Jump to content

zmiata29

Фен
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zmiata29 last won the day on June 9 2018

zmiata29 had the most liked content!

Community Reputation

144 Good

About zmiata29

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/27/1964

Profile Information

 • Кара
  HR-V D16W1/K20A4 CR-V ФАЦита
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София и околноста

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Това не го ли разписахме в алгоритъма при оглед за закупуване на кола?
 2. Мисля, че в БГ има представителство на фебест.
 3. Те ти сега сняг. Сега намери някой да ти ръчка колата, ти гледай отстрани, иначе има вероятност пак да не разбереш. По телевизора казаха,че и в Ямбол има.
 4. Punko, съжалявам човек, не си случил на време да ти се развали колата, не ти отговаря никой, не защото не иска, а защото не може. Въпроса ти е е все едно да питаш: защо жена ми роди черно дете. В другата тема, която си отворил, са ти отговорили колегите, реглаж на клапани първо. Ако можеш и имаш инструменти и кураж да го направиш сам, разрови се в раздела има в една от темите клип и схема на белезите за регулирането им. Това за да не чакаш да мине карантината. Успех!
 5. Неговия мотор е с жило, "механичен" дросел, не му трябва софтуер, за това го питах какво точно е правил. Мене Маркони, (да се свети името му) ме е учил: Оставяш колата да загрее до включване на перката на радиатора, гасиш, махаш едната клема на акумулатора за определено време, закачаш клемата и се връщаш на шофьорското място, изключваш всички ел. консуматори и въртиш ключа без да пипаш педала на газта. Колата, без да пипаш нищо, трябва да работи така до третото включване на перката на радиатора.
 6. Дифа събира малко под литър!!!!☠️ Скоростите малко под два. Не помня дали на скоростите пробките не бяха с квадрат вътрешен(женски).
 7. 😰Това е едно изречение, трудно се чете, камо ли да се разбере. Разбирам възбудата от неизвестното, но нека се стараем да прилагаме наученото в училище.
 8. Честито! Със здраве да си я караш! Щом вече си собственик, вече няма от какво да се притесняваш, предлагам ти да не се вторачваш и набиваш много,много в калта, защото това е лайт версия на 4Х4 и после трябва да викаш и някой да те вади. Карай си колата и щом нямаш някакви странни звуци и подскоци, и щом имаш кардан значи работи. Смени си маслото в дифа и скоростите с оригинални на Хонда и си свиркай.
 9. Разбира се, аз досега си я карам така, проблеми нямам, колата върви на пушка, не пуши, не хаби масло, просто си потраква и ме дразни. Едновременно се ослушвам за друг мотор и сега ми попадна един на 61 К мили но от ФРВ-К20А9, на вид е същия като моя, та за това питам дали не мога да го намамя на мястото на тоя???
 10. Проблем с валовете нямам и аз си мисля ,че е от буталата, но нали до последно е надеждата да е по повръхностен проблем. От полови година се каня да дойде при теб да го чуеш и все не намирам време. Ще дойда, за всеки случай да го чуеш и ти.
 11. Колеги здравейте, като за начало може ли на мястото на К20А4 да кацне К20 А9, като се има предвид, че ще се ползва само хардуера(желязото). Или какъв е моя проблем, в епизода на работа на двигателя от 1000 до към 2200оборота, има едно, буквално причукване, след това, нагоре, в оборотите не се чува или работата на мотора става достатъчно шумна и го заглушава, не знам, но не се чува. При мен има една глава, разкостена, оня ден я турих на тезгяха и разглобих кутиите на "витека" от двете страни на главата, на задната от към купето филтъра и беше като нов, мрежата чиста, гумата мека, но тази от към радиатора беше бая задръстена с боклуци. Възможно ли е от задръстения филтър на "витека" самия той да създава това метално причукване. Питам, защото ако се окаже това проблема, като се постопли малко ще ги разглобя и ще сменя филтрите, но ако не е си мисля за смяна на двигателя.
 12. Ако са здрави старите макферсони, що не си ги сложиш тях?
 13. Да ти е честита!Със здраве да си я караш! В общи линии си разбрал най важното, от всичкото четене. Пускаш си двойния дин на маХ и си в джаза😁. А за валовете прочете ли?😎
 14. Да, сега като го загледах, май е за първото ЦРВ и ХРВ. Иначе за оригинално, така пише.
×
×
 • Create New...