Jump to content

slavi_kirichev

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно slavi_kirichev

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 8.04.1980

Profile Information

  • Кара
    Honda Cr-v 3 бензин автоматик
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Днес взех колата от Бултрако с регулирани клапани и сменено масло на автомата. Добре преминава по различните предавки. Но добре че съм направил клапаните защото на всички е имало големи хлабини.
  2. Тези на снимката са оригинални на Хонда
  3. Вчера я преглежда монтьор и не откри нищо отзад. И тои ми каза да си намеря раздвижени щанги но незнам.
  4. Разкрачена е дясната гума само. Кои тампони се сменят? На носачите ли?
  5. Ще пиша след реглажа и смяната на маслото има ли някаква разлика освен в по-голямото опресняване на маслото. Същото е и при мене така че явно си е така. А нещо за отворените задни гуми знаете ли какво трябва да сменя? При мен е отворена само дясната гума. В другата тема ми пишат че се сменят тампони. На носачите ли???
  6. Какво трябва да се смени отзад за да се изправят гумите. Четох че се сменят пружини и амортисьори и се изправя. Вярно ли е?
  7. Точно така се усеща както си писал по горе на ниски обороти и на спящи полицаи ори леко подаване на газ. Значи е нормално? Малко ми олекна защото несъм карал автомат на Хонда и ми беше странно. А иначе в сервиз за автоматици ако отидеш ще почнат веднага да те стресират с някакви скъпи ремонти само и само да ти вземат парите.
  8. В руските сайтове пише 9 л. е цялото количеството масло в автомата.
  9. Ще ходя в Бултрако другата седмица за реглаж на клапани и ще ги питам. А иначе като сменяхме първият път маслото беше леко мътно и миришеше доста гадно. Затова ме посъветваха да го сменя още веднъж.
  10. Ще го пробвам това паркиране а иначе за преминаване от 1 на 2 се усеща не много но го има при студена кола повече. Маслото на автоматика съм го сменял преди 1000 км. заедно с филтър 3.5 л. и мисля да го сменя още веднъж другата седмица като правя реглажа на клапаните. Предполагам че с втората смяна ще се опресни достатъчно маслото. Какво е мнението ви?
  11. Здравейте, аз съм нов в форума въпреки че вече за втори път карам Хонда црв бензин. Първата ми Хонда беше Црв 2 с ръчни скорости, а сега в началото на месеца взех Црв 3 бензин 2008 автоматик. За пръв път карам автоматик и това което ми прави впечатление е, че когато превключва скоростите има едно леко приритване в ниските предавки, по осезаемо когато е студена. Това нормално ли е според вас.
×
×
  • Създай нов...