Jump to content

Paradigma

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Paradigma

  • Ранг
    Paradigma
  • Рожден ден Май 30

Profile Information

  • Кара
    CR-V III R20A2 EX АТ
  • Пол
    Не казвам
  • Място
    Велико Търново

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Има ли нещо особено при демонтажа на лайсната?
  2. Здравейте колеги, Тази сутрин валеше и без никаква причина е протекло някъде над задна - дясна греда. Петното е точно върху задният еърбег. ЦРВ-то е 3-ка, 2007-ма с панорамен таван, но това е далеко от него, няма монтиран багажник на тавана. Давайте акъл от къде може да е за да го отстранявам някак.
  3. Здравейте, Някой заменял ли е седалките на 3-ката със такива от друг модел или автомобил? Сегашните са ми с бежова кожа - стандартно тръгнала на надувките на предните седалки с подгрев. Твърди и неудобни са ми и се чудя какъв салон би могъл да се инсталира на тяхно място?
  4. Благодаря колеги. Сколасахме я днес - влязоха около 3200 и е сменен филтъра.
  5. Здравейте колеги, Спешно се нуждая от информация колко точно събира автоматичната кутия при бензинова 3-ка - 150к (2008-преди фейса) и къде се намира филтъра за смяна. Ако правилно съм се ориентирал - филтъра е под кутията на въздушния филтър - така ли е ?
  6. Благодаря колега, открих го, но не видях маркировка никаква върху него. Сега ще видя в Алито каква е цената. Интересно ми е и с новият ли на всяка мивка ще е същият цирка. А за ламбдите - някаква информация? Какви са номерата на двете и имат ли читави заместители?
  7. Колеги, моля за съдействие. Имам вероятни два проблема и, ако някой има решение - ще съм благодарен. 1 - последният месец на таблото ми изписва някаква условна външна температура, далечна от истинската. Примерно днес - кола оставена на слънчев паркинг и външна температура почти 42гр. , на таблото изписваше 26гр. и така цял ден. Тук, предполагам, че причината е датчик за външната температура - къде се намира, лесно ли се сменя и какъв е номерът му евентуално. Знам, че същият има отношение и към други възли в колата и искам да го отремонтирам. 2 - Мигриращ разход от 15 до 20/21 на 100км. градско на бензин и газ (няма голяма разлика). С ТОРГ - ПРО грешки няма, а газовата не е настроена да трие грешките. Показанията на сондата са почти постоянни 0,96 / 1 / 1,01 , но при отнемане на газ понякога скача до 2 и се връща. Предполагам, че виновника за това е сондата преди катализатора. Каква да взема - заместител или оригинална и какви сте пробвали вие с успех? ЦРВ-то е 2.0 автомат 2008г. преди фейса.
  8. Добре де, нямаше ли опция да махнеш вътрешната кора и да действаш от там?
  9. След като предната спре, задната прави още едно движение с около 5см. Интересното е че при прибиране стига докрай и се връща, това ме кара да си мисля, че трябва да се обучава по някакъв начин.
  10. Заповядай. До колкото разбирам трябва да се обучи май, но не ми е ясно как.
  11. Не знаех, че е на степени. Като дръпна копчето се отваря 10-на сантиметра и спира. След това, колкото и да дърпам копчето не мърда. Като натисна да се върне-стига докрай и леко се връща назад. Все едно се включва някаква защита за предмет пред него.
  12. Смисъл? Къде отивам и си оставям колата за обслужване и ми предоставят автомобил за времето на ремонта? И колко струва това удоволствие за периода на сервизирането?
  13. по т.1 - да мият фаровете. по т.4 - и да му се помогне - не се доотваря, а като пусна да се затваря стига докрай и се връща леко назад. За газта - имаме притеснения, колко ще навреди в дългосрочен план и дали ще е финансово обосновано, предвид първоначалната инвестиция. Маркони е в Русе и едва ли ще се справи с монтажа от сутринта до вечерта и трябва да търсим къде да преспиваме и отпуски и т.н. В Търново имаме представител на Ланди Ренцо, но не знам колко са читави и какво да искаме от тях.
  14. Здравейте, Като нов собственик на 3-ка, автоматик, бензин 2.0 (първо CR-V) и дългогодишна шофьорка само на дизели, имам нужда от малко съдействие с информация: 1 - при включени къси и парно, в момента, в който пусна да си мия стъклата, ксенона (фабричен) намаля светлината си и двигателя увеличава вибрациите. 2 - при потегляне и завиване има леко стържене, като от неотделил спирачен апарат, но след това не се чува 3 - заминало е уплътнението между прозореца и лайсната на задната врата - от къде да си купя, защото разбрах че ще имам течове от там? 4 - не се отваря докрай панорамният таван. Това го пропуснахме при огледа. Стига до някъде и се връща все едно нещо му пречи. 5 - обмислям монтаж на газ, но няколко майстори ме отказват. Карам предимно градско, ако има значение. Сега разходът ми е около 17/100 и ми се вижда много. Какво ще навредя на колата и за колко време евентуално? Към какво да се насоча? Дано не съм ви досадила с въпросите си. Приемам всякакви препоръки и насоки.
  15. Здравейте! Има ли някой от Перник? Моля да споделите Вашето мнение за тази обява. https://m.mobile.bg/details/21608203867070571
×
×
  • Създай нов...