Jump to content

Chokoo

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Chokoo

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V III 2.0 150
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Шумен
  1. Като купих моята взех и един 17ки за зимата, че дойде със 19ки и летни гуми. Купих зимни гуми и отидох до една от големите вериги гумаджийници в града със 17те и новите гуми в багажника (на 17те имаше стари гуми) и да махнат старите гуми да сложат новите и да ги балансират ме удрънкаха малко над 150лв, а даже и не са ги махали и сваляли от колата. Със сигурност ще има места които ще го направят и по-евтино, но в момента съм с два комплекта 17ки (летни и зимни) както и винаги съм бил със старите ми коли. Едно, че гумите изкарват повечко време и второ, че не чакам пред гумаджийници ред да ми сменят гумите, а за 10тина минути пред гаража си ги сменям когато си преценя. А иначе към автора - ако там където караш пътищата са добре със хубав асфалт слагай 18ки (само заради визията) ако ли не стой си на 17ки, че става като каручка. Докато бях със 19те имах чувството, че карах напарво по джанти..
  2. Благодаря. Най-вероятно ще сложа газ, но първо трябва да събера парите. Пусах на Маркони, но май не влиза много често та някой ако има по-актуална цена за поставяне на газ при него бих бил благодарен да сподели да имам някакъв ориентир колко д/г ще струва.
  3. Здравейте, пиша тук, че да не отварям нова тема. Колата е същата като тази от заглавието - ЦРВ 3 2.0 бензин 150 к.с. Купих я преди 8-9 дена и за момента съм много доволен от избора ми, НО разхода малко надхвърля очакванията ми , ако вярвам на бордовия компютър с пълен резорвоар ми дава да мина 450-460км и среден разход 11-12 като съм минал малко над 300км долу-горе 50-50 градско и извън градско. В повечето месеци главното ми каране е в града и то главно къщи - работа, работа-къщи и от време на време до магазина и понякога до село (грубо казано 80-20 в ползва на градското каране). Въпроса ми е: колко в полза ще ми е да сложа газ? Работата ми е на 4-5км от вкъщи и се чудя колко от това време ще карам на бензин и колко на газ..
  4. На самата пластмаса над мигача. Заградил съм ги в червено.
  5. Здравейте, наскороси купих CRV 3 което дойде със 19ки джанти и летни гуми и мисля да взема втори 17ки джанти за зимните гуми. Намерих едни които изглеждат зазпазени, но са 7.5J гледах в сайтовете в предишните страници на темата и за 17ки пише, че трябва да са 7j (19те също са 7.5J), гумите мисля да са 225/65/17 за марка и модел още не съм спрял на конкретен. Проблем ли ще е, ако и 17те са 7.5J или да търся други?
  6. А служат ли за нещо или са само декоративни?
  7. Здравейте преди няколко дни станах собственик на CRV III 2.0 бензин 2008г. колата все още не е при мен (чака регистрация в КАТ), но забелязах, че на страничните огледала над мигачите има три хоризонтални черти от автокъщата ми казаха, че били за сляпата точка, но никъде не намирам информация относно това за CRV III, може и да го пише накъде из опътванията им, но както казах колата още не е в мен, а ми е интересно да знам повече с какво точно разполагам.
×
×
  • Създай нов...