Jump to content

shopa

Фен
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Neutral

About shopa

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Хонда CR-V 3ген./2.2 дизел / 140к.с.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

357 profile views
 1. Колега, прати ако имаш линк на тези двуцветни крушки и модула съответно! Намирам само комплекта DRL + мигач!
 2. Като писа, че нямаш блутут - в смисъл, че нямаш опция свободни ръце за телефонни разгори или не ползваш някой трансмитер с блутут?
 3. Колега, знаеш ли реално какво са правили майсторите, за да се отстрани проблема? Питам от чисто любопитство! Весели празници на всички колеги! Бъдете здрави!
 4. Да, няма как само пружина да се намери/освен от дефектирала помпа със здрава пружина/! Поискаха ми 50 лв., за да ми изработят по поръчка пружина!
 5. С нови помпи ли реши проблема или само с нови пружини? Ако си намерил пружини-напиши от къде!
 6. Стават, пробвано! Махаш черната планка, закачаш на твоите!
 7. Здрасти! Избор нямаш голям за съединител комплект! В повечето случаи, като отвориш кутията вътре е Лук! Ориентировъчно цена за комплект/пълен/ с отстъпки 1150лв го взех миналата година! Цена на труд /приятел- човек, на когото може да се довериш/ 200лв. Това е сравнително ниска цена за труд, че си отнема един ден за сваляне и качване! Моят съвет е да търсиш гаранция магазин - сервиз, че някои комплекти не изкарват много/дали менте или ниско качество- не знам/. Има особености при монтажа, но майсторите се поизучиха и не вярвам да направят грешки! Комплекта включва-притискател, феродов диск, аксиален лагер, демпферен маховик и болтове. Трудното включване най- вероятно е от съединителя! Пробвай със подмяна на спирачна течност, ако и след смяната на съединителя не се оправи - горна помпа на съединител/при мен се оказа това/. Приплъзването след време ще се появи и на по ниските предавки! Можеш да покараш така, но трябва да я "галиш" , без ръчкане! Вибрацията на задна предавка си е запазена марка на Хонда😊! Повечето колеги споделят, включително и аз, че си е нормално!
 8. По принцип са от горната страна на фаровете, но за по достоверно пусни темата в секция за Сивик! Дано да имаш въпросните датчици, че така както се изрази с "пръчки" не става ясно!
 9. Здрасти! Добре дошъл в семейството! По въпроса: Сигурен ли си, че нямаш ксенон на късите? Ако имаш тук! Има врътки до фаровете/бели пласмасови/, но те регулират във височина! Най-вероятно нещо е пипан този фар, за да свети в ляво! За ляво - дясно и аз не знам да имат регулиране! Нека някой по запознат даде мнение!
 10. Интересно! Ръчката е с две помпи! Намирисва ми на някоя пружина да се е скапала! Я погледни педала на съединителя и виж за пружината, която го връща в изходно положение! Трудно ли влизат скоростите? Да не те отчайвам, но ако не си го сменял наближава момента на смяната! Може и от заминаващ си съединител да прави тези магарии!
 11. Ценна информация! Благодаря колега! За преди 2 години пост би следвало да си е решил проблема колегата!
 12. На снимките изглеждат добре! Това е най-високото ниво на оборудване/Екзекютив/. Бежовия салон е еко кожа/изкуствена/! Втората няма навигация, макар че е писал друго! Аз карам такава, но дизел! Предните седалки съм почти убеден, че са пребоядисвани. Австрийката задължително проверка за ръжди! Общо взето трябва да се видят! За това не мога да ти помогна! Има доста изписано за бензиновия мотор тук!
 13. Над година съм с тези от Алито! За сега няма проблеми!
 14. Малко с закъснение, но да напиша резултата какъв е! Оказа се счупена пружина на помпата! Подмяна с нова помпа /марка TRW/ и всичко си дойде на мястото! В този ред на мисли: На някой колега ако му се намира някоя стара помпа/излязла от строя/ да се опитам да поправя оригиналната- да пише!
×
×
 • Create New...