Jump to content

slavi_kirichev

Фен
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About slavi_kirichev

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 04/08/1980

Profile Information

 • Кара
  Honda Cr-v 3 бензин автоматик
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Днес взех колата от Бултрако с регулирани клапани и сменено масло на автомата. Добре преминава по различните предавки. Но добре че съм направил клапаните защото на всички е имало големи хлабини.
 2. Тези на снимката са оригинални на Хонда
 3. Вчера я преглежда монтьор и не откри нищо отзад. И тои ми каза да си намеря раздвижени щанги но незнам.
 4. Разкрачена е дясната гума само. Кои тампони се сменят? На носачите ли?
 5. Ще пиша след реглажа и смяната на маслото има ли някаква разлика освен в по-голямото опресняване на маслото. Същото е и при мене така че явно си е така. А нещо за отворените задни гуми знаете ли какво трябва да сменя? При мен е отворена само дясната гума. В другата тема ми пишат че се сменят тампони. На носачите ли???
 6. Какво трябва да се смени отзад за да се изправят гумите. Четох че се сменят пружини и амортисьори и се изправя. Вярно ли е?
 7. Точно така се усеща както си писал по горе на ниски обороти и на спящи полицаи ори леко подаване на газ. Значи е нормално? Малко ми олекна защото несъм карал автомат на Хонда и ми беше странно. А иначе в сервиз за автоматици ако отидеш ще почнат веднага да те стресират с някакви скъпи ремонти само и само да ти вземат парите.
 8. В руските сайтове пише 9 л. е цялото количеството масло в автомата.
 9. Ще ходя в Бултрако другата седмица за реглаж на клапани и ще ги питам. А иначе като сменяхме първият път маслото беше леко мътно и миришеше доста гадно. Затова ме посъветваха да го сменя още веднъж.
 10. Ще го пробвам това паркиране а иначе за преминаване от 1 на 2 се усеща не много но го има при студена кола повече. Маслото на автоматика съм го сменял преди 1000 км. заедно с филтър 3.5 л. и мисля да го сменя още веднъж другата седмица като правя реглажа на клапаните. Предполагам че с втората смяна ще се опресни достатъчно маслото. Какво е мнението ви?
 11. Здравейте, аз съм нов в форума въпреки че вече за втори път карам Хонда црв бензин. Първата ми Хонда беше Црв 2 с ръчни скорости, а сега в началото на месеца взех Црв 3 бензин 2008 автоматик. За пръв път карам автоматик и това което ми прави впечатление е, че когато превключва скоростите има едно леко приритване в ниските предавки, по осезаемо когато е студена. Това нормално ли е според вас.
×
×
 • Create New...