Jump to content

harry_kiritsov

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно harry_kiritsov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Cr-v
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен

Contact Methods

  • Skype
    Harry_tronica

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Кои три бутона натискаш за тест на микрофона? И аз пробвах какво ли не, но имам чувството, че микрофона не работи
  2. В сервиза ми смениха съединителя, имали наличен. Нямам представа новия или стария е
  3. Направих го и може да се каже, че се разминах леко. Само със смяна на съединителя. Всичко 113лв
  4. Да споделя и аз проблема. При студена кола съединителя включва и климатроника работи. При загряла не иска. Понеже съм ел. специалист и имам схемите на колата, първо проверих всичко по ел.включването на съединителя. Няма проблеми, компютърадава команда на релето, релето включва но съединителя механично не се премества. На няколко пъти с лека помощ с една дъсчица вклюваше, но сега и така не иска взагряло състояние.
  5. Здравейте. От известно време имам проблеми със съединителя на климатика. При загряла кола не включва. Проблема не е електрически, прблема е механичен. Някой имал ли е такъв проблем и как се е оправил. Дали може дасе свали, почисти и гресира, дали сесменя ролката със съединителя или целия компресор?
  6. И при мен се усеща при ниските предавки и май повече когато е на газ отколкото на бензин. Може и да ми се струва. Явно всички си имат едно леко придърпване при превключване в в ниските предавки
  7. Сигурно, но тук им го показвам и само вдигат ръце. Дай някакъв номер или нещо друго, с което да ги ориентирам. Благодаря ти за отговорите.
  8. Здравейте колеги, поръчах частите от препоръчани от колегата Kyna и след тримесечно чакане наистина дойдоха същите. Обаче преди да поръчам направих една грешка, като не снимах реално какво е на колата. Датчика, който дойде е едно към едно, но шарнира е друг, същия като показания от колегата frizzante. От къде да поръчам един двоен шарнир. Свалих датчика, дали ще дава грешка и дали ще се отрази на работата на фаровете и колата като цяло?
  9. Здравейте колеги. За автоматично регулиране виочината на фаровете има датчици на предния и задния мост. Шарнира към този на задния мост ми е спекъл. Някой сменял ли е такъв шарнир, знае ли парт номера и от къде може да се достави
  10. И за направих същото, но навигацията се рестартира постоянно. Сложих вместо адаптера 128Мб компакт флаш и няма проблеми. Само дето няма песни на нея защото не мога да я свържа с лаптопа, нямам четец за нея. Та въпроса ми е, микро СД как е форматирано ФАТ или ФАТ32?
  11. Един ден намерих шофьорското обърнато, наместих го и след един-два пъти прибиране-разгъване с моторчето се намести. Иначе и моята при палене и разгънати огледала се чува шум от двигателче, явно пак иска да ги разгъва. Това май си е обща болест.
  12. Би ли споделил преди адаптацията какви обороти подържаше на празен ход. При мен държи 600-700 и има вибрации.
  13. В един форум на Ситроен попаднах, че във VIN -а е кодиран Евро стандарта. Дали не е и за Ходните така? Къде ли може да се провери?
×
×
  • Създай нов...