Jump to content

pii

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно pii

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V R20A2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря за споделените съвети! Действително имаше проблем с бедна смес, която хванах благодарение на прочетеното дотук за нивата на тримовете - дългият беше стигнал до +15% при работа на газ, докато на бензин стигаше до +5-6%. Закарах я на газаджия и обогати сместа, сега дългият трим е от -3% до 0% (може би е обогатена малко повече от нужното?). По отношение на използваните компоненти единствения проблем, който ми посочи, беше липсата на obd адаптация в този модел на LPG Tech, както и липсата на настройка за довпръскване на бензин при високи обороти - аз над 4000 оборота не карам, освен при някое изпреварване, така че не знам реално това дали е голям проблем? По отношение на интервала на смяна на газовия филтър - на колко моточаса е нормално да се сменя? За проверка/реглаж на клапаните също ще ми бъде от полза да ме насочи някой от София къде е най-добре да го направя - четох доста разнопосочни мнения за Бултрако, Юби-ко, Омбре, най-добри отзиви има за Слави /Мотобокс/ в Овча Купел?
  2. Ето и малко снимки от монтажа на газовия инжекцион:
  3. Здравейте, колеги! Отскоро се сдобих с хондата от подписа ми, която дойде с инсталиран (преди половин година) полски газов инжекцион LPG Tech 224. Изчетох доста от написаните неща във форума, но за съжаление постфактум, а за въпросната газова система намерих много малко информация. Това, което видях, че е инсталирано, освен LPG Tech, е изпарител Tomasetto, инжектори Hercules Blue и тороидна бутилка Атикер на мястото на резервната гума. Инсталацията на газовата е правена в Казанлък, а аз съм в София и въпросът ми е къде бихте ми препоръчали да я поддържам тук?
×
×
  • Създай нов...