Jump to content

mccoy

Фен
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mccoy last won the day on February 6

mccoy had the most liked content!

Community Reputation

46 Neutral

About mccoy

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CRV lll N22A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

975 profile views
 1. Много е вероятно управлението от волана да прави проблеми.
 2. В случая за китайските мултимедии означава ,че може да се управлява от волана. Макар че при CRV 3 управлението от волана не е по can bus.
 3. Вярваш ли че е нормално да има 1литър нафта в маслото? Така се получава след няколко неуспешни регенерации,но не е нормално да караш така колата. Всичко друго го е обяснил колегата Bizzito Мое мнение: махай ДПФа
 4. Защо постоянно хора които карат бензинови коли говорят колко проблемни са дизелите?
 5. Всеки който си направи труда да прочете документа - Hondas Dual-Mode Charging System разбра ,че системата НЕ следи заряда на акумулатора. Както се скучи при мен - колата вървя около 2 часа на празен ход със включени дневни светлени (дълги на 30%) и радио, огасих я и веднага след това не можа да запали. След престой около 20минути запали трудно и продължих пътя си. Акумулатора (Варта 72ач. ) го ползвах още няколко месеца и го смених, вече 1.5 години се ползва на бензинова кола.
 6. Не съм казал че имам проблеми с акумулатора. Стария беше на 6 години и го подарих на баща ми и още го ползва на 1.8 бензин.( вече 2 години) Алтернатора е напълно рециклиран преди месец но напреженията на зареждане се държат по същия начин.
 7. Преди няколко години ми направи номер: След 2 часа престой на границата и работа на ниски обороти, се наложи да минавам гръцката граница на бутане 😄
 8. CR-V 3 i-CTDI има Dual-Mode Charging System И при мен напреженията са подобни. Ведъж месечно закачам акумулатора на зарядно ,профилактично.
 9. Няма да се оправи с каране ама пробвай.
 10. Презапояват се крачетата на дисплея към платката. Едва ли нещо е думнало понеже при мен го прави 1-2 пъти в годината, обикновенно след дулъг престой на слънце.
 11. щом ти трябва радио с голям екран .......
 12. все по-често срещан проблем с дисплея. таблото се сваля лесно (you tube) презапояват се спойките на дисплея към платката.
 13. За орегинална мултимедия ли става въпрос или за китайска? Според мен поставяне на орегинална е пари хвърлени на вятъра.
 14. Mini J2534 не става на СРВ-3 скороста на трансфер е различна трябва ти M-VCI
×
×
 • Create New...