Jump to content

nunezz

Фен
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About nunezz

 • Rank
  Заека
 • Birthday 11/19/1994

Profile Information

 • Кара
  Civic 6 Англичанка 1.4 90hp
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  miami.ink94

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Мойта рейка текна, занесах я на рециклиране и понеже веднага пак текна я върнах, взех си я пак, сложих я налях оригинално на Хонда и продължава да си тече. Пробвал съм разни добавки какво ли е - няма спасение. Имам друга рейка, 2 ръка си взех, но още не съм я сложил.
 2. Сивик англичанка преди фейса. 1.4, 90 коня, fastback Ами минусите са, като на колегата преди мен. С малката разлика, че моята пасажерска седалка има джоб отзад и съм пълна инжекция. Бих казал един + аз.. защитена е от ръжда и няма НИКЪДЕ. 1995 набор.
 3. Здравейте, продавам следните накладки: JAPANPARTS PA-425AF / 45022-SR3-G00 Чисто нови са, не са ползвани. Продавам ги, защото ги поръчах за моята англичанка, но нещо не пасват. Не знам за каква кола са. Малко са поизцапани, но ще ги почистя. От Пловдив съм, за страната куриер. Цена: 15лв.
 4. Е, аз искам всичко да си й е наред. Еми ще разглабям и ще търся края на маркуча, какво да се прави.
 5. На люка - предна лява, точно над шофьора.
 6. Колеги, запуших дупката, вече не тече в краката, а през тавана. Дали мога да хвана от някъде маркуча и да го пренасоча с друг маркуч да се оттича някъде, защото вече не знам какво да правя ?
 7. Пичове, маркуча отива някъде чаааак зад модула на ABS. Сигурно и той е подгизнал и е изгорял нещо, та затова да ми свети SRS. Моментално се отказах да разглабям, събрах цялата кола и запуших проклетата дупка. Сипвах в другата, да видя от къде ще изтече, изтича си някъде зад подкалника, както си трябва. Засега така, по-нататък ще видим какво ще я правя. Благодаря за всички отговори!
 8. Ама то, като сипя вода, отива директно в краката... ако има спукано място или е изкочил от изхода си, няма да стане нищо.
 9. Еми, не видях да изтича от някъде, но не влиза и вътре, хаха. Ако имаше проблем при дъждовете и от дясно щеше да има вода, но няма. Иначе утре ще сипя повечко вода и ще се загледам, мерси за идеята.
 10. Сипвах при отворен люк директно в тръбичката. Не е запушена, според мен, защото се излива директно в краката, направо си тече. Тавана е сух. Сигурно се е откачил маркуча от изхода. Ако е отпред под чистачките, нямаше ли да влиза вода и като поливах предното стъкло? Махах и лайсните, под тях всичко е 6.
 11. Има, да. Виж под седалките някой кабел да не се е откачил. Ако ти се занимава, може да свалиш жабката, да видиш и на самия еърбег, дали всичко е свързано. Моя също свети, всичко е свързано, не е блъскана и еърбеците са здрави. Не знам защо свети, чистих грешката сигурно 100 пъти, обаче, като я запаля и светва пак. А относно кабела и бибитката, направо ти ги подарявам.
 12. Здравейте, днес разхвърлях колата да видя края на маркуча, но не го намирам. Свалих подкалника, тръгнах да свалям и калника, но като надникнах, не се вижда и го закрепих отново. Къде е края на маркуча ? Свалих уплътнението и на вратата, дръпнах тавана леко на долу и маркуча е в самата греда, няма достъп до него. Иначе е от него, защото изливам вода на предното стъкло и няма проблем, изсипвам вода горе на тавана и отива всичко в краката... ЕДИТ: В ръководството пише само това: Там, където пише "Drain Valve" има само сноп кабели.
 13. Колега, моя клаксон също беше прегрякнал, затова направо го смених и се оправи. Ако беше маса, щеше и новия да ми е прегрякнал така, че може и да не е от нея. Най-добре го свали и го тествай с акумулатора директно. Намира се точно зад решетката, а и май ще стане по-бързо, от колкото да проследиш цялата верига.
 14. Ето снимки: Клаксона 100% работи. Кабела не съм го тествал, но както казах, съмнявам се колегата да ми е пратил неработещ. Малко са прашасали...
 15. Извинявай, че се забавих, колега. Кабела е същия, не съм го тествал, но се съмнявам колегата да ми е пратил неработещ. Клаксона работи 100%, защото го дадох директно на акумулатора и свири без проблем, просто буксата ми е друга. Довечера вече обещавам за снимки.
×
×
 • Create New...