Jump to content

zmiata29

Фен
 • Content Count

  506
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zmiata29 last won the day on June 9 2018

zmiata29 had the most liked content!

Community Reputation

164 Good

1 Follower

About zmiata29

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/27/1964

Profile Information

 • Кара
  HR-V D16W1/K20A4 CR-V ФАЦита
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София и околноста

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. И аз мисля гАзът да е виновния, но има по вещи от мен, те да ударят с чУкчето за присъда.
 2. Търси мотор, сега поне има, по евтино ще ти излезе, пък ако имаш късмет може и да го чуеш преди да го свалят. Там в ваща околия гледам има доста англичанки.
 3. Ти остави, ми тая керамика какво е свършила по цилиндрите?!?
 4. Има и необясними неща, техника е все пак, но ако не е отварян капака на клапаните от три и повече години....., е ясна работата. Иначе, аз имам проблем с двигателя, чука нещо, но върви, реших да рискувам с нов(друг втора употреба). Още не съм го закичил, щото подкарах HRVто, но предпочитам агрегат сглобяван заводски.
 5. Имам значи нещо гнило по имобилайзера.
 6. Ми моя опит такъв, единият път като светеше зеления ключ, беше бушон, втория мишки в гаража. Бяха нахапали кабел и той дал на късо, добре, че не запалих(изгорих) колата.
 7. Виж и тези в краката(в салона), другия вариант е да си се сдобил с гризачи?!?
 8. С две ръце, аз Клавдий, иридий препоръчвам! Колеги, дяволи, нали знаете приказката за дявола дето си нямал работа?!? Сега, тия Хонди са създадени от инженери (дръпнати), дето не знаят що е пропан-бутан и има ли той почва у нас, камо ли в .......?!? Ако беше целесъобразно щяха не да правят хибриди ток-бензин, а газ-бензин! От тук нататък всичко е НАДЛЪГВАНЕ. Нас ни лъжат, че тази газова е точната за нас, ние се лъжем ,че сме се сдобили с точното устройство, а двигателят проклиня, че е попаднал в БГ, а не за рециклиране. Та, има един дето лъже Хонда/Акура, качествено в БГ и това е Маркони.
 9. Стар бензин, лек конденз и ламдата се ошашкала, нищо чудно да светне още един-два пъти. Може с добавката да се оправи, като сипваш гориво прясно и ще се продуха. Единствено като се прибереш, мини през някой дето има оригинален Хонда диагностичен уред, да ти изчисти грешката, щото с тия уредчета като тоя от снимката ти, лампата изгасва, но грешката си седи в паметта на компа и трупа. Лек път! Ша какраш и ш си пеИш.
 10. Е сега Фърлих един бОб(египедски), това е само втората ламбда.
 11. Ако колата не е карана дълго време, може нещо да се спекло- зацапало. Ако не ти е проблем и колата работи нормално въпреки лампата, излез на наякоя магистрала и я покарай повечко с около 100км/ч и най вероятно чека ще изгасне. Успех!
 12. Всичко що ЖЪЛТА жица по колата е за еРбега.
 13. Лек ти път! Красавица, пу-пу, Бг кокошки да я наАкат!
 14. https://www.ebay.co.uk/itm/Honda-HR-V-1999-To-2005-3-Door-4x4-N-S-Passenger-Electric-Door-Wing-Mirror/193511183787?hash=item2d0e2a55ab:g:Tq8AAOSwNpZe4gV8
×
×
 • Create New...