Jump to content

nunezz

Фен
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Neutral

About nunezz

 • Rank
  Заека
 • Birthday 11/19/1994

Profile Information

 • Кара
  Civic 6 Англичанка 1.4 90hp
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  miami.ink94

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ее, ми идеално значи. Ще взема без нави и ще сложа китайската. Благодаря! А фейса от коя година беше ?
 2. Здравейте! Извинявам се, че събуждам стара тема, но искам да попитам, тази китайската навигация може ли да се сложи на акорд, който е БЕЗ заводска навигация ?
 3. Хм.. абе да ви кажа, тайничко се надявах да ме насочите към Акорда ахахах Акорд ще да е.. а от коя година е фейса и навигацията работи ли за България ? Ако не е фейс, знам, че не работи, но може ли да се инсталира от фейс ?
 4. Здравейте! В момента имам сивик англичанка, но пускам тема тук, защото се колебая между Акорд 7 автоматик или Субаро Легаси 3 литровия от 2005г. Вие коя бихте избрали ? Отворен съм и за други предложения, държа само да е седан и автомат. Може и дизел (само Хонда). Благодаря!
 5. Как пък не съм сложил оригинална течност на 30 годишна кола...
 6. Имам колело, но имам и служежбна кола. Та сега, мисля да я сменям и няма да й правя нищо. Ще я обява там, за колкото й взема и сигурно ще мина на Акорд 8 или Леджънд. Понеже сменям работата и... ще ми трябва кола, а тази вече е много стара. Ще ми липсва.
 7. Не знам стават ли, но като ги почистиш с WD 40 и после ги смажеш, стават като нови. Аз се родих. Като си вземеш, пробвай.
 8. Аз мисля, днес да сменя маслото и филтрите. Не я карам изобщо, само събота и неделя за да я раздвижвам, но мина една година, тъй ,че... От миналия преглед до този съм минал 2000 км.
 9. Аз съм с Д14А2 и е абсолютно същия.
 10. А защо не го направиш сам ? Не е голяма философия, щом АЗ успях, че и успешно, па и върви!
 11. Карперчо, цитирал си мен бе, приятелю. Свещите ги смених от френски, минах на японски NGK BKR6E-11. Реглажа ми е преди 200км, както и другите неща. Според мен, щом на колегата вървежа му се влошава, нещо се задръства.
 12. Колега, почисти дросела и отиди извънградско (по възможност, на магистралата) на 4-та, на бензин за 20-30 минути.
 13. И при мен така, първо забиваше муцуната, а после се изтрелваше. Направих реглаж на клапани, смених си свещите, имах дупка в маркуча, дето е от въздушния филтър до дроселовата клапа и смучеше въздух - запуших я. Изчистих стъпковия мотор, дросела и болта на дросела. Не знам кое точно ми реши проблема, но вече го няма. ЕДИТ: Executor, има правило да не събуждаме теми по-стари от 6 месеца, сега видях, че е старичка. Да знаеш.
 14. Дядо, вие като млади правили ли сте френска любов ? - Бе, не знам какво е френска любов, ама много ги мандръсахме у главите!
×
×
 • Create New...