Jump to content

Радо82

Фен
 • Мнения

  84
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно Радо82

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CR-V 2008
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. щом не те е грабнала, насочи се към нещо друго, виж кашкай дали няма да ти хареса или пък спортидж ако имаш по голям бюджет (25к) направо се качи на Q5(2008-09) там всичко е перфектно
 2. и коя е тази сервизна акция, ако не е за пиропатроните, или от Бултрако не я обявяват
 3. Нямам теч, оригинално масло сложих преди два месеца, нивото си е точно по средата. От Хонда казват че има отклонение някакво но не е за ремонт реката. Казаха че е била ремонтирана. Че всичко това се случва защото маркуча не е оригинален.
 4. и при мен шума е само на място (предполагам че помпата се товари тогава повече) но насичането в продължителен завой повече ме дразни пък и тревожи, при мен рейката някога е ремонтирана от предишния собственик, та за това питам дали сте сигурни в здравината й.
 5. колега, а с рейката дали всичко е точно, защото и аз имах преди два месеца такъв филм с хидравличния маркуч, рецеклираха ми маркуча но ми остана лек дискомфорт с кормилото, от време на време насича, и от време на време има една тънка вибрация
 6. Радо82

  Верига на джип Honda CRV 2.2

  веригата ако е за смяна колата е вероятно да е на 285 000, но това не е болка (а е нормално за нашите автоджамбази)
 7. Намери за 250лв и ще почерпя, искам да е нов оригинален, не някоя реплика !
 8. Всеки сам решава какво да прави с филтъра - дали на всеки 2-3 години ще ръси по две три хиляди за нов филтър или ще се отърве завинаги. Щом караме 3-та генерация не мисля че можем да си позволим подобен разход. И едва ли ще намериш някой да е слагал нов, по простата причина че е прекалено скъп.
 9. колега явно не си разбрал от къде идва проблема с DPF филтъра, проблема е в БГ нафтата, и нов да сложиш за 20-30к ще му се разкаже играта
 10. Аз на скоро се оплаквах в фейсбук групата че при изминати 3к регенерация на ДПФ няма, по закона на Мърфи след като се оплаках не се минаха 5-6 дни и си направи сама. Само че при мен лампичката си мига и шанса да пропусна регенерация минимален. Мисля че правиш грешка с тези добавки които слагаш, аз не слагам и никога няма да сложа след като прецаках дюза на един служебен автомобил преди доста години. Моя съвет е сваляй дпф-а ремап с някое друго конче и не се занимавай с глупости. Може да го продадеш може и да си го оставиш да си го имаш под ръка в случай ако променят закона.
 11. да ти кажа ако нямаш ДПФ - трябва да черпиш, не че филтъра е лош, просто нашата фалшива нафта му вижда сметката за 20к.
 12. сигурно нямаш и ДПФ
 13. Радо82

  Избор на зимни гуми.

  Континентал гума според мен е по добра от Мишелин
 14. Радо82

  Избор на зимни гуми.

  Маркони не те знам с какво и колко караш, ама за 3 сезона сменяш 3 комплекта, 3 бона за година за гуми ? 150к на година ли правиш? Моя пробег на година е 20к
 15. Радо82

  Избор на зимни гуми.

  Купих и сложих зимни, а днес даже купих летни Конти комфорт 5 защото в момента са им паднали цените. Та така поне 4 години се надявам да не мисля за гуми.
×