Jump to content

nunezz

Фен
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About nunezz

 • Rank
  Заека
 • Birthday 11/19/1994

Contact Methods

 • Skype
  miami.ink94

Profile Information

 • Кара
  Civic 6 Англичанка 1.4 90hp
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. И мойта кола не върви. Англичанка D14A2, като я настъпя и все едно карам на ръчна... Преди беше по-добре.
 2. Здравейте, наскоро смених гарнитурката на капака на клапаните, обаче нещата само се влошиха. Въпроса ми е трябва ли да се стегнат силно болтовете или малко по-лекичко ? Силикон слага ли се ? И от делкото (или бобина ли е какво е) също тече масло. Лесно ли се сменя О пръстенчето вътре ?
 3. Здравейте отново. Да отбележа само, че след като огънах ламаринката към вентилаторчето, вече не ми тече. Благодаря на всички!
 4. На височина. На мен и краката и ръцете са ми дълги Та като дръпна седалката назад ми е г/д добре, но отзад няма много място...
 5. И аз бих предложил акорд. С англичанка съм аз, 1.86 съм и съм на ръба.
 6. Здравейте отново. Бях я позабравил тази тема, но вчеращните валежи в Пловдив ми я напомниха. Отново имах вода в краката на пасажера и днес реших да я почовъркам малко. Махнах решетката под предното стъкло и огънах ламаринката да е към вентилатора. Не успях да счупя нито една щипка, всичко си излезна и влезе като у дома си. Сега чакам следващия порой да видя какво ще стане.
 7. Включвам се и аз. С D14A2 съм, 90 коня. На бензин, като запаля и тръгна, първо забива муцуната и се изтрелва изведнъж, а като я "настъпя" само ръмжи, буталата ще ми изкочат още малко, пък не върви... имам и висок разход на газ. (Около 13/100 в града).
 8. Не е на хонда, но на бащата мерцедеса едвам едвам се движеше, спираше дето си искаше и накрая я разглобих, изчистих с WD40, смазах с грес и е пушка. А за англичанка аз имам въпрос. Задното моторче защо бръжди така гадно ? Взех друго и то същото... това оправя ли се или са си така всички ?
 9. Шума изчезна от самосебе си, хаха.
 10. Някакви идеи защо се чува луб луб луб луб.. все едно гумата ми опира някъде ? Чува се само като карам бавно.
 11. Коя шайба ? Ако ида на реглаж отзад, ще го оправят ли ?
 12. Не. Ама няма логика след смяна да се чува луб луб луб луб луб ....
 13. Със замяната му с АГУ.
 14. Въпрос за болт за заден долен носач. От ляво е оригиналния. Какво ще стане, ако сложа този вдясно ? Той също е якостен, но няма тези шлици по него. Смених си амортисьорите, тампоните на носачите, сглобих всичко, потеглих и се чува луб луб луб луб луб....
 15. nunezz

  Летни гуми

  Аз съм с англичанка 90к.с. моя стандарт също е 175/65/14, но съм със 195/55/15 и колата едвам върви.
×