Jump to content

petko_z

Фен
 • Мнения

  282
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

20 Neutral

Относно petko_z

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Old: Accord n22a1 2004; New: Accord r20a3 2008
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Последни посетители

895 профилни разглеждания
 1. Ако този PDF ти помогне.. То принципно няма какво да се обърка по тая верига.. Има си белези на колелата и белязани (оцветени) звена на веригата.. chain.pdf
 2. Много ли са 200 000 км.за дизел?

  Е да де.. До 200-250к са евтините консумативи. После идва времето на скъпите...
 3. Много ли са 200 000 км.за дизел?

  200 000 км. не е никакъв пробег за този двигател. И за напред ще продължиш само с консумативи (както си гледал по сервизните книжки). Все пак и съединителя и веригата са консумативи.
 4. Има в olx джанти 17-ки на единични бройки в Пловдив. Стандартните 17-ки за модела.. Обявената цена за 1 бр. е 180 лв. Скъпо но все пак е на единични бройки..
 5. Кажи им на майсторите и те да знаят.. тази кола не върви с АМЦ.. Тествано.. Само с бош и един колега беше попаднал на друга марка дето ставаше..
 6. Предполагам си с преди фейслифта.. Има го писан този филтър вече на много места.. Ето го отново: Bosch 0 450 906 442 (16901-S6F-E02) И от него дава точно тази грешка, която е изписало при тебе...
 7. 8-ма генерация Акорд

  На акорда НЕ За съжаление..
 8. Колега, погледни тук за схеми: http://omanual.ru/Honda/Accord/7/R00/HTML/00/SEA3E00000000000000ZDRT00.HTML
 9. 8-ма генерация Акорд

  Благодаря ви!
 10. 8-ма генерация Акорд

  Да попитам светят ли при пуснати фарове бутоните VSA и за миене на фаровете, където са долу в ляво от волана? Да знам дали да ги изтърбушвам, че моите не светят, а не съм обръщал внимание до сега..
 11. Пукане от тонколоните

  Ами мисля, че е в багажника под страничната дясна кора.. поне така съм го гледал по схемите.. Затова се информирам предварително.. Както казах мразя намесите по колата, включително излишното разглобяване на кори и т.н... После винаги остава нещо да дрънка.. Ще направя и този експеримент (да спра стъпалото) за да видя какво ще се получи..
 12. Пукане от тонколоните

  Благодаря за отговора! Установих, че не е от платката за светлините (премахнах я и пак го прави). Някой знае ли ако се спре захранването на усилвателя, ще работи ли музиката само на тонколоните във вратите? Усилвателят само за бас-а на задната кора ли е или за всички тонколони? Простете за невежеството.. ама от озвучаване грам не разбирам..
 13. Пукане от тонколоните

  Днес го направи само веднъж. При това беше при подаване на контакт. Различно от вчера. Дневните съм ги слагал сам. Преди 6 месеца. Досега не съм имал ядове. Директно е захранено с медни клеми от акумулатора и е окабелено до фаровете. Няма намеса към други инсталации. За всеки случай утре ще карам без модула и ще пиша за резултата. Искам да попитам още нещо.. Прави го наистина при изключено радио. Но в този момент усилвателят дали е захранен? Или и той се пуска успоредно с радиото? Защото ако е от него (усилвателя) то наистина няма да има значение дали радиото е пуснато или спряно..
 14. Пукане от тонколоните

  Имам само една платка за дневни светлини вързана към дългите. Друго не е барано по колата. А и платката е сложена преди 6 месеца, а това се появява днес.. Мисля, че това е познат ефект на хората занимаващи се със стъпала, предусилватали и т.н. Ако има такъв човек - да сподели..
 15. Здравейте, От днес ми се случи този проблем. Веднага след завъртане на ключа за да загася двигателя от колоните се чува силно пукне. Еднократно, силно "Пууук!". Това го прави независимо дали музиката е била пусната или не. Прилича ми като на някакво разреждане на кондензатор директно в колоните.. Силно се чува, чак подскачам като го чуя. Някой има ли идея къде да търся проблема? Случвало ли му се е на някой подобно нещо? Предполагам е нещо по усилвателя. Колата е с Premium Audio с 10 колони /мисля/..
×