Jump to content

mittaka7

Фен
  • Мнения

    199
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от mittaka7

  1. Симптоми при заминал долен носач на Легендата. Най отчетливо се чува скърцане при легнал полицай,то е нещо между скърцане и търкане на гума или все едно се отваря стара врата,така скърца. Просто да си знаете като замине носача. При мен левия сдаде багажа. Рециклирах ги и двата долни преди точно година и три месеца. Сега си поръчах два нови за скромната сума от 566лв на брой от БТ.Не разбрах обаче тва с ддс ли е или не. Като ги сменя ще кача снимки и цени.
  2. И моята така изглеждаше като я купих преди вече 5г и за първите 4 месеца глътна 6к лв. Огледалата и на моята се клатят,но не е драма това. Това е колата с най скъпите части за обслужване според моите наблюдения,но пък направиш ли я веднъж само караш после.
  3. Виж това клипче дали няма да ти помогне https://www.google.com/search?q=P0154+Front+Air+%2F+Fuel+Ratio+(A+%2F+F)+Sensor+(Bank+2%2C+Sensor+1)+Heater+System+Malfunction&rlz=1C1GCEA_enBG1032BG1032&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:6d735256,vid:vornQUJ1DqA,st:0
  4. Пиукането два пъти е щото си нагласял меморито на седалката скоро,а виенето(свирене,но не свистене щот има разлика)което имаш го имах,имам и аз и е най вероятно от някоя ролка.Така че няма драма карай си колата и по малко се стряскай,колата ти е наред.
  5. Не се занимавай с дискове,мп3 и подобни плеъри за запалки,взимаш си това и си ти. Качеството на музиката е босе, пускаш тубата,спотифай квот ти е кеф+разговори,управляваш от волана и таблото без проблеми.
  6. Има резервен комплект за тази помпа в БТ.Аз я правих преди известно време защото течеше.
  7. Поръчан ще дойде до 10 дни цена 82.84лв
  8. Варианта който се сещам е да пробваш с друго устройство.Най вероятно твоето не работи коректно. Ако може от някоя морга на място да пробваш дали работи за да не се набиваш излишни пари.
  9. Аз досега винаги я карах с 5-30,но последният път по неволя го сменях в Бултрако и там ми наляха 5-40 Елф което по мое мнение е ужасно масло,но нямам оплаквания засега.
  10. Този сервиз са много добри и аз съм ходил при тях за другата ми кола,единствения проблем е че се чака доста за час. Каква е тази запалка,би ли пояснил,че ми стана интересно?
  11. На днешните цени за работа там някъде,Бултрако да.Имам фактури от тях за смяната.Не ми се качват снимки на фактури че пиша от лаптоп,работа по смяна на тампон скорости е четири часа и половина по последни данни взимат 90лв час без ддс.Тоя отпред той е за час някъде,този отзад на двигателя час и нещо.Всеки един е приблизително около 500+лв,а те са три тоя четвъртия отдясно не мога да намеря фактурата за него,ама той не е проблемен и скъп. Сега нали има хора ще си ги купят и в домашни условия или някъде по евтино за работа може да излезе много по тънкана смяната,но задължително да са оригинални,иначе става двойна работата.
  12. Аз съм ги сменявал всичките и знам какво ти е сега. Афтермаркет ще изкарат една смяна на масло ако ме разбираш какво имам предвид,а пък това от линка може и да не пасне въобще на колата. Едва ли е нужно да ги сменяваш всичките наведнъж така,че може да почнеш от най-скъпия този на кутията(щот там работата е най-много по смяната) или от този който е най-зле и така лека по-лека да ги смениш за няколко месеца. Иначе 2к+ за всичките и още толкова за работа цената става неприятна. Ако има друго питай.
  13. Купи си нов диск и ако не се оправи тогава четеца отзад в багажника е развален. Няма смисъл да ходиш в Авител.
  14. По скоро са три-два долни и един горен.
  15. https://felix.bg ги рециклират успешно,но трябва да им ги занесеш свалени.За около един ден ги правят.Фактурата е моя,но правих и други неща и затова всичко е в БТ.Те също ги носят на Феликс.
  16. Болт там няма има една метална пластина която е залепена за стъклото и на нея се закачва огледалото.Свали пластмасовите панелчета откачаш буксите и буташ посока прозореца и надолу и ще излезе.Като на шейна е. Огледай дали няма нещо счупено и ако няма го закачи пак и би трябвало да стане.Имах същия проблем и разглобяване сглобяване се оправи.
  17. Смяна на предни дискове оригинални и накладки TRW излезе точно 1к. Оригинални накладки струват точно колкото дисковете и реших да си ги спестя за поне още три чифта други.
  18. Толкова с нови,а провери ли дали няма да стане с втора употреба и после ако може едно обучение само и да станат нещата. Просто идея..
  19. Trip A Мисля,че това е най-ниския разход който съм постигал с Легендата за вече над 60к откакто я имам.Нулирах я на Църна маца до центъра на Пазарджик Trip B Около 7к км като е 70-30 градско-извънградско
  20. Някой ми е прочел кометара,че няма нищо страшно в километрите ако колата е пазена и гледам вече я няма в мобилето.
  21. Рециклират се успешно за половината цена на новите+работата,стават супер.Наскоро правих цялата предница каквото имаше за подмяна и знам цените. 1.6к лв им е цената за двата в БТ.
×
×
  • Създай нов...