Jump to content

bogomildimov

Фен
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bogomildimov last won the day on August 1 2021

bogomildimov had the most liked content!

Community Reputation

33 Neutral

About bogomildimov

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord '03 K20A6
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Трябва се се внимава! Задържах го една идея преди да се разтопи пластмасата в основата на крачетата!
 2. Малко обновяване на темата: След смяната на маслото, промивкана на капака на клапаните, двигателя и изминати около 1000 км ( 300 магистрала, 200 извънградско и 500 градско) маслото не е мръднало.
 3. Моя дисплей го излъгах без да свалям платката т.е. без да разпоявам 1000 крачета. Нагрях с поялник пиновете на входящата букса. Реално там е проблема на тоя дисплей.
 4. Колеги, Споделям аз какво съм направил и как я чувствам колата! Моля, не се ангажирайте непременно да ми отговаряте! Та да разтълкувам написаното "чувствително започна да спира по- добре" означава: - колата спираше, но прилагах голямо усилие върху педала. - хода на педала стана по- малък и т.н П.С. Честит Великден!
 5. В началото на месеца "смених" спирачната течност. Не съм задълбавал да свалям колела и да обезвъздушавам после. Просто изтеглих със спринцовка старата течност от казанчето и налях новата ДОТ4. Колата (Акорд 7 2003 2.0) чувствително започна да спира по- добре! Весели празници!
 6. Ама на K20A6 по програмите излиза, че е този: Ама не го знам къде е!
 7. Вчера промих двигателя с Bardahl engine flush, последва смяна на маслото с https://www.ato24.de/en/toyota-engine-oil-sae-5w-30-fuel-economy.html. Изчете черна гняз типична за дизеловите двигатели. Имах и лек теч от гарнитурата на капака на клапаните. Беше сменена. Капака беше измит с обезмаслител, изтеще тоста чернилка. Направих проверка на хлабините на клапаните. При сваянето на капака на клапаните двигателя е сравнително чист. Нямаше и разминаване в белезите на веригата. Та при тези процедури ще следя разхода на масло. Въпрос: При по- студено време (под 5 градуса) колата пали трудно. Мислех си да сменя горивния филтър ама на първо четене не го намирам Ако някой може да ме насочи къде се намира ще съм благодарен.
 8. Мисля да е с това: https://xadoshop.bg/bg/products/atomex-total-flush-p196.html
 9. Ще видим къде е "заровено кучето". Другия месец като се стопли ще я отварям за реглаж на клапани и ще проверя маслоуловителите в капака на клапаните в какво състояние са! Ще последва смяна на масло и промивка на двигателя и ще поддържам темата!
 10. Да съживим темата. Та... от Октомври миналата година до сега нито грам масло не е изгорила! Каране предимно градско! Пак си стигам до извода за качеството на маслата в България!
 11. Ами то много варианти няма! Гумата, която си купил е по-голяма от мястото (както си го описал). Та моя акорд е оригинално с 16" "патерица".
 12. Така разход не се засича! Пълниш до горе и караш, като свърши горивото зареждаш пак до горе и вадиш елката!
 13. Работещ сензор за дъжд за Хонда Акорд 2003г. - 2007г. свален от кола 2004г. 2,4 190к.с. ! Оригинален номер 38970-SFY-0030 Сензора е в Стара Загора. Изпращам с куриер! Цена - 30 BGN За въпроси на Л.С. или 0887993131
 14. Навигация (панел за управление - централна конзола) за Honda Accord 7 ДИЗЕЛ 2003г.-2005г. с неработещ CD-changer (съобразено с цената). Другите функции (управление на климатика, радио) работят. Намира се в Стара Загора. За повече инфо на Л.С. или 0887993131 - Богомил Димов
×
×
 • Create New...