Jump to content

bogomildimov

Фен
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bogomildimov last won the day on August 1 2021

bogomildimov had the most liked content!

Community Reputation

45 Neutral

About bogomildimov

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord '03 K20A6
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ключа дойде днес (за моя изнената). Изненадата бе още по- голяма като го пъхнах в ключалката и отключи. Дистанционото се програмира без никакви проблеми. Само остана да се копира чипа за имобилайзера, но там цените които ми обявиха не ми харесаха (между 80 и 100лв). Та търся ако някой може да го направи на по- нормална цена това обучение. Ако ли не ще си купувам машинка
 2. Днес си "забодах" една YUASA 45Ah 400A стартов за има (няма) 99.50 лв. Та да го видим!
 3. За дългите и за късите са H1. Специално за дългите ще ти трябва и това:
 4. Поръчах ги. Ще пиша като дойдат! Само дано да ги изпратят преди китайската нова година, че да дойдат февруари!
 5. Поръчвал съм си сгъваем ключ и ми харесва. Даже китайците имат опция да ти нареждат ключа за 7 лв. Ще остане само едно записване на ключа.
 6. За много години, Колеги! Въпроса ми е свърза с поръчката от бай Али (aliexpress) на втори ключ и чип. И по точно на колко Mhz работи дистанционното за централното заключване и какъв модел е шпулата (чипа) за имобилайзера. Стигнах до извода, че честотата е 433,92 Mhz и чипа е ID48 Колата е Акорд 2.0 2003г. Благодаря предварително за отговорите!
 7. Виж да не са "залепнали" ако не са отваряни дълго време!
 8. Мисля няма K20 мотор без газ (или са много малко), другото е престъпление! Газифицират се без проблеми. Само интервала за регулиране на клапаните трябва да е 20к до 25к.
 9. Съвет: Преди да се решиш да сменяш TPS-a замери напрежението на твоя. Напрежението на отворен и на затворен дросел, тъй като компютъра според програмираното напрежение включва празния ход. Другото е сложи мултицета на средна и крайна жичка на TPS-a и провери дали напрежението се изменя плавно .... ако има скокове значи TPS-a е заминал. Аз го играх тоя филм и се оказа, че компютъра на моята кола очаква 0.35V на затворен дросел да активира празния ход. Повечето са 0.5V на затворен дросел и 4.5V на отворен. Та това е ...
 10. Откачила се е най- вероятно ябълката на моторчето за повдигане и сваляне на фаровете.
 11. Поръчваш болт и с пробой + здрав чук и си ти!
 12. Внимавай с "висок клас" ГИ да не се окаже някое AG, че там едната дюза е 200 кинта. Също така няма и кой да го погледне с компютър ако стане нещо!
 13. Моите последни коли все съм ги търсил регистрирани! Търговците по автокъщите замазват видимито, а невидимото е на късмет! Виждал съм добавки в скоростни кутии и двигател... То пише климатик в обявата ... минаваш 600км- няма климатик! Та последните коли са ми все регистрирани и в радиус на 100 км съм ги търсил!
×
×
 • Create New...