Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/23/18 in all areas

 1. 2 points
  И аз подкрепям мнението на колегата @sredez403 И моето жужеше като купих колата. Имах изгорели крушки по таблото и използвах момента да почистя и смажа вентилаторчето на датчика за климатроника.
 2. 2 points
  Колега, колко теми и поста ти трябват за да се спреш на правилното.
 3. 1 point
  Трудно е в днешно време да си мъж... ... Някои вече се отказаха. П.П. Всички прилики с лица и събития са случайни.
 4. 1 point
  Здравей..С огромен кеф ще ти споделя за мойте зимни гуми, вече 3-та зима съм удивен от представянето им на пътя -MOMO W-2 North Pole 205/45 R17, няма да поствам линкове към сайтове, за да не правя реклама. Провери ги в нета, виж цената, удовлетворява ли те, прокриват ли изискванията ти. Доста съм впечатлен, колата ми е ниска, в най-големите преспи съм като джип, жената се е хващала за главата как така се движим и изкачваме Купих ги на случаен принцип и найстина си ги уцелих, няма случай да пребуксувам, закъсам....Търкалям 17-ки 4год. ,не сменям джанти, зимни, летни на тях!! Имах едно Кумхо преди време на почистено, без много сняг, никакво сцепление, шейна не можех да издрапам, на 1 сезон бяха..представи си. С ГОЛЯМ кеф ги разкарах...
 5. 1 point
  По въпроса за първият ти проблем.Предполагам че е от моторче което взима въздух за да измери температурата в купето.Трябва да се свали и почисти но не пречи и така да си е караш ако не те дразни много.
 6. 1 point
  Това е маслото за твоето Харви! Направи си реглаж на клапаните и няма да си познаеш мотора сутрин. Сменяй на 5 - 6 хил. км. Понеже имаш много градско.
 7. 1 point
  аз имах такъв проблем и понеже ми бяха превартяли белизите на демферната шаиба и уреда лъжеше(превъртяла е шайбата от много жега или е фалшива,че старата беше скъсана и смених със нова китайска),най точно е което ми хареса от майстора свали свеща и нагласи горна точка на буталото,и ъгала на запалване на делкото ....трябва да ти кажа,че не можах да си позная колата на бензин .... е на газ не точно така,но и там си има лек газаджията да пусне още газ и ще се изравнят нещата газ/бензин.
 8. 1 point
  Както съм писал по-горе, аз смених само веригите с оригинални и шума се появи след това. Вече започвам са си мисля дали не е от оригиналните вериги.
 9. 0 points
  хахахахаххахахахахахахахахахахахахаах
 10. 0 points
  И защо трябва задължително да е зимна
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×