Jump to content

mandata

Фен
 • Мнения

  63
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

-3 Poor

Относно mandata

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CRV-RD
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv
 • Интереси
  Спорт - ски, плуване, бягане, туризъм
 1. Хонда CRV 1998

  Аз го имам. През топло време се усеща по-малко, но при сняг мирише доста. Аз го свързвам със задействането на 4х4. Предполагам, че мириса идва от раздатката. Мисля, че колкото повече завои има по баира - повече мирише. На прав път - няма мирис.
 2. Реглаж заден мост

  Аз съм с първа генерация ЦР-В и ми износи задните гуми отвътре. Когато седнат 3ма човека отзад и видимо колелата се разклечваха, а бях минал 2 пъти стенд 4х4. Нямаше как да се приберат гумите и проблема ми го решиха типично за БГ - подложиха по 2 шайби под тампона, който прилича на бонбон и така всичко възлиза на около 1,2 лв. за 8 шайби + цената за стенд.
 3. механизъм чистачки

  Аз си сложих болт с гайка на мястото на металната ябълка. Намерих някаква стара пластмасова втулка, която пасна на ухото на рамото (набива се плътно без да лагерува в ухото). Болта минава през втулката и се върти в нея свободно, но без да хлопа. Стана работата само труд и творчество, че сме българи все пак.
 4. Газаджия за Пловдив

  Срещу ПУ- нова сграда (срещу м-н Алати) - само съм чувал, че са специалисти и знаят какво правят. Хората са доволни. Друг "стар" майстор е Ласков, в кв. Кючук Париж - ул. Иван Гарванов 9. Успех.
 5. Може да се трие темата. Колата замина за Ямбол. Честито на новият собственик.
 6. Запазени за колега от гр. Дряново (до 26.10.2014 г.)
 7. Ако някой иска бартер и не е с точно същото купе, моля да провери дали става замяната - за да няма излишна гимнастика. Благодаря за разбирането.
 8. Промо оферта: Бартер за здрави-оригинални, 2-ра ръка, с доплащане 200 лв.
 9. Продавам спортно, понижаващо окачване Bilstein, на цената на ново нормално високо окачване (без притенции за марка). Окачването е здраво и е на колата - може да се види и тества преди да се свали. Колата е в Пловдив. Ориентировъчна цена - 600 лв. Ако има желаещи от далеч - може да ги сваля и изпратя с куриер. Ако някой иска да си свали височината на Сивика, може да се договорим и за здраво окачване 2-ра ръка, с доплащане - 300 лв. Христо - 0882831036 е-mail: mandata2000@yahoo.com
 10. Шум от някоя ролка.

  Ами честито затихване. Щом се е оправило от измиване - карай така докато не се обади - сигурно ще мине повече от година докато хване мазга. Щом няма напукване не бързай да сменяш ремъка, да не се окаже лагера на ролката и като се е намокрил - да е затихнал, но ако е от него бързо ще се обади отново.
 11. Нов член на клуба

  Честито! Сподели мнение от Хондата - свикна ли на "чувствителното" окачване?
 12. Шум от някоя ролка.

  Защо реши, че ролката е за смяна? Ако се оправя от вода - трябва да се оправи само със смяна на ремъка или донатягане. На много коли им свири пистовият ремък и обикновенно се оправя с измиване с вода, защото от прахта се получава преплъзване и почва да свири. На моята хонда, ролката за климатика свиреше след един удар, но се сменя само лагера - 10-14 лв. Пробвай добре да измиеш ремъка с гъбичка и вода.
 13. Мнения за Honda HR-V и CR-V

  Получил си доста мнения, които трябва да ти дават достатъчна и полезна информация. Тъй като си склонен да вземеш кола с газова уредба - клапаните трябва да се регулират иначе изгарят и трябва да се прави ремонт на главата. Ако колата е нов внос от Италия, с обикновенна газова - почти сигурно е, че главата е за ремонт. Аз съм на метан с ЦР-В и съм много доволен - след ремонт на главата
 14. Въпрос за екотакса

  Колегата ви дава прясна информация! Оставете тези мохабети от миналата година. Сега са само 2 лицензираните фирми, на които може да се плаща рекета "Еко такса". Цената за коли над 10 г. е 260 - 265 лв. Само не ми е ясно ако продам колата на чужденец, т.е. ако бъде изнесена от България, дали има начин да се възстанови платената Еко такса, защото тази такса по същество се плаща за рециклирането на колата, когато излезне от употреба.
 15. Откраднаха ми колата

  Това с 220 волта, звучи не сериозно. Пък и ако някой умре, може да те осъдят. Спасението е да се молим да не ни крадат колата, а след като помолим Бог, може да сътворим разни не стандартни измишльотини, видеонаблюдение и т.н. Съжалявам за загубата ти.
×