Jump to content

sredez403

Фен
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Neutral

About sredez403

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V N22B3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

2321 profile views
 1. Тука няма.Само аз съм с такова но вече ти обясних в другата група кое как и от къде.
 2. Да отоплявам всичко a самата машина се води 16кW демек консумира 4kW а отдава 16kW при максимална мощност на работа,но системата е изпълнена с подово и конвектори.
 3. Идея си нямам как ще е с конденза.Мога да кажа само че термопомпата е най ефективна в комбинация с подово отопление и конвектори.
 4. Ако питаш за крайна цена на сметка за ток до сега по голяма от 220лв за месец съм нямал а съм все още на промишлен ток.Отопление и охлаждане на къща 160 кв.м. плюс бойлер 300л.Средно ми идва за последните 6 месеца 150лв на месец.
 5. Няма филтър като на бензина.Вътре в кутията е.
 6. След 3 години точно с такова фолио пак пожълтяха и матираха и са за полиране.Предполагам ще е по сложно защото трябва да се махне фолиото първо.
 7. За съжаление вече няма представителство в Варна.Соларей бяха навремето техни представители но отдавна и те не са но работят и си имат и сервиз .
 8. Ти на това ако казваш че пуши яшно не си виждал пушещ автомобил.Съвсем нормално е.При мен сутрин при палене пушеше в рамките на минута.Оказа се дюза малко извън нормите.Смених бензиностанцията и се оправи.😁
 9. 300лв Пастиране,полиране и полагане на керамична защита.
 10. Първо направи диагностика да се види коя грешка дава.
 11. Говоря с конкретика по въпроса който си задал а именно модел и марка за която питаш. Вредестейн. Човек който е в бизнеса с гуми над 20 г. ми каза това. Никъде не съм казал, че всички гуми произведени в Русия не струват. Не съм казал че са боклуци.Просто питах кое производство са.Понеже знам че има Руско и Финладско и разбира се има разлика в качеството.На Маздата съм с Руски Cordiant и съм доволен.
×
×
 • Create New...