Jump to content

RumenE

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно RumenE

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда CR-V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Гр.София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Да, електрохроматично което не се включава.
  2. Здравейте, имам огледало за задно виждане което е електронно в хонда црв 3. Не се включва нито със стартирането на колата нито с копчето ба него. Знаете ли къде се включва и дали има бушон за него?
  3. Шопа, благодаря за отговора. Пиши като си готов в 3д частите как са!
  4. Благодаря за отговора! Пробвах с дъпране, уви за да падне панела трябва май първо да се развие подлакътника, а отделно като гледам по схемите, май трябва и да се внимава с страничният еарбег. За сега, остава така - ще го видим след време.
  5. Здравейте, при натискане на бутона за изкарване на лумбалната опора на шофьорската седалка нищо не се случва, както и за прибирането! Чувам, че моторчето работи но нищо не се случва. Няколко пъти дори, като цъкна за прибиране, то го изкарваше и обратното при натискане за изкарване на опората то го прибираше, вече обаче нищо не се случва. Някой срещал ли го е този проблем, знаете ли как се маха задният панел на седалката - там има и еарбег - предполагам той трябва да се разкачи също?
  6. Да върна малко темата! Купих си джанти (втора ръка) сложих летни гуми с обикновен винтил и след смяната със зимните след има няма 5 мин светна лампата за ниско налягане в гумите. Едната беше на 1.8, върнах я на 2.1 лампата още си светеше. Интересното е в случая, че и на зимните ми гуми със оригиналните джанти винтила си е обикновен, не изглежда на тези в нета метални с датчик вътре. Реснах от менюто и лампата спря да свети. До преди смяната на гумите нито един път не е светвало за ниско налягане.
  7. и аз търсих навсякъде (форуми и manuals), но мисля че е само при американките това с маслото.
  8. Да, изпуснах да напиша, че следвах процедурата за загрят и изключен двигател! Заради наклона на щеката се вижда, че е повече иначе беше сигурно 1-2 мм над макса.
  9. Малко ъпдейт, изненада - има филтър! Маслото в автомата е бистро розов цвят. Една идея над максимума е. малко снимки:
  10. Разбрах, благодаря за изчерпателните отговори! Ще го проверя, поне да знам дали имам или не.
  11. 2ка бензин, видях къде се намира - ще го проверя. Казаха, че нямало но ако има, дали ще трябва пак да сменя и маслото ако сменя филтъра?
  12. Благодаря! До колкото изчетох, опресняването е към 3-3,5 л, което ще рече че при мен тези 5 литра са били малко в повечко, освен ако не са източили повече. Видях го маслото, било си е за смяна, както имаше показани снимки. За филтър не съм сменял и ще трябва да погледа дали реално има такъв външен филтър.
  13. Здравейте, от скоро съм собственик на Хонда цр в 2010 Ex, въпроса ми е колко литра побира автомата, при обслужване ми смениха 5 литра, оригинално Хонда. Във всички manual-и пише, че е общо към 7 литра или за смяна към 2.5 литра. Също така, ми казаха, че нямало филтър на автомата има - дали е възможно? Също така, на задният диференциал смениха 2 литра, което мисля че е добре? Ако е писано вече, моля админите да преместят топика.
×
×
  • Създай нов...