Jump to content

Stanimir22

Фен
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stanimir22

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  горна оряховица

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравей колега.Налични ли са още надлъжните греди?

 2. За 80 лв трудно ще ги намериш. На мен ми излязоха 150 от Амазон .Дойдоха за четири дни.Ще видим като завали как ще е .
 3. Само на щипки ли се държат или има и лепило? Щипките с лайсната ли излизат?....Благодаря.
 4. Поръчал съм от Амазон, лайсни с уплътнения.Някой май беше писал ,че ги е сменял.Би ли споделил по-подробно как е свалил старите.Нагоре ли се вадят,.....как.Малко не ми е ясно.Ако му се пише разбира се.
 5. В Американския сайт става,аз моя код от там го взех.Само ,че искаха номер на рама и тел. номер,който трябва да си измислиш там от някой щат, и се получава.Поне при мен се получи.
 6. Здравейте.Някой има ли идея от къде могат да се намерят надлъжни релси за тавана на Хонда-CR-V 2008,и как се монтират?
 7. Това ли имаш впредвид....не е ли катализатора?
 8. Здравейте колеги.Някой може ли да ми каже , къде точно се намира тая,, гад'- ДПФ на ЦРВ-3- 2008 г-2,2 дизел или някаква схемичка да метне на цялата система отдолу с описание кое какво е ...като се тръгне от първата връзка та до задното гърне. P.S...Малко ми е тъп въпроса,но ми е важно и ще съм благодарен ако някой се отзове.
 9. При каре не се ли чува като почукване.Тук е по-скоро бучене и при по висока скорост изчезва.
 10. Това с маслото на задния диферинциал ще е следващата стъпка.Някой може ли да каже колко литра събира- Cr-v 2.2 i-CTDI.
 11. При потегляне в завой и паркиране без значение напред или назад...,на скорост или на свободна= бучене, стържене- долу в ходовата част. Ппи повече газ направо убива скороста.При въртене волана на място се усещат вибрации по него.При скорост над 15...20 км.ч всичко е точно.Иначе волана не е твърд.няма никакви течове отдолу,няма мехурчета в казанчето с хидравличната течност.По ходовата част всичко е окей,няма нищо разбито,и разхлопано.МОЛЯ МНЕНИЯ. ...HONDA-CR-V..3
×
×
 • Create New...