Jump to content

xaxo

Фен
 • Мнения

  313
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

66 Neutral

Относно xaxo

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 23.02.1983

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 8gen 1.8 i-VTEC EXecutive, R18A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

2217 профилни разглеждания
 1. На мен това не ми се струва нормално. Два сивика 8мици и един акорд не можеха да издържат 600 км без да занулят нивомера. Не знам твоята как успява, но да приемем че е така. Не знам къде е проблема, взимаш книжката която е към емулатора, отваряш и почваш да сверяваш връзките, няма друг начин. Нали си с Type H емулатора, това до колкото знам е важно за 8ците.
 2. Еее, много крайни заключения. Моя си работи точно както е описано в спецификацията му и каквито очаквания имах.
 3. Какво означава това, моя и след инсталацията си работеше Преди да го сложиш, но след инсталацията на ГИ за колко пробег падаше до 0 от пълен? the needle drops slowly to 2 notches above the reserve Точно това имам предвид, бавно си пада, но в никакъв случай не и нормално.
 4. Шах. Значи и преди инсталирането на емулатора, колата ми не е била наред Веднага след слагането на ГИ, дори и при градски пробег за около 100-150 км, пълен резервоар почти си "отиваше", а на извънградско можех да наблюдавам с просто око как стрелката пада. И това на моя и на още един сивик. Дано АЕВ, дето го е нямало да е бил виновен
 5. И на мен ще ми е интересно да чуя, но това цитираното със сигурност не е така, няма как пълен резервоар ако отчита коректно да свърши за 100 км. А смея да твърдя, че моя си работеше 1:1 с това което беше описано в инструкциите как би работил/ресетвал емулатор на АЕВ.
 6. Аз бях с АЕВ 393h, такъв трябва да е за сивик 8 1,8. При пълен резервоар от центъра на софия до първия тунел на Хемус резервата светвеша и така докато не я угася във Варна. Сега 30 мин ли са били, колко, не знам. Сам си го връзвах по схемата му, понеже не намерих майстор на който да му се занимава.
 7. А какво всъщност очакваш от този емулатор? Работата му е да ресетва (обикновенно след гасене на двигателя) и той го прави?? Получил си и бонус ресет в движение, къде му е грешката?
 8. За едно и също нещо говорим. Ресет след угасен двигател. Вързан си е както трябва емулатора.
 9. Няма грешка. Така работи емулатора на 8ците. Караш на газ, бензина пада, свършва, лампата за гориво свети и ти вади очите и след 10-15-20 мин на угасен двигател показанието ти е ресетнато. И после всичко се повтаря.
 10. Блокиране на хидравликата

  Не ви ли светят някакви индикации по таблото, макар и в жълто? Като чета симптомите ми прилича баш на проблем с EPS-а, който се проявява при по-студено време. http://www.civinfo.com/forum/showthread.php?t=48329 http://www.civinfo.com/forum/showthread.php?t=364545 Аз доколко четох, няма опасност ако колата стартира нормално, това да се случи в движение, поне няма такива репорти, но човеч трябва да си има едно на ум. Вижте в едната тема имаше линк за някакъв service re-call
 11. Съвместима е, без проблеми. А от къде да се купи, от където решиш - автоморги, ebay (търси я като civic 8 front girlle), cox motor-a и изобщо от където ти душа иска.
 12. Малко ремонти по климатичнта системата - подмяна на бобина, ролка и съединител на компресора + нов дехидратор + донапълване на системата с фреон = 260 лв.
×