Jump to content

goodybg

Фен
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

goodybg last won the day on November 28 2020

goodybg had the most liked content!

Community Reputation

38 Neutral

About goodybg

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/18/1983

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 7 2.4 Automat
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1190 profile views
 1. Виждам, че е внос от Италия. Искай италианския номер за да провериш последния преглед на колко километра е.
 2. Колега щом е от Италия може да и провериш километрите по италианския номер.
 3. Колега, за да си провериш дали ти работи алармата. Остави прозореца отворен, заключи с копчета на ключа и след 5 Мин дръпни парчето на вратата и я отвори, ако работи трябва да се разпищи.
 4. Първата не може да се провери, на втората излиза това
 5. Да колега при фейса е друга, там може би няма да се наложи да се търсят от по дебелите пинчета, а просто да се пренаредят. И може да си вържеш и копчетата за бордкомпютъра и за хендсфрито.
 6. Забравих да спомена буксите на airbag-a се различават, режете от акордовия и запявате на сивиковия, няма значение кой кабел с кой ще запоите. Трябва и да си направите дистанционна втулка за да не опира волана в пластмасата на конзолата, изрязва се от кенче от бира нямам снимки, колегата rollin го е показал в неговата тема.
 7. След много търсене на читав волан с пера, и търсене на схеми за свързване дойде времето за монтажа. Самия монтаж ми отне няколко часа, не е нещо сложно трябва да си поне малко сръчен и да можеш да запояваш. Проблема с който се сблъсках, е че пинчета от сивиковия волан са по малки от тези на акорда и не става само да се пренаредят в буксата му. Затова се наложи да ползвам пинчета от акордовия, но проблема е че трябва да се пускат още 4 кабела, 2 за скоростите и 2 за подсветката, тоест трябват още 8 пинчета. Поне в 3 магазина в Пловдив нямаше такива пинчета, накрая от една друга аудио букса намерих подобни. Цветовете на кабелите на двата волана са почти еднакви, копчетата за медията са еднакви, копчетата за круиза има една разлика, единия е розов другия е оранжев. Може да има разлика във цветовете на воланите на фейс и преди фейс, аз съм дал как са при мен, акорда е префейс както и волана на сивика. Даже и да се различават много лесно се просвирват кабелите. След като сте си просвирили кабелите и сте си ги обозначили почва запояване и нареждане в акордовата букса, за жалост нямам много снимки. За кабелите на подсветката хванах от светлината за пепелника. За скоростите беше малко по тегаво, защото не свалях селектора. На селектора има една голяма сива букса, от нея син с жълта ивица е up и бял със синя ивица е down, присъединявате кабелите и ги прекарвате до буксата на лентовия кабел. Прилагам малко снимки. На снимката която съм описвал кабелите, отгоре са на сивиковия волан, а отдолу е буксата на акордовия.
 8. Намерих кои са кабелите и ги присъединих към перата. Само не знам от къде хвана маса, че инсталацията на волана на сивика масата е присъединена към круиз контрола, и сега перата работят само когато съм натиснал круиз. Мога ли масата на перата да я взема директно от корпуса на волана? Иначе не съм се замислял какво ще стане ако натисна едновременно двете пера.
 9. Здравейте, някой да има има Ел. Схема за управление на селектора за акорд 7 автомат. Ще слагам волан от Сивик с пера и се чудя как да прекарам кабелите.
 10. Къде си го вързал, на subwoofer output или на rear audio output. Аз съм с акорд, но кабелите са почти същите, моя суб съм го вързал на rear audio output и работи, без да активирам нищо от мултимедията.
 11. Колега, спойлера оригинален ли е или автърмаркет.
 12. Браво за ръководството колега. За тези като мен, които са без навигация, монтажа е лесен без да се преправя нещо, просто се сваля радиото както е описал колегата. После поставяте китайчето и се забавлявате. За плюсовете и минусите колегата е прав. При мен навигацията освен Гугъл мапс дойде с предварително инсталирана иго, която между другото работи много добре. Колегата не е писал с колко гб рам е неговата, но при мен няма никакъв лаг, всичко зарежда много бързо. Лошото е и че при мен го има този лек шум от колоните, но когато всичко е изключено, а не като увелича звука.
 13. При мен не е така, ако направя на 28гр още като натисна копчето за степените на вентилатора, и веднага се включва компресора, то се усеща. Но врътна ли го на най топло компресора не го усещам
 14. Аз правя следното за да не ми се пуска климатика. Врътвам температурата на HI и пускам вентилатора и после натискам бутона АС и изписва АС офф и след това си на гласял желаната температура. Идеята е че когато врътката е на Нi климатика не се пуска.
 15. Излизат на самата мултимедия, но трябва да се направят малко настройки за да ги показва. Живот и здраве другата седмица трябва да пристигне моята , и ще дам отзиви след като я монтирам. Колега ако си дизел няма да стане китайчето.
×
×
 • Create New...