Jump to content

Jenti

Фен
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jenti

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord 8 2.4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. На 3-та, под товар се усилва, пуснеш ли газта изчезва. Включи ли 4-та веднага изчезва, все едно спираш музика. На 1-ва и 2-ра не го забелязвам или дори и да го има не се чува осезателно. Странното е че в Бултрако сменяха маслото, върнах се че се усъмних, че беше над максимума. Там го замериха - излезе точно на max. Накарах ги да дръпнат 200мл. за мое успокоение да падне по средата, да видим ще изчезне ли звука. И след източването на тия 200мл пак стои на максимума и звука също..
 2. Направих теста и на S както си описал - шума го има. Премерих маслото, както си описал - малко над точката на MAX е. Възможно ли е от повече масло турбината на кутията да се тормози и издава шум?
 3. Здравей колега,

  Видях, че си писал в една тема че имаш емулатори за стрелката на бензина, които работят.

  Вчера сложих ГИ БРЦ и все още не знам дали ще ми е необходим, но от прочетеното до момента е почти сигурно, че и на мен ще ми пада стрелката когато карам на газ.

  Можеш ли да ми дадеш повече инфо, цена, как се свързва /мога ли сам да си го вържа или трябва в сервиз/  и т.н.

  Благодаря предварително!

 4. Има един шум на 3-та, при подаване на газ и ускорение само. Пуснеш ли газта или смени ли на 4-та изчезва на мига. Шума наподобява ел. мотор. Колкото повече настъпя газта да ускорява толкова по-силно се чува. Не знам нормално ли е.... От скоро имам колата и сменях маслото на автомата с филтъра в Бултрако. Мислех да не би да са го препълнили нещо и за това да се чува това виене. Кутията сменя добре, не рита, не боксува. Върнах се отново да го погледнат, мериха - беше на максимума. Източиха все пак 200 мл. да видим дали ще има промяна - пак същото. Интересното е че техника каза, че и с 200мл. по-малко като го е замерил пак е показало на максимума на щеката.
 5. Здравейте колеги, На студен двигател/кутия какво трябва да показва ви показва на щеката? Нормално ли е да е на максимума или над него?
 6. Здрасти колега, Преди 2 седмици я гледах тази преди да си намеря кола. Нищо общо със снимките. Вътре мръсна, в корите по вратите фъстъци, семки. Волана захебен, без екстри е колата. Има някакъв блутут слаган допълнително тип Parrot и на огледалото камера с навигация, като камерата е от Алиекспрес за 2лв, хваната с някакви ръждясали рапидки отзад. Колата бил минала била ТЮФ, нищо че дясното огледало е спукано отпред, както видях. Нямали транзитни номера, не може да се тества. Като я купил в Германия, след един месец минала ТЮФ и я вкарал, някакви такива джамбазки изцепки слушах. 😃 Една камара документи на немски, които уж били сервизна история, но нищо не се разбира. В нета цената беше 16000 лв тогава, на обявата на колата пишеше 16500. Питам каква е цената - вика ми колко даваш? На 15 500 ми я даваше тогава, но не ми хареса изобщо. Изобщо не изглеждаше като кола 2011-а състоянието и. Няма общо със снимките. В общи линии всички Акорд 8 съм прегледал в Пловдив и Асеновград последния месец, така че мога да ти дам обратна инфо за всяка. Пиши само, че на лично, че не знам кога ще прегледам пак тази тема.
×
×
 • Create New...