Jump to content

Penev1

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Penev1

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Mazda 3
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Гр Долна Оряховица

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. @Mkilla Последен въпрос . Как по снимките позна , че е двузоновият климатроник ? Благодаря предварително !
  2. Мерси за мнението ! Щом съм решил да споделя обявата значи поемам този риск с вземането , макар че не мисля , че предния път я взе някой от форума , хората си бяха от Варна и просто ни изпревариха . Тази със сигурност ще се ходи да се гледа тази седмица . Имах предвид , че дори и да я е взел човек от форума няма лошо . Даже ще се развам , ако е така и съм помогнал с обявата .
  3. Здравейте отново ! Тей като вече имам напредък в убеждаването за 1.8 мотора на Сивик , искам да ви попитам как е с разхода на масло ? Заглеждаме се по един Сивик от Стара Загора и искам да ви попитам за вашето мнение . Интересното е обаче , че може би от както купиха онази Xонда няма нищо ново като внос което да ни хареса от корейските и японски марки . Ето я колата : https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11593799718011172&slink=gaim6w . Благодаря ви отново за мненията , които давате !
  4. Здрваейте отново ! Искам да попитам дали някой е ходил да гледа тази Хонда Сивик : https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11580817065792418&slink=g9280b ? Благодаря предварително !
  5. Хондата беше сивик 8 - ма генерация. Задължително бензин се търси след 2008 година. Джаз и той е допустим вариант . Също така и другите марки като японски и корейски , да не ги изброявам тук . Благодаря ви още един път за помощта . Да спомена колата не е за мен ще се кара от жена . Ценовият диапазон е между 10000 - 12000 лв. 🙂
  6. Тук я проверих и излязоха километрите : https://www.ilportaledellautomobilista.it/web/portale-automobilista/verifica-ultima-revisione. В google play като напишете : " targa check " мисля , че беше и пак можете да проверите , но да ви кажа , че излизат само километрите . Ами колата не я взех бях се разбрал в събота да ходя в автокъщата , но в петък са ходили и са я капарирали .
  7. Благодаря ти за мнението . Тя сама си я избра тази . Никога не съм и казвал какво кола да си вземе 😆.
  8. Да прав си за нашите пътища. То и без това зимата ще се вземат 15 - ки доколкото си говорихме . Така , че може и за постоянно да остане с тях 🙂
  9. Всеки това ми казва . Много твърдо возела . Колко пък твърдо да вози питам аз ? Ще седне жената ще я покара, като я хареса ще я вземе , иначе няма и така.
  10. Тя колата не е за мен , а за майка ми . Ами ние сме любители на японските автомобили . Тя кара от 14 години Мазда 323 бензин пак , и сега дойде ред на новата . Иначе аз карам 3 -ка 1,4 85 коня . Всички ми казваха да не вземам тоя мотор , но за две години и половина само дискове и накладки съм сменял . Като цяла Маздата ми е първата кола и съм доволен . Иначе за въпросът за 1,8 мотора , още се мъча да я накарам да си вземе такъв , но си мисля , че няма да успея . Иначе ще ходим да я гледаме тая в събота . Разговарях със собственика и на пръв поглед ми направи много добро впечатление . Много добър и веднага ми даде и италиянският номер и почти цялата информация за колата . Иначе ви благодаря на всички които ми давате съвети и насоки ! 🙂
  11. https://m.mobile.bg/details/11591645206281786 Това е колата . Проверих километрите излязоха реални . С италианския номер направих проверката .
  12. Другото което ме притеснява е , че доста хора казват, че возела много твърдо и даже не ставала за всекидневна употреба.
  13. Поисках го . Дадоха ми го , проверих я в три различни приложения и излязоха верни . Благодаря ви много за помощта !
  14. Здравейте ! Искам да ви попитам какво да гледам при покупка на сивик 8 - ма генерация . Колата е внос от Италия . Годината на производство е 2010 фейслифта, 1.4 vtec 100 коня . Изпълнение спорт с почти всички екстри . Благодаря предварително .
  15. Здравейте! Скоро май ще ви ставам колега , но имам един казус с една хонда . Колата е от Варна , човека е предоставил и вин номер , но се оказа , че няма къде да проверя колата по вин номера . Колата е внос от италия , ако има някакво значение. Ако можете да ми съдействате за проверка в някой сайт. Благодаря ви предварително !
×
×
  • Създай нов...