SvetoslavStoychev 5 #1 Публикувано 7 Май, 2023 (Редактирано) Здравейте! Както се разбира от заглавието, "чука" яко при преминаване на газ! Газта я сложих в петък и съм минал 150км. Газаджията, каза като мина 1000 да отивам за настройка. Ясно е, че от клипчето не може да се разбере на 100%, но това клапани ли са? Нормално ли е толкова да се разтропа? Маслото е ново- 5w30 Kroon oil Duranza на 100км., ако има някакво значение маслото за газта. Преди 10год. имах газафициран Прелюд 4 ген. и не помня такова нещо... Предполагам, по-опитните с газта ще кажат. Другата седмица, така или иначе съм на реглаж на клапани при Боби в HPP гараж. Надявам се и той да ме светне какво-що! Благодаря ви! 🙂 VID-20230507-141357 (1).mp4 Редактирано 7 Май, 2023 от SvetoslavStoychev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SvetoslavStoychev 5 #2 Отговорено 7 Май, 2023 Тук и телефона усилва доста звука. Не е така твърдо чукането, но все пак е доста осезаемо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 116 #3 Отговорено 7 Май, 2023 (Редактирано) Кво да те светват, чука газовата рейка - инжекторите, нищо и няма. Редактирано 7 Май, 2023 от sashua 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 974 #4 Отговорено 9 Май, 2023 Както казва колегата, шумни са инжекторите и според мен. Ако е нисък клас газовото и си спестил пари за компонентите, нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SvetoslavStoychev 5 #5 Отговорено 9 Май, 2023 (Редактирано) Здравейте! Благодаря за отговорите! Приятел- газаджия ми я слага, надявам се да е сложил читави части, но явно е от това. Редактирано 9 Май, 2023 от SvetoslavStoychev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 430 #6 Отговорено 9 Май, 2023 Нека не се фокусиране върху шума, като признак за качество. На Мед инжекторите са едни от най-шумните, да не кажа най-шумните, но са и доста качествени. Един боклучав Албиен не можеш да го чуеш като чисто нов например. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SvetoslavStoychev 5 #7 Отговорено 9 Май, 2023 Отворих, разгледах. Инжекторите са Barracuda 115. Надявам се са си ок. Както казах, газаджията ми е познат и знам, че ще сложи подходящото(по негова преценка), не съм целял спестяване. Каквото такова. (: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове