Jump to content

zmiata29

Фен
 • Content Count

  401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zmiata29 last won the day on June 9 2018

zmiata29 had the most liked content!

Community Reputation

123 Good

About zmiata29

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/27/1964

Profile Information

 • Кара
  D16W1/K20A4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София и околноста

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Малко извън темата, а ме е Яд! Някой от тези около 15 човека направи ли е рекламация на дефектните части, които е купил. Аз още се боря за скапания маслен филтър, който за малко да ми прецака двигателя и ме набута с два литра скъпо масло. Рекламирайте хора, връщайте боклука на търговците, белким се пооправят малко нещата!
 2. Като се има предвид колко време след това ще ги караш, по добре слагай тапи в ушите и цамбуркай.
 3. zmiata29

  Карета

  До колкото знам само каретата, а за симптоми.... не сме говорили. Той е в Англия, говорихме по телефона, но сподели, че три пъти е сменял карета на други фирми и не е бил доволен, накрая(цитирам) се е укротила, с ОЕМски,каквото и да значи това.😎
 4. Аз специана антенка ще си купя, но проблема ми е, че явно имам проблем тунера, защото едвам хваща и губи станции на места където с друго радио нямам проблеми. Та DABa не ме устройва.
 5. Колегии, да попитам, че нещо съм назад с технологиите, на тези китайчета, двойните динове, има функция DAB + . Искам да попитам тази опция, след като се оборудваш със съответния BOX работи ли в БГ и какво хваща по дяволите?
 6. В описанието пише,че е съвместим K20A9HondaFR-V2005BE [2004-2016] HatchbackHatchback2.01998ccm 150HP 110KW (Petrol) Виж на трета страница за съвместимост. Успех!
 7. Fuel metering too lean, вече го няма една седмица, от както смених горивния филтър.
 8. zmiata29

  Лош майстор.Моля за помощ!

  Подкрепям! Хубаво е все пак да предпазиш и други от този....... и да напишеш координатите му.
 9. Аз малко встрани, но пък се спазва генералната линия. Имах подобен казус, само, че за конски сили, записани в талона на колата. В Софийския Кат от 1ви до 5ти канал са с едни каталози(шваке), а от 6ти до края с други, в първите 5 колата ми се водеше 65коня, в останалите 98к.с. В действителност беше 62! А я бяха писали 98. Разликата усетих, чак когато отидох да си плащам данъка и се облещих на сумата -отказах да платя и отидох в Кат да се разправям. Отидох добре подготвен с нагледни материали за конете под капака ми, но мастити капитани отсякоха - искаме сертификат от представителството! Тогава още имаше такова на Дайхатсу и понеже колата беше купена от Англия, тука не можаха да намерят нищо за нея, та писаха до Япония. Отговориха! 62к.с. и със сертификата на каналите, мастите капитани позеленяха, но поправиха талона. Та, след като от представителството в БГ са ти дали тапия за Евро3, 10 ризи да си скъсаш пред ония, никой няма да ти смени талона и да пише Евро4!
 10. Като разпробиваш болтчето на палеца си подложи магнит, за да лови стружките и умната, бавно не бързай. После издухай цялото делко с компресор ако имаш възможност.
 11. Можеш да вържеш капачката с свински опашки, аз карах така бая време. Иначе, трите болта, бележиш акуратно в какво положение е в момента(чертичка), между главата и делкото, махаш капачката, без да разкачаш кабелите и запомняш положението на палеца(после ще ти е поле лесно при поставянето). После дърпаш делкото и дерзаеш. При връщането на място, намажи гумени О ринг с масло и карай.
 12. Понеже съм на тема смяна на горивни филтри и на двете ми коли, купих това Но видях,че в комплекта няма ето тази цедка Да питам мога ли да изпера само с обезмаслител или нова, че нова е на три семейства женския родител?
 13. Ето това корейче ще купя
 14. Добре, върнах го(отказах), а този дето е за 105 хорсове обезвъздушава ли се при смяна?
 15. Ша са гърмЯ! Тогава само това второто ли?
×