го поддържа нито нищо.
  13. Ще си пиша кога си искам и където искам . И от заяждане до реалността която явно приемаш с нюха си има разлика. Не ви ме видял като се заяждам споко. Но нехайство от твоя страна и немърливост от страна на така наречен майстор не ме прави заядлив при положение че съм го отбелязал. Трето при по студено време работа на смукaч" и къси разстояния съдържанието на бензин в маслото може да се повиши. Но това с нос и следена на скоростта на капката не се получава. Четвърто както са казали по горе този мотор не страда от такива болки , и пето има масла които по дефаут си смърдят на разни фракций наподобяващи бензин. Ама нали се заяждам , другия път и сипете не 5 а 6 литра .
  14. Аз пък съм сигурен че бензин в маслото няма . Човека нехае че е с близо литър масло в + в двигателя , а седнал да определя какво има в него с носа си . ! Вие сериозни ли сте вече ? Било по редко как го прецени моля ти се ми обясни ?
  15. Полуоски , и да махат се , да може да има проблем след около 280 км/ч. През останалото време гният полуоски .
  16. Къде ги намирате тея майстори бе? Тая щека в носа и гъз@ ли си я навират?
  17. Аз почвам 14та година на климатици.
  18. Намират се да. И главата задължително се шлйафа .
  19. Различна от метална е клингерит , това пе е писало хрв не пречи. Нова оем с 5 дни доставка 107 лева ,стига да има на склад.
  20. Все глупости написа. Първо клингерит , хората вървят на пред ти на зад , купи си каруца с магаренце . Второ заговори за оем гарнитура сега заговори за най евтината възможно . Някой коли не си заслужават собствениците.
  21. Оправи маслото/течовете от горе на доло . !
  22. Вече налични нови бройки 420 лева почти нови.
×
×
  • Създай нов...