Jump to content

bullid2

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно bullid2

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Црв 3та генерация
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пазарджик

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте.Понеже се пише тук за нивото на маслото при смяна не трябва ли да е на максимум до 2рата пъпка,защото някъде из Форума прочетох ме трябва да е до там,също така когато не беше до макс на 2рата пъпка от стеката имам предвид когато го сменях ми светна жълтата лампичка за нивото на маслото и долях към 200гр някъде . Обаче напоследък ми се е повишило с около 2см над максимума и често влиза в регенерация .Дайте съвет мисля да го сменя с Хонда Масло ОW30 Acea 2 дали ще се оправи това повишаване на нивото и до къде всъщност трябва да е нивото при смяна взел съм 5л от това на Хонда.Благодаря!
  2. Здравейте!Имам следния проблем.Става дума за Хонда Црв 2007 дизел,2,2.140к.с.Странното е че се включва перката ,след като леко загрее мотора и при само при подаване на газ,кръстовище,светофар изкарва отвратителен дим от аспуха като на неизгорели газове .Дима не е черен,не е и сив не е и бял,по скоро като на газове.Забелязах че при този мотор маслото когато се сменя на щеката трябва да е до 2рата пъпка винаги,защото в неоторизиран Сервиз го сменваха това лято е не беше налято правилно което е важно ,а при мен от скоро се е дигнало малко над 2рата пъпка.Та въпроса ми е ще се разделям ли с бабата или има някой който найстина може да ми даде съвет как да постъпя-Колата иначе много си е харесвам за Семейство с 2деца е супер.Благодаря!Нека добавя това с перката да се включва сама не го прави всеки път и съответно не пуши всеки път!!!Започвам да се чудя дали да не взема Бардал или Лики Моли да сипя и да пробвам дали няма да изчезне Дима и тези странни пушаци!
  3. Не самите гуми.Иначе ще ми е много грозно да сложа Лети джанти от Киа на Хонда,макар че мога да махна капачките ама си е селяния:)))
  4. Здравейте .Виждам че сте обсъждали приятели темата за Гуми 18цола.Моя въпрос е имам останали Континентал зимни гуми 235/55/18цола от Киа Спортидж във много добро състояние дале ще станат на Хонда Црв 2007 сега съм със 225/65/17.Благодаря ви. Цитирай
  5. Здравейте .Виждам че сте обсъждали приятели темата за Гуми 18цола.Моя въпрос е имам останали Континентал зимни гуми 235/55/18цола от Киа Спортидж във много добро състояние дале ще станат на Хонда Црв 2007 сега съм със 225/65/17.Благодаря ви.
  6. Оригиналното Радио си е .Трябва да го снимам и мога да го покажа.
  7. Благодаря Ти.Нямам хич опит с Хонда но явно трябва да отида до някой ел.Серви или хора които имат представа за това.Кофти не се вижда от вън на колоните няма и зъбче откъде да се отвори,види дали са надупчени или извадени щипки и т.н
  8. Здравейте.Имам запитване за Хонда ЦРВ 2007 2,2 140к дизел.Проблема който е че наскоро купих колата и забелязах че само горните говорители на таблото се чуват ,останалите не.Може ли някой да съдейства как или какво може да се направи за да свирят и тези на вратите.Благодаря ви.
×
×
  • Създай нов...