Jump to content

sredez403

Фен
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Neutral

About sredez403

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V N22B3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

1802 profile views
 1. След 3 години точно с такова фолио пак пожълтяха и матираха и са за полиране.Предполагам ще е по сложно защото трябва да се махне фолиото първо.
 2. За съжаление вече няма представителство в Варна.Соларей бяха навремето техни представители но отдавна и те не са но работят и си имат и сервиз .
 3. Ти на това ако казваш че пуши яшно не си виждал пушещ автомобил.Съвсем нормално е.При мен сутрин при палене пушеше в рамките на минута.Оказа се дюза малко извън нормите.Смених бензиностанцията и се оправи.😁
 4. 300лв Пастиране,полиране и полагане на керамична защита.
 5. Първо направи диагностика да се види коя грешка дава.
 6. Говоря с конкретика по въпроса който си задал а именно модел и марка за която питаш. Вредестейн. Човек който е в бизнеса с гуми над 20 г. ми каза това. Никъде не съм казал, че всички гуми произведени в Русия не струват. Не съм казал че са боклуци.Просто питах кое производство са.Понеже знам че има Руско и Финладско и разбира се има разлика в качеството.На Маздата съм с Руски Cordiant и съм доволен.
 7. Здравей! А тези Nokian Line Suv какво производство са?До колкото знам и те са правят в Русия.
 8. Здравейте! Някой да е карал или има преки наблюдения от тези гуми? https://www.bggumi.com/eshop/productinfo/1/15131906/ Индексът им за дъжд е ( А ) също и нивото на шум го дават много добро 69dB
 9. Какъв ли ще е този сензор че да пуска фаровете през деня????Някой нова технология ще да е.
 10. Ей това джамбазите какво са си ахресали това число около 150-160к за километрите не знам.Първото което ми се наби на очи е километрите и акумулатора вече сменен а уж гаражна .
 11. Имаше такива бройки заводски без филтър ако е купувана като нова от България но до коя година не помня.Най лесно в Бултрако.Гледам си градски може и при Апостолов да пробваш естествено ще те оскуби някой лев за информация.И малко спам Гледай на Акордчето на какво лесно място сложили въздушният филтър а на ЦР-Вто го навряли да не казвам къде.
 12. В джантите няма TPMS сензори.Често се случва при смяна на гумите нищо особенно не е .
×
×
 • Create New...