Jump to content

Morpheus

Фен
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Morpheus

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/23/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

2243 profile views
 1. Здравейте, Някой от вас правил ли е процедурата полиране/ пастиране( цялостно) на автомобила си ? Колко ви струваше ? Ако можете да препоръчате , човек / сервиз за гр.София ( на лични за да не се прави реклама ) Търси се ефекта като от прикрепената снимка. Поздрави
 2. Никой ли няма подобна навигация ? Да сподели пин кодовете
 3. Здравейте, От май месец миналата година съм собственик на ЦРВ 3г. купих я със сменена навигация(китайска), но не мога да намеря различните пин кодове за достъп по менютата. Някой знае ли ги какви са ? Пробвах и да я ресетна до дефолт но стандартните 0000,1234,1111,2222,3333,4444,5555.... не работят. CRV navi Пробвах дори да я сваля да я огледам за марка и модел, но както може да видите от снимките, няма абсолютно никакви лепенки за марка и модел. Все пак не искам за начален екран да ми излиза логото на Нисан :D.
 4. на тази снимка се виждат стружките които са се върнали до резервоара
 5. 2 нормални филтъра, с единия беше я запалил и покарал 20-30 км, след това пак смяна, + добавянето на последователния.Майстора е "мой човек" и предимно прави камиони и тирове, за това не ви го споделям.
 6. Здравейте, Вчера си взех си взех колата, и ето ъпдейта от моя страна. Помпата беше блокирала и съответно беше направила стружки навсякъде по системата, като дори беше върнала към резервоара. За мой късмет дюзите не се бяха задръстили и след като бяха закарани на стенд за проверка се оказа, че са в нормата и си работят.Майстора свали рейката, горивните тръби, резервоара, всичко това беше старателно измито и изчистено, всяко едно нещо по горивната система.За допълнителна защита от нашия "хубав" дизел майстора ми монтира един последователен филтър на маркуча за правата нафта.Помпата беше сменена с нова. Казвам Ви ориентировъчни цени, защото частите ги взимам с отстъпка, също така и труда на майстора не е на пазарни цени. Помпата ми струваше 1500(нова, не рециклирана) + 2 горивни филтъра, + 1 последователен, + обезмаслител + дифтунги за дюзите (ОЕ хонда)= 1600 (ако нямате отстъпка отивате на 2,3-2,5). При мен цялото "удоволствие" с репатраци и пр.. ми излезе около 2,2-2,3 -. По-късно ще кача малко снимки. Дано всичко да е наред и да няма повече проблеми.
 7. Прочетох мнения в нет-а и има различни дефекти по различно време, видях такива счупени по на 40 000 мили, както и на 80 000 мили, което си е чист късмет и е било въпрос на време да умре помпата, интересното е че нямаше никакви симптоми.
 8. Тук се виждат стружките по регулатора на налягането.
 9. Чух се отново с БТ и от там казаха, че дюзите не са сваляни, а са проверили налягането в рейла и са видели стружките там... и съответната диагноза. За който му е интересно, ще пиша по нататък какво съм направил, какво точно се е оказало и колко ми е струвало. Поздрави ( и приемам пожелания за р.д. ми ден )
 10. Колата е купувана от първи собственик (карана само в България) и км са реални, купих я на 199 000 сега вече е на 206 000,като преди това не е давала никакви симптоми, дори си работеше чудесно. Вече почнах да организирам транспорт да я закарам в сервиза, първо да се разглоби да сме сигурни на 100 % какво е, след това да се действа, защото майстора ми каза, че има голям шанс дюзите да са си здрави, след като се свалят и закарат на стенд ще се даде становище за тях, но все си мисля че Бултрако не са разглобявали дюзи, да ги слагат на стенд и пр. Поправете ме ако греша. Майстора ми каза че ща направи задължително промивка на цялата система, като свали резервоара,пътища и всичко по системата.
 11. Точно толкова ми казаха и на мен в БТ, проверих частите нова помпа 1,5 (имам отстъпки ), рециклирани дюзи 400 лв броя, до тук са 3100 да кажем рейката 1,5 станаха 4,6-4,7 до 10 к са си още веднъж същия ремонт, може би се презастраховат за гаранцията. Не знам дали си заслужава риска с 2-ра употреба?
×
×
 • Create New...