Jump to content

petko_z

Фен
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

petko_z last won the day on January 25 2019

petko_z had the most liked content!

Community Reputation

103 Good

3 Followers

About petko_z

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord r20a3 2008, Honda VFR800X Crossrunner
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2382 profile views
 1. За колегите от Пловдив: Оставих колата с доста тропаща рейка в сервиза на Карловско шосе (мисля Радо се казва майстора).. Със записване е и дават часове за след месец.. Но това не беше проблем, при положение, че хлопа от 4 години.. Този път не се трогнах изобщо какво и как ще правят и т.н.. Просто реших да я оставя и да си платя без излишни вглъбявания и т.н. Взех си колата след няколко часа и първите впечатления са доста добри.. Няма го хлопането, само дето волана е малко по-стегнат.. Мисля, че това е нормално, при положение, че хлабината е обрана.. Идея си нямам от какво и как е изработил втулката.. като мина някой друг километър ще видим как се държи във времето.. И цената беше доста приемлива (малко повече от колкото на колегата по-горе му е излезла поръчката от Русия).. Така че ако някой колега от Пловдив не му се занимава със стругари, качване, сваляне и т.н. - да знае къде да отиде..
 2. Супер сте!!! В Пловдив много ни цакат.. С най-високите местни данъци и такси сме от цяла .БГ За Ярис 1.3 + Акорд 2.0 + VFR800X -> 400 лв..
 3. Проверете първо дали има смисъл от вписване на еврото.. В Пловдив за Евро3 коефициента е 1.00, т.е. не изменя данъка и няма данъчни облекчения.. Над 750 кубика е 100 лв. и масовия клас мотори нямат над евро3.. т.е. всички сме под ножа и си плащаме по 100 лв.
 4. За да избегнеш описаните от теб болежки на Хорнета, то погледни и CBF-ите от същата година.. Красив като пистарките, но с удобна туристическа стойка, слюда за да не те духа и същия мотор като на Хорнета.. А колкото до часно лице или фирма ще го вземеш - все тая.. Ако е добре гледан няма значение от къде.. И от двете места разхода е идентичен.
 5. Кавазаките беше страхотна машина, но имах проблем с нея.. Заради височината ми стоях доста свит и като минех 100тина километра преход и се схващах целия.. После по 20мин се разтягах.. Продадох я.. Човека остана доста доволен - машинката е много гледана... С crossrunner-a успях да направя само едно излизане (около 100км), преди да ни затворят в градовете.. Определено ми е по-удобен.. Върви уникално, има много повече въртящ момент и лапа точно двойно на кавазакито
 6. Новата машинка.. дано оправдае очакванията.. Vfr800X Crossrunner 2012 V4 800cc Vtec
 7. Имаше за 7ма генерация. Братята Братушки ги сменяха масово. Обаче за 8ма не съм срещал.. Карай по полечка и това е. Свиква се с тоя бъг и после не прави впечатление..
 8. Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-vmo-sae-5w-40.html Вид и количество: RAVENOL VMO SAE 5W-40 1x60L Стойност на поръчката: 330*1,9675 = 649.28 лв Начин на плащане: - Парите са преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - Лично в кв. Драгалевци
 9. Аз съм сменял дясна.. Без да разглобявам нищо. Малко е кофти, особено за човек с XXL ръце. Иначе беше Osram.. Смених само едната. Знам, че може да има разлика в светенето, ама при тая цена на крушките ще го приживея.. В главата ми се върти сумата от 70-80 лв...
 10. Значи всичко е спрямо екземпляра.. Да знам .. Да се подготвям психически..
 11. Ей така от любопитство.. Някой с R20 гори ли му масло? И ако е тръгнало да му го гори, то на колко километра му е машинката?
 12. Тази кола не е 2015 год. Като моята е .. само че с орязани екстри.. а моята е от преди фейса 2008-ма.. от първите 8-ци. Не бързай. За тези пари трябва да се намери и с повече екстри.. Дори годината да е по-стара не се притеснявай.. По-важно е как е гледана, отколкото колко е новичка..
 13. На моята съм сменял.. ама е 2ка мотор.. Предполагам стартера е еднакъв. Обаче никакви парт номера не съм записвал.. Просто ги свалихме и отидохме в първия магазин. Цялата работа 8лв. ми излезна..
×
×
 • Create New...