Jump to content

sredez403

Фен
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Neutral

About sredez403

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V N22B3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

1608 profile views
 1. В джантите няма TPMS сензори.Често се случва при смяна на гумите нищо особенно не е .
 2. https://www.ato24.de/en/motul-8100-eco-clean-0w-30.html Вид и количество: Motul 8100 ECO-Clean 0W-30 - 1 x 1L. Вид и количество: Motul 8100 ECO-Clean 0W-30 - 1 x 5L. Стойност на поръчката 1 x 45.65+10.55*0.95*1.9675=105.44лв Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в банка Пиреос. Начин на получаване: Чрез куриер
 3. Не че не е невъзможно но колегата казва че уж е на 171000км.Не ми се вярва на тези километри ако са реални да има такова запушване.
 4. В Варна поне имате двама много добри специалисти.Виж намери контакта на колегата Miamoto и да направи повторна диагностика преди да си почнал да сменяш каквито и да е части.Да попитам само в коя Хонда Варна е закара?Бултрако или Хонда Варна демек Карада?И ако не е тайна на колко километра е колата?
 5. Не се шашкай.И аз съм с такива и се държат по същият начин.Както казаха колегите на водоструйка и така до следващият път.
 6. Абе пич,разбрахме че караш единичка бензин и мнооо ги чуваш тракторите,ма тук става въпрос за тройка дизел или бензин като момичето предпочит дизел.Ела те кача на мойта тройка трактор и друга песен ще запееш.Ай стига ръси излишно дизела как не бивал колко излишни рзходи имал ма бензина колко бързо загравял.Ако караш модела за който става въпрос да добре давай мнение но иначе да ръсиш ей така ми мерси.Ей го на,трактора ми вече чукна 280к км и какво само масла и филтри плюс премахване на ДПф всеобща болка за дизелите и пистов ремък до сега плюс накладки твойта единичка ако изкара до толкова километри с тази подръжка ще почерпя.Акумулатора ми още е оригиналния а вече чукна 9 години.Ти май вече втори ли трети сменяш по писаниците тук.Айде твоята единичка като изкара до толкова с тази подръжка ми се обади ще почерпя.Я кажи сега често,колко се ръсна за подръжка на твоята единичка бензин до сега?Газово регулиране клапани система за омасляване и т.н.Аз пък благодаря на Хонда че са създали такъв дизел.Ако може да си позволи питащата дизел автоматик ще се препроди.Успех!
 7. Здравейте! Продавам този автошампоан плюс четери микрофибърни кърпи Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner 2.5 Litre & Free Autoglym Microfibre Cloth Закупих го по погрешка от Англия Цена колкото ми струва на мен - 40лв За контакти на ЛС
 8. Първо да снима фара да се види дали е там машинката.Ако е няма,няма смисъл да сваля фара преди да си намери такава.
 9. Много е късо клипчето и не можах да видя хубаво, но като че ли ти липсва машинката за нивото на фаровете.Намира се на самият фар.Имам едни резервни без машинката по същия начин се мърдат.
 10. Ще ги мине без проблем.Защото все още контролните пунктове са с софтуер който търси до Евро 3 Собствениците се ослушват и не им се дават кинти за обновяване.
 11. Бултрако.Макар че държанието им към клиентите е много арогантно на последък особенно от госпожата или госпожица не знам точно на приемната.Другото е Карада ООД.
 12. Здравей, Чавдаре! Линк: https://www.ato24.de/en/motul-8100-eco-clean-0w-30.html Вид и количество: Motul 8100 ECO-Clean 0W-30 1x1L Стойност на поръчката: 1L x 10.55 x1.9675 = 20,75 лв Парите са изпратени.
 13. В Варна е 48лв. Вчера пуснах молба за издаване на такъв сертификат.
×
×
 • Create New...