Jump to content

goodybg

Фен
 • Мнения

  145
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

12 Neutral

Относно goodybg

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 18.05.1983

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 7 2.4 Automat
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Последни посетители

160 профилни разглеждания
 1. Ниски обороти

  Извинявам се за правописната грешка. Запалителните бобини.
 2. Ниски обороти

  Така колеги, малко развитие по темата. След като махнах модула за дневните оборотите се нормализираха, след като си върнах старите бубини и прекъсването изчезна.Колата си върви нормално без да свети чек. Вчера бях при газаджията, закачи я на диагностиката и пак показва че работи с бедна смес и на газ и на бензин. Дайте някакви насоки къде да търся проблема, дали някоя ламбда сонда е дала фира или нещо друго. Какви трябва да са стойностите на сондите. Имам ЕЛМ327 и Торк но единствено мога да видя показания на втората сонда която е на катализатора. Някой ако може да помогне как да видя и първата с ТОРК ще съм благодарен. Другата седмица ще ходя пак при газаджията и ми каза, че ще провери сондите дали работят, но аз искам да съм подготвен с нормалните стойности които дават сондите и дали е от някоя от тях, че нови са доста парички.
 3. Бедна смес - от какво?

  Колега пробвай да я покараш само на бензин. Ако не ти се появява ще търсиш проблема в газта.
 4. Ниски обороти

  След като махнах клемата за 1 час и после изчезна. Не е святкала повече
 5. Ниски обороти

  Ами и да имам разлика е някаква минимална, не я усещам
 6. Ниски обороти

  Като махнах модула без фарове ми държи около 650 700 на паркинг, на директна около 600, а на фарове е с 50 отгоре. Затова си мисля че тъпия модул е правил някакви мизерии. Колега пробвай да го махнеш, според мен 550 оборота са твърде малко. А за подскачането се оказа от дефектна бубина. Като слагах газта, газаджията нещо не можа да я настрои и ми каза да си купя 4 нови бубини и ги смених, но не се оказа от тях, но си останах с новите. Сега си върнах старите работещи бубини и подскачането се оправи. Явно някоя от новите е дала фира.
 7. Ниски обороти

  Ами не, пробвах без фарове да карам и оборотите си стояха някъде около 650-700. Иначе разликата дали съм с фарове или без е около 50 оборота С фарове около 700 Без фарове около 650 Ще покарам малко така да видим дали ще се върна в изходно положение.
 8. Ниски обороти

  Колеги за сега мисля, че си оправих проблема. Оборотите се оправиха след като премахнах допълнително слагания модул за дневни светлини. Не виждам какво е логиката от него да го прави, но е факт. Ще покарам сега известно време и ще споделя дали е от него.
 9. Ниски обороти

  Просто разсъждавам, ако наистина е от IACV тогава не би трябвало да ми е бедна сместа на бензин и на газ, не мисля че IACV има отношение към смесообразуването. Друго ми идва на акъла да не е някоя ламбда сонда, или МАП сензор.
 10. Ниски обороти

  Ами колата е 2005г и няма МАФ а за IACV ако не работи не трябва ли да ми играят оборотите. Все си мисля, че е някой вакум, защото когато помпа постоянно спирачката оборотите се покачват до около нормалните 750-800 , а като я пусна падат около 500. И този проблем се появява само когато колата е напълно загряла, сутрин на студено няма проблем.
 11. Ниски обороти

  Изключих газовото и пак прави така.
 12. Ниски обороти

  Pcv клапана го проверих и си трака като го разклатиш ,чистил съм го преди година,стисках поне до колкото мисля всички маркучи с вакууми и нямаше промяна. Утре ще изключа газовото и ще я покарам на бензин да видим дали ще е от него. А със спирачките нямам проблем педала си е както преди и си спира добре.
 13. Ниски обороти

  Здравейте колеги, от известно време имам проблем с акорда, взе да държи много ниски обороти около 500 след като е загряла. Имам газово ланди ренцо, и от както го сложих(преди една година и половина) ми светва грешка Р0420 това за втората сонда след катализатора, но след известно време изгасва, на бензин не го прави работи си нормално това го дължа може би на не добра настрйка на газовото. Та от 2 седмици взе да ми държи 500 оборота на директна и през определено време когато съм на светофар примерно колата подскача/прекъсва. Днес ми светна и грешка Р0171 - System Too Lean Bank 1 Ходих при газаджията закачи я и каза че сместа е много бедна на празен ход и според него от някъде смуче въздух, пръска с спрей за спирачки по целия двигател и където има вакуми но няма промяна, прехвърли я на бензин и там на short fuel trim му показа 25% , тоест и на бензин и на газ му показва бедна смес. Някакви идеи?
 14. При мен на акорда когото монтирах модула, само на къси на дълги и на подгрева на задното стъкло нямаше плюс след като махна ключа, навсякаде другаде имаше плюс. Човека от когото купих модула ми каза, че ако искам да го монтирам вътре в колата трябва да ползвам модул който се управлява по минус, но няма да мога да ползвам % на дългите, и за това ми препоръча да го монтирам отпред при бушоните които след релетата.
 15. Колеги а какви ползвате за габаритите които са на капака. Те май са с т10 цокъл.
×