Jump to content

goodybg

Фен
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Neutral

About goodybg

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/18/1983

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 7 2.4 Automat
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

895 profile views
 1. Колега, спойлера оригинален ли е или автърмаркет.
 2. Браво за ръководството колега. За тези като мен, които са без навигация, монтажа е лесен без да се преправя нещо, просто се сваля радиото както е описал колегата. После поставяте китайчето и се забавлявате. За плюсовете и минусите колегата е прав. При мен навигацията освен Гугъл мапс дойде с предварително инсталирана иго, която между другото работи много добре. Колегата не е писал с колко гб рам е неговата, но при мен няма никакъв лаг, всичко зарежда много бързо. Лошото е и че при мен го има този лек шум от колоните, но когато всичко е изключено, а не като увелича звука.
 3. При мен не е така, ако направя на 28гр още като натисна копчето за степените на вентилатора, и веднага се включва компресора, то се усеща. Но врътна ли го на най топло компресора не го усещам
 4. Аз правя следното за да не ми се пуска климатика. Врътвам температурата на HI и пускам вентилатора и после натискам бутона АС и изписва АС офф и след това си на гласял желаната температура. Идеята е че когато врътката е на Нi климатика не се пуска.
 5. Излизат на самата мултимедия, но трябва да се направят малко настройки за да ги показва. Живот и здраве другата седмица трябва да пристигне моята , и ще дам отзиви след като я монтирам. Колега ако си дизел няма да стане китайчето.
 6. Кабелите са plug and play, но при теб ще има малка фуга между китайската навигация и пластмасата отгоре. При всички с оригинална навигация го има този проблем. Освен това няма да ти работи дисплея на пластмасата отгоре.
 7. Аз мисля този да поръчам с 4гб https://a.aliexpress.com/_sYAzGI
 8. Колега кой модел поръча, ако не е тайна.
 9. Аз свалях моя стартер, защото въртеше мудно и задържаше бендикса. Майстора при който оставих ми каза, че този стартер не се ремонтира и няма резервни части за него. Смени ми четки и го смаза. За сега върти добре и нямам проблеми.
 10. Колега, не помня от къде го взех, но мисля че беше от викиват.
 11. При мен стъпалото е само за баскасата и е нагласен да свири само ниски. Не усещам смущения. Моя преобразувател е друг, не като на линка който съм постнал, дадох го за пример.
 12. Аз взех сигнал от задните говорители. Сложих подобен преобразувател https://www.electronics.bg/product_info.php?products_id=21009774
 13. Аз пък за пръв път виждам на префейс дясна ел.седалка. при мен само лявата е Ел.
 14. При мен също тропаха задните апарати, свалих съпортите, набиха втулки и нови водачи и всичко заспа, няма вече тропане. За Пловдив мога да кажа къде ги правят.
×
×
 • Create New...