Jump to content

mittaka7

Фен
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Neutral

About mittaka7

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Legend 3.5 V6 2007
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Skype
  mittaka7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.facebook.com/watch/?v=1216488662100500 Night vision в Легендата
 2. Slichev@ Ceco ти е отговорил в другата тема и според мен това е правилния начин да се тества дали работи дистроника.Отваряй си очите на 4 защото отстраняването на подобен проблем ако го има е доста сложен и малко хора го могат. Komunista83 Честито за придобивката..гледам липсва една в мобилето от последния път като ги гледах там.Да не е с бежов салон и с изгорялото стъкло на водача,че беше италианка май?
 3. Сервизно ръководство в пдф файлове за Хонда Леджънд и Акура РЛ https://forums.drom.ru/groups/984-4521.html
 4. Това e списък с кодове за грешки за нашата кола.Отговаря на 100% за Акура РЛ и по малко за Леджънд,но е наръчник и ще ни спести хвърлянето на боб!
 5. Markony как се разбира дали ни е бедна сместа? За Леджънд питам.Благодаря
 6. Някой знае ли какви са симптомите за заминали тампони на двигателя и кутията? Появи се една лека вибрация в таблото някъде точно в центъра,при много леко тръгване с газ се чува само,та се чудя от какво може да е и се съмнявам в тампоните на двигателя.Знам че са няколко маслени и не са евтини,та има ли как да ги тествам за да разбера дали е от тях.На пръв поглед изглеждат здрави ама знам ли.
 7. Сега с ковида доставките от щатите са кошмар,може и два три месеца да чакаш маслен и въздушен филтър примерно защотото Акура няма в Европа.Аз се заглеждам за заместник на Легендата в Акура RLX 2014 (не става на газ) или Инфинити Q70 3.7 V6 2015(става на газ) но и двата модела не се предлагат за Европа и хич не ме се влиза във филма да чакам нещо с месеци наред или да не мога да ползвам колата евентуално.
 8. Колко сме прецакани ние европейците,че вече няма да имаме такива коли,а само малолитражки по 1.3 или електрички некви
 9. Аз едноцифрен разход не съм виждал на борда досега..имам го вече две години и 50к км 😀
 10. Ами нещата от последните две снимки мойта ги няма тия екстри,а е швейцарка.Имам нещата от втората снимка на инфо бутона.
 11. Блога на един руснак който е направил Легендата 500 коня с турбо и много полезни видеа.Enjoy https://www.drive2.com/r/honda/legend/4062246863888380296/
×
×
 • Create New...