Jump to content

hubcho

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно hubcho

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    хонда CR-V 2012
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    софия

Contact Methods

  • Skype
    hubcho-70

Последни посетители

644 профилни разглеждания
  1. Здравей,прочетох някъде че може да обсниш как се изчиства грешка на таблото за налягане на гуми,аз съм го правил един път но не помня точно стъпките,смених вчера гуните и всичко беше наред,по-късно се наложи да карам и да използвам цялата спирачна мощ на колата,клошар ми изкочи пред колата,та след намесата  на айбиеса светна лампата,ще съм ти благодарен ако ми обесниш как става,Поздрави Хубчо

  2. Сега на фона на тъмно синия металик имам сребрист датчик.Относно белезите моята е с перфектен волан и леко скъсан маншон на скоростите.Швейцарка без история на 148ка.Бъдещето ще покаже какъв ми е бил късмета.Поне знам че е обслужена перфектно от Бранко и с поставена газова уредба от него,след перипетии със сервизи в София за което вече споделих.
  3. Аз като купих хондата се оказа че също е с пищящ преден парктроник.Закараха ме в една морга в София и срещу 'скромните' сто лева се сдобих с оригинален.Диагностиката не показа нищо.Оказа се че просто е ударен но не го видях като купувах колата.
  4. Аз мога да споделя наблюдения от ром петрол сухата река.В началото на месеца ходихме до Добрич.При празна бутилка и 42 литра газ C-RV то мина 400км. от ром петрол.В Добрич пак заредих на ром петрол същото количество.Колата мина с 60км. по-малко.За това исках да ви провокирам да споделите мнение за по-читава газ.Разбира се много е важно и налягането с което се зарежда газта.
  5. Здравейте,колеги.Отварям тази тема, защото както знаем всички газта както и останалите наши горива са с много лошо качество.Ще се радвам да споделите мнение за по-добра газ.Предполагам има хора които карат отдавна на газ и знаят къде да зареждаме и къде не.Ще се радвам да споделите опит и мнение.
  6. Здравейте!Ако някой се интересува за узаконяване на газова уредба нека пише.Аз съм пресен случай.Сменят се малкия и големия талон в които пише че колата има газ.За КАТ София чакането е 2-3 часа.
  7. Не знам кой е шефа на омбре но предполагам че не стои там.Но хората които работят в него явно лъжат яко.Ако ме чете нека разбере какви майстори е наел.Име трудно се гради във всеки бранш но изградено реноме бързо се губи.Ако чете да си прави изводите!!!Бранко ми смени всичките видове масла и съм спокоен за колата.Е едни пари отидоха на вятъра но това е действителността в България!!!
  8. Здравейте колеги!Вече мога да се похваля с газифицирано Cr-v.Първо искам да благодаря на Бранко за изключително професионалната и компетентна работа по Хондата.Препоръчвам на всички колеги които имат намерение да слагат газ да се обърнат към Бранко.Няма да съжаляват! Искам да споделя и още нещо.Бях преди време при сервиз омбре в София.Смениха ми маслото в скоростната кутия и задния диференциал.Да ама не!Оказа се че пробките са мухлясали от времето и няма следи от скорошна интервенция! Взеха ми едни пари и то доста без да са пипнали нищо.Сложили са свещи които изобщо на са за моя модел хонда! Не знам що за известен сервиз са но за мен са пълни мошеници!Кракът ми няма да стъпи повече там. Това исках да поделя.Като покарам малко на газ ще споделя и мнение за разхода въпреки че аз имам по-тежък крак.
  9. Здравейте!Иво ме уведоми за за вашата среща, но уви бях в Русе при Бранко(Маркони).Надявам се при следваща среща да приемете и едно Cr-v за цвят.
  10. Здравейте колеги.Звъннах на Бранко и си запазих дата.Хондата вече е при Маркони.Страшно съм доволен.Другата седмица ще споделя повече.
  11. благодаря.все пак ако някой ме чете и има конкретно мнение за даден майстор на агу за хонда нека да го сподели.писнало ми е от псевдоразбирачи.от няколко места само различни мнения чувам.в ланди ренцо казват че е задължително да се слага омасляване.в друг сервиз го отричат.едни казват че е добре да се сложи аванс процесор други казват че е безсмислено.затова търся някой който наистина си разбира от работата.
  12. здравейте.от няколко седмици имам хонда це ер ве 2012 година бензин.предстои ми да я газифицирам.насочил съм се към ланди оод софия.ако някой им е ползвал услугите или ги знае нека сподели мнение.като цяло търся читав читав сервиз за газова уредба.благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...